Heniu Opublikowano 13 Września 2006 Zgłoś Opublikowano 13 Września 2006 Wreszcie mam kompa ktory pociagnie Silent Hunter 3 (wydana maj 2005) Wszystko pieknie, ale przy eksplozjach troche tnie, tzn. niezaleznie czy daje widok na statek, czy siedze przy mapie- sciecia sa lekkie. Zapuszczam misje ostatniej bitwy Bismarcka (i strzela sie on z kilkoma pancernikami) i przy kazdym uderzeniu pociskow jest krotka scinka (tak jakby zliczal uszkodzenia czy cos takiego <_< ) Detale sa na full, rozdzialka niezmienna 1024x768 (nie da sie innej ustawic) Komp: Core 2 e6300 2gb ram PC5300 (Patritoty 667 mhz 2 kosci) P5B deluxe Radeon x1800xt 256mb Temperatury wszystkie sa ok (wiatraki przod i tyl budy) Sciagniety najnowszy bios do plyty, catalysty 6.8 (plus framework), XP prof. SP2 Nic na razie nie bylo podkrecane. Catalyst pokazuje odbre czestotliwosci grafiki. System wszystko odpowiednio rozpoznaje 3dmark 2005- 8760 Czy te sciny wynikaja ze slabosci sprzetu ? (jak tak to bede krecil) I co w takim przypadku jest najwiekszym bottleneckiem ? Czy tez moze jakies ze strownikami jaja moga byc (jak ktos wie cos- to pisac) Czy tez moze- gra jest z [gluteus maximus] napisana i to w niej tkwi przyczyna ? Nie sa to jakies mordercze sciny- takie na mniej niz pol sekuny. Z tym ze w sytuacji jak wspomniana wyzej- gdzie wielka nawalnka to to sie robi jedno siekanie marchewki- bo tam strzelaja sie gesto... Cytuj Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Gość rafifeo Opublikowano 13 Września 2006 Zgłoś Opublikowano 13 Września 2006 (edytowane) na jakich detalach grasz? :| //sry nie doczytalem. pozna pora juz.... Edytowane 13 Września 2006 przez rafifeo Cytuj Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
kain Opublikowano 13 Września 2006 Zgłoś Opublikowano 13 Września 2006 Napisal, ze detale na full? Cytuj Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
-talib- Opublikowano 13 Września 2006 Zgłoś Opublikowano 13 Września 2006 (edytowane) SH ma pełno błędów.Zainstaluj patcha 1.4b.Wszystkiego nie załata ale może pomóc.Podczas walki nie zauważyłem ścinek.Natomiast często występują podczas kompresji czasu.Komp musi rozkminiać jednostki ,które znajdują się w pobliżu okrętu/na mapie. Edytowane 13 Września 2006 przez talib666 Cytuj Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
wisnia666 Opublikowano 14 Września 2006 Zgłoś Opublikowano 14 Września 2006 Dziwne bo ja w to grałem na full detalach na sempronie 3000+@2600 i ti4200 :D Żadnych przycinek czy tego typu historii. Cytuj Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...