bozar Opublikowano 13 Września 2006 Zgłoś Opublikowano 13 Września 2006 witam. chcialbym kupic cos lepszego niz mam na plycie glownej(straszny badziew AC97) chodzi mi bardziej o odsluch muzyki niz jakosc w grach(choc nie ukrywam ze sporo gram) nie jestem cos przekonany do SBlive! slyszalem sporo dobrego o kartach yamaha i innych tanszych. zalezy mi na jakosci, a przyznaje, ze na dzwiekowkach sie zupelnie nie znam. mam sennheisery HD212pro i logitechy x 230 z gory dzieki Cytuj Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Snesiak Opublikowano 14 Września 2006 Zgłoś Opublikowano 14 Września 2006 Ja bym Ci polecił Sb LiVE24bit - za 45 zł spokojnie wyrwiesz na allu. Jakosć dźwięku w porównaniu z ac97 jest gigantyczna, miałem to wiem co mówie. Za tę cenę myslę że to rozsądny wybór. Cytuj Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
DaRoN Opublikowano 15 Września 2006 Zgłoś Opublikowano 15 Września 2006 Yamahy to tylko Stereo i pozatym to nie ta półka cenowa. Cytuj Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...