Grinch Opublikowano 5 Kwietnia 2002 Zgłoś Opublikowano 5 Kwietnia 2002 Cze all. Jaki jest najlepszy SOFTCOOLER do Athlona XP ?? Cytuj Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
DJ Opublikowano 6 Kwietnia 2002 Zgłoś Opublikowano 6 Kwietnia 2002 no ja tego osobiście nie używam a raczej uzywam bo każdy system NT juz to ma co prawda nie jest to najwydajniejsze rozwiązanie ale i tak dobre ale w moim odczuciu jak by go nie było tez by się nic nie stało bo mnie się zdaje że to nic w sumie nie daje i tak przecież uzyska ci tą maxymalna temp, bezwzględu na to czy vbędziesz miał ten programik czy nie on obniża ci tylko temp w czasie spoczynku i nic więcej więc moim zdaniem nie ma sensu i do tego jeszcze ci zapycha pamięć Cytuj Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Rave01 Opublikowano 7 Kwietnia 2002 Zgłoś Opublikowano 7 Kwietnia 2002 Moim zdaniem soft coolery nadają się do wszystkich procków. Ja osobiście użuwam CPU Cool. Jest tylko jedno rzecz która mnie denerwuje. Mianowicie przy starcie systemu pojawia się okno informujące o tym że jest to trial i trzeba go zarejestrować. Tylko 13$ :lol: Cytuj Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
_Vip_ Opublikowano 11 Kwietnia 2002 Zgłoś Opublikowano 11 Kwietnia 2002 moim zdaniem najlepszy jest VCool Cytuj Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...