maSTHa212 Opublikowano 15 Lutego 2007 Zgłoś Opublikowano 15 Lutego 2007 A ja mysle ze sie niemile rozczarujecie, ten tytul wali na konsole i nie sadze ze na PC sie pojawi, ale zycze Wam wszystkiego najlepszego (czyt.ze gra wyjdzie i na kompy). Cytuj Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
demon92 Opublikowano 15 Lutego 2007 Zgłoś Opublikowano 15 Lutego 2007 Szukałem po necie i znalazłem że next-generation jest rozumiane jako PS3 i X360, a ja tak bardzo chce to na PC. Cytuj Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
maSTHa212 Opublikowano 15 Lutego 2007 Zgłoś Opublikowano 15 Lutego 2007 Next-gen to w domysle najnowsze konsole, nikt nigdy nie mowil o PC jak o next-genie. Poza tym PC jest na tyle "duza" platformą, ze gdyby gra miala sie pojawic i na kompy to mysle, ze zaznaczyli by to w postaci next-gen + windows czy cos w ten desen. Inna sprawa ze mam jakies dziwne przeczucie ze bedzie to taki Jedi Knight zmixowany z Ninja Gaiden jesli ktos kojarzy ten drugi tytul. No ale nie ma co prorokowac tylko poczekac na cos wiecej niz tylko concept arty. Cytuj Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
demon92 Opublikowano 16 Lutego 2007 Zgłoś Opublikowano 16 Lutego 2007 (edytowane) Next-gen to w domysle najnowsze konsole, nikt nigdy nie mowil o PC jak o next-genie... Nie moge sie zgodzić. Nie pamiętam gdzie i o jaką gre chodziło ale pisało że wyjdzie tylko na next-geny czyli PS3, X360, PC. Do posta poniżej:Jestem pewien że nie jestem w błędzie. PC tam był traktowany jak NEXT-GEN. Edytowane 16 Lutego 2007 przez demon92 Cytuj Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
maSTHa212 Opublikowano 16 Lutego 2007 Zgłoś Opublikowano 16 Lutego 2007 Mysle, ze jestes w bledzie no ale ok, czas pokaze. Mi generalnie zwisa i powiewa czy wyjdzie na PC, bo nawet jesli, to i tak kupie ten tytul na X360. Cytuj Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Gość SkyFox Opublikowano 19 Lutego 2007 Zgłoś Opublikowano 19 Lutego 2007 Swiat SW to tak wielki obszar z ktorego mozna korzystac przy produkcji gier ,ze az zal ze nie ma wiecej i czesciej! czekam niecierpliwie czasem grajac w mp academy,bo nie ma jak uslyszec dzwiek odpalanego miecza. Co mi tak Gears of War czy inne ;) -liczy sie tylko moc! obojetnie jasna czy ciemna ;) Cytuj Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Szela Opublikowano 13 Lipca 2007 Zgłoś Opublikowano 13 Lipca 2007 Nie wiem czy widzieliscie ale ukazal sie nowy trailer Jak dla mnie masakra :D Cytuj Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Kaeres Opublikowano 13 Lipca 2007 Zgłoś Opublikowano 13 Lipca 2007 (edytowane) Poczatek trailera miażdzy ! To sa tytuly dla ktory rozwazam zakup Xbox360. Edytowane 13 Lipca 2007 przez Kaeres Cytuj Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
thuGG Opublikowano 13 Lipca 2007 Zgłoś Opublikowano 13 Lipca 2007 No, no, zapowiada się przewypasnie. Jest jakies info (albo spekulacje) odnosnie przypuszczalnej daty premiery? Cytuj Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
demon92 Opublikowano 13 Lipca 2007 Zgłoś Opublikowano 13 Lipca 2007 Na stronce poniżej w platformach widnieje PS2,DS,PS3,X360 skoro będzie na PS2 to czemu nie mogą zrobić na PC??? grrr http://www.gametrailers.com/game/3067.html Cytuj Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
maSTHa212 Opublikowano 19 Września 2007 Zgłoś Opublikowano 19 Września 2007 http://kotaku.com/gaming/wiimote-lightsabe...-wii-301065.php Gierka wyjdzie na Wii i bedzie mozna uzywac wiimota jako lightsaber. Dziekuje, wlasnie odkladam na konsole :D BTW. Mozna przeniesc ten temat do konsol, bo jego nie bedzie na PC, wiec chyba nie ma sensu zeby nadal siedzial w tym dziale. Cytuj Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
MaZZeo Opublikowano 25 Stycznia 2008 Zgłoś Opublikowano 25 Stycznia 2008 http://www.gametrailers.com/player/29964.html Cytuj Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
maSTHa212 Opublikowano 25 Stycznia 2008 Zgłoś Opublikowano 25 Stycznia 2008 Owned :blink: Jedyna rzecz ktora mi sie nie podoba to wybuch Tie fightera, kolo rzucil mieczykiem, jakis marny wybuch, zero szczatkow tylko pustka. Zalecialo troche Rogue Squadronem sprzed lat :( Ale poza tym miodzio, te zastosowane technologie robia duze wrazenie. Cytuj Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
MaZZeo Opublikowano 25 Stycznia 2008 Zgłoś Opublikowano 25 Stycznia 2008 ja tylko ciekaw jestem czy oprócz tej telekinezy bedzie tez walka wręcz... chociaz w sumie to raczej bedzie, ale czy tez na tak samo wysokim poziomie jak reszta. Cytuj Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Gość Opublikowano 25 Stycznia 2008 Zgłoś Opublikowano 25 Stycznia 2008 Fajowo to wygląda :) Widać że euphoria daje radę ;] Cytuj Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Jin* Opublikowano 1 Lutego 2008 Zgłoś Opublikowano 1 Lutego 2008 Odnosnie tych nowych technologi i przeciwnikow lapiacych za co sie da :] Cytuj Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
PawelDK Opublikowano 1 Lutego 2008 Zgłoś Opublikowano 1 Lutego 2008 haha dobre :) Cytuj Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Gość dragonlore Opublikowano 11 Czerwca 2008 Zgłoś Opublikowano 11 Czerwca 2008 (edytowane) kilka nowych fotek,zwrocie uwagie na rany ktore pojawiaja sie na naszym Herosie na jednej z fotek z podarta bluza,ciekawe czy ciuchy ulegaja zniszczeniu? fotki Edytowane 11 Czerwca 2008 przez dragonlore Cytuj Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
MacOSek Opublikowano 13 Czerwca 2008 Zgłoś Opublikowano 13 Czerwca 2008 Star Wars: The Force Unleashed - Story video UWAGA! SPOILERY Coś czuję, że to będzie pierwsza gra na iksa, którą kupię w dniu premiery ;) PS. Niech ktoś zmieni nazwę tematu i opis na prawidłowy... Cytuj Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Gość dragonlore Opublikowano 13 Czerwca 2008 Zgłoś Opublikowano 13 Czerwca 2008 grafa swietna,fabula swietna,filmowe akcje,fizyka genialna-jedno co mnie niepokoji to ze gra w ruchu nie przypomina wczesniejszych czesci,to znaczy mam na mysli sterowanie i kamere,czasami byla troche z boku tak jakby nie poruszala sie zgodnie z bohaterem,moze to tylko takie wrazenie ale cos z tym jest chyba nie tak,pozatym nie pokazali ani razu widoku z fpp tak jak bylo to we wczeniejszych odslonach ,byc moze nie ma takiej mozliwosci bo nie bedziemy mieli mozliwosci uzywac innej broni niz miecza? Cytuj Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
MacOSek Opublikowano 13 Czerwca 2008 Zgłoś Opublikowano 13 Czerwca 2008 Przecież SW:TFU nie ma być kontynuacją serii Jedi Knight, ani żadnych innych Star Warsów. Dlaczego więc ma być tak jak "we wcześniejszych odsłonach"? Cytuj Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Michaelius Opublikowano 14 Czerwca 2008 Zgłoś Opublikowano 14 Czerwca 2008 Mam wrazenie , ze pod wzgledem fabuly i rozgrywki bedzie sie miala do Jedi Academy tak jak epizody 1-3 do 4-6. Czyli ladne, kolorowe ale infantylne i wewnatrz pustawe. Cytuj Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Gość dragonlore Opublikowano 9 Lipca 2008 Zgłoś Opublikowano 9 Lipca 2008 fajny trailer trailer juz sie nie moge doczekac :) Cytuj Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Michaelius Opublikowano 10 Lipca 2008 Zgłoś Opublikowano 10 Lipca 2008 Heh no i co nagle sie okaze, ze w momencie w ktorym teoretycznie z Jedi pozostali tylko Vader , Imperator i Yoda tak naprawde bylo ich na setki pochowanych w galaktyce :D Zajawkowe to to moze bedzie, ale wyczuwam wielka niespojnosc w historii nadciagajaca szybkimi krokami :) No ale i tak kupie uzywke w protescie przeciw LA odmawiajacemu wydawania gier na PC :D Cytuj Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Gość dragonlore Opublikowano 10 Lipca 2008 Zgłoś Opublikowano 10 Lipca 2008 Heh no i co nagle sie okaze, ze w momencie w ktorym teoretycznie z Jedi pozostali tylko Vader , Imperator i Yoda tak naprawde bylo ich na setki pochowanych w galaktyce :D Zajawkowe to to moze bedzie, ale wyczuwam wielka niespojnosc w historii nadciagajaca szybkimi krokami :) No ale i tak kupie uzywke w protescie przeciw LA odmawiajacemu wydawania gier na PC :D ech ci amatorzy..... :lol2: Vader i Imperator to nie Jedi , tylko Sith'owie,z tej trojki tylko Yoda jest Jedi ;)..maly bo maly ale rzadzi! :wink: aco do spojnosci fabuly to bym sie nie martwil-Lucas rzadko popelnia pomylki,a developer gry wszystko konsultuje z G.L wlasnie Cytuj Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
costi Opublikowano 11 Lipca 2008 Zgłoś Opublikowano 11 Lipca 2008 Przypominam, ze w ksiazkach akademia Jedi zostala otwarta na nowo. Cytuj Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
grzegrz Opublikowano 17 Lipca 2008 Zgłoś Opublikowano 17 Lipca 2008 nowy gejplej: http://www.gametrailers.com/player/36795.html chaotyczne trochę to ;p nasz ludzik sam sobie namierza cele ataku, czy my będziemy to robić? bo mam wrażenie, że gościu grający wali mocami i mieczem trochę na ślepo Cytuj Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Jin* Opublikowano 17 Lipca 2008 Zgłoś Opublikowano 17 Lipca 2008 jeki trooperow - priceless Cytuj Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Gość dragonlore Opublikowano 28 Lipca 2008 Zgłoś Opublikowano 28 Lipca 2008 (edytowane) juz niedlugo na Xbox LIVE demo The Force Unleashed! polygamia ForceUnleashed.org na zakończenie weekendu przekazuje nam bardzo miłą wiadomość. Otóż Matt Shel z Lucas Arts potwierdził, że w przyszłym miesiącu możemy spodziewać się na Xbox LIVE dema The Force Unleashed! To naprawdę świetna wiadomość, bo czekam na tę grę mocno i pokładam w niej duże nadzieje (mimo zwolnień u jej dewelopera). Do naszej dyspozycji ma zostać oddany poziom dziejący się w fabryce/stoczni Tie Fighterów (Tie Fighter Construction Facilit), który został specjalnie zmodyfikowany na poziomy tej wersji demonstracyjnej, jak również posiadać będzie nieco inne zakończenie. Suuuuper! Niestety jak na razie nic nie wiadomo jeszcze o demie dla innych platform. Edytowane 28 Lipca 2008 przez dragonlore Cytuj Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
costi Opublikowano 28 Lipca 2008 Zgłoś Opublikowano 28 Lipca 2008 Nie "za tydzien", tylko "w przyszlym miesiacu" - to taka subtelna, ale dosc istotna, roznica ;) Cytuj Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...