Blue Opublikowano 13 Września 2006 Zgłoś Opublikowano 13 Września 2006 witam mam pytanie w zwiazku z bateria, otóż bateria trzyma niecała godzinę przy internecie, czy pomoże cos sformatowanie baterii, i gdzie można ja sformatowac, bo w biosie sie nieda :mur: na asusie w biosie mozna skalibrowac baterie...czy da sie coś z tym robić, czy tylko pomoże wymiana baterii... pozdRo Cytuj Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Pat_Garrett Opublikowano 13 Września 2006 Zgłoś Opublikowano 13 Września 2006 Pracując na sklepie przy takich problemach automatycznie wysyłaliśmy sprzęt na serwis. Jak jest na gwarancji to idź do sklepu i na serwis i poproś przy okazji by wysłali to do serwisu w Czechach a nie w Polsce. Poski serwis Acera jest straszny (miesiąc czekania).Czechy dziwne ale zaledwie 10 dni. Cytuj Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Gość Opublikowano 13 Września 2006 Zgłoś Opublikowano 13 Września 2006 W tym przypadku utrata pojemności baterii nie podlega reklamacji. Gdyby wogle mu nie trymała to mógłby reklamować. bateria jest materiałem eksploatacyjnym i w tym przypadku reklamacja nie zostanie uznana. na dodatek jeszcze zerżną kasę za transport i diagnozę, a za transport do czech to trochę będzie kaski. Cytuj Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Pat_Garrett Opublikowano 14 Września 2006 Zgłoś Opublikowano 14 Września 2006 Nie ważne jak jest bateri eksploatowana ma 6 miesięcy gwarancji i koniec. Jeżeli dzieje się to na gwarancji wymienić muszą. I nic do Czech się nie płaci wtedy. Cytuj Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Gość Opublikowano 14 Września 2006 Zgłoś Opublikowano 14 Września 2006 (edytowane) A założysz się? Idź do sklepu i reklamuj drukarke, bo Ci sie toner skończył. Taka sama sytuacja. jak juz pisałem bateria jest materiałem eksploatacyjnym. Zresztą zawsze można zadzwonić i zapytać się. Edytowane 14 Września 2006 przez Excray Cytuj Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
seboxxl Opublikowano 14 Września 2006 Zgłoś Opublikowano 14 Września 2006 A założysz się? Idź do sklepu i reklamuj drukarke, bo Ci sie toner skończył. Taka sama sytuacja. jak juz pisałem bateria jest materiałem eksploatacyjnym. Zresztą zawsze można zadzwonić i zapytać się.Jak zwykle się z Tobą nie zgadzam :D Na akumulator jest gwarancja, a na toner nie ma. Laptop do serwisu, chyba że już minęło pół roku od zakupu. Cytuj Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Pat_Garrett Opublikowano 14 Września 2006 Zgłoś Opublikowano 14 Września 2006 Jak zwykle się z Tobą nie zgadzam :D Na akumulator jest gwarancja, a na toner nie ma. Laptop do serwisu, chyba że już minęło pół roku od zakupu. Dokładnie bez dwóch zdań. Inaczej się nie da. Cytuj Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Gość Opublikowano 16 Września 2006 Zgłoś Opublikowano 16 Września 2006 A to sie mylicie. Kartridże jak każda częśc ma gwarancję. Jesli po dwóch dniach przestanie Ci drukować albo będzie robił kleksy na pół kartki to jak najbardziej możesz udać się z reklamacją do sklepu/sprzedawcy. Tak samo baterie - jak Ci całkiem przestanie działać to nie ma problemu, ale jesli tylko straciła na pojemności i zamiast 2 godziny trzyma godzine to nikt Ci tego nie uzna. Chyba, że grzecznościowo. jak już mówiłem, najlepiej zadzwonić do serwisu: 0801 080 650 i zapytać sie. Cytuj Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
MesJasZ Opublikowano 19 Września 2006 Zgłoś Opublikowano 19 Września 2006 Acerki mają bardzo słabe baterie - w sumie tak tylko żeby przetestować (coś a'la próbny toner:) z tego co pamiętam mają ok 29000 mWh, natomiast gdy normą w lapkach jest 44000 mWh... Acerki mają bardzo słabe baterie - w sumie tak tylko żeby przetestować (coś a'la próbny toner:) z tego co pamiętam mają ok 29000 mWh, natomiast gdy normą w lapkach jest 44000 mWh... Cytuj Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...