Dartelin Opublikowano 1 Lutego 2003 Zgłoś Opublikowano 1 Lutego 2003 Mam taki problem: nie wiem jaki monitor 17" mam kupic za max 700zl. Myslalem o AOC 17" 7a+ i o Monitor 17' NEC FE770. W sklepie powiedzieli mi, ze tego pierwszego nie warto bo nie jest warty swojej ceny. Z kolei drugi ma gorsze parametry. Potrzebuje szybkiej odpowiedzi do niedzieli. Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Homer Opublikowano 1 Lutego 2003 Zgłoś Opublikowano 1 Lutego 2003 NEC :D Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Greenskin Opublikowano 1 Lutego 2003 Zgłoś Opublikowano 1 Lutego 2003 polecam monitor samsunga. do 700 pln powinien być model 753dfx, ale zalecałbym przeznaczyć chociaż 50 pln więcej na 755dfx Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
shakur_45 Opublikowano 1 Lutego 2003 Zgłoś Opublikowano 1 Lutego 2003 ja pieprze co chwila topici "jaki monit"; "jaka grafa"; "jakie mobo" heh jezu ludzioe opcja szukaj plis :) do 700zl to faktycznie albo nec albo samsung moze lg ? Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Wofek Opublikowano 1 Lutego 2003 Zgłoś Opublikowano 1 Lutego 2003 Moj typ: MONITOR SAMTRON 17 76BDF PŁASKI - 720 zł 8) 85 kHz - czyli 100 Hz w 1024x768 8) Ładny obraz... duzo sie tego ostatnio sprzedaje ! Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Black Raider Opublikowano 1 Lutego 2003 Zgłoś Opublikowano 1 Lutego 2003 kup tego NEC'a Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Wofek Opublikowano 1 Lutego 2003 Zgłoś Opublikowano 1 Lutego 2003 kup tego NEC'aTen model NEC'a FE770 ma jedynie 70 kHz, czyli 85 Hz w 1024x768 co wg. mnie jest zamałą wartością ! :? Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
SuperGonzo Opublikowano 1 Lutego 2003 Zgłoś Opublikowano 1 Lutego 2003 Huyndai q770 okolo 650 zeta zajebisty monit plamka 0,20 i niewielkie rozmiary nic lepszego nie kupisz za ta cene Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
ArthJ Opublikowano 1 Lutego 2003 Zgłoś Opublikowano 1 Lutego 2003 a pomysl jeszcze o flatronie lg. dobre parametry i zajebi..y obraz lg rulezzz ps mam sony ;) Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Black Raider Opublikowano 1 Lutego 2003 Zgłoś Opublikowano 1 Lutego 2003 No to fakt ze ma tylko 85Hz. Ale nie chodzi tu tylko o odswiezanie, wazne zeby byl tez bezawaryjny, a slyszalem ze Aoc lubia sie psuc. A co do Samtronow to nie mam przekonania. Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Wofek Opublikowano 1 Lutego 2003 Zgłoś Opublikowano 1 Lutego 2003 Huyndai q770 okolo 650 zeta zajebisty monit plamka 0,20 i niewielkie rozmiary nic lepszego nie kupisz za ta cene Drogi..... i znowu pojawia sie problem 70 kHz czyli 85 Hz w 1024x768 :? Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Wofek Opublikowano 1 Lutego 2003 Zgłoś Opublikowano 1 Lutego 2003 No to fakt ze ma tylko 85Hz. Ale nie chodzi tu tylko o odswiezanie, wazne zeby byl tez bezawaryjny, a slyszalem ze Aoc lubia sie psuc. A co do Samtronow to nie mam przekonania.Przekonaj sie..... sa IMHO dobre... mialem kilka modeli Samtrona i POLECAM ! 8) Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
anik12 Opublikowano 1 Lutego 2003 Zgłoś Opublikowano 1 Lutego 2003 Jeśli masz wybierać między AOC 17" 7a+ a 17' NEC FE770 To zdecydowanie bierz tego pierwszego gdyż w NECu występuje efekt pompowania obrazu(co jest bardzo nieprzyjemne) w AOC ten efekt nie występuje a parametry dużo lepsze :D . Sprzedałem wiele zestawów z Monitorem AOC i zawsze klient był z niego zadowolony . Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Paazik Opublikowano 1 Lutego 2003 Zgłoś Opublikowano 1 Lutego 2003 Lepiej odłuż trochę kasy i kup sobie jakiegoś trinitronka. Polecam też Lg F700P na flarcie. Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Paazik Opublikowano 1 Lutego 2003 Zgłoś Opublikowano 1 Lutego 2003 Lepiej odłuż trochę kasy i kup sobie jakiegoś trinitronka. Polecam też Lg F700P na flarcie.Lepiej odłuż trochę kasy i kup sobie jakiegoś trinitronka. Polecam też Lg F700P na flarcie. Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
metal Opublikowano 1 Lutego 2003 Zgłoś Opublikowano 1 Lutego 2003 ja wybrałem monitor iiyama hm703ut-vision master pro 413 ... Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
tom* Opublikowano 2 Lutego 2003 Zgłoś Opublikowano 2 Lutego 2003 samtrony..lubią się "trząść" ;-) Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Wofek Opublikowano 2 Lutego 2003 Zgłoś Opublikowano 2 Lutego 2003 samtrony..lubią się "trząść" ;-)Nie zgodze sie... sprzedalem ponad 50 Samtronow i żaden sie nie trząsł ! 8) Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
tom* Opublikowano 2 Lutego 2003 Zgłoś Opublikowano 2 Lutego 2003 ja mam w kawiarence 8 samtronów tylko, że 15' nie abym nazekał ale poprostu po 1,5 roku obraz się trzęsie a rozmagnesowywanie nie pomaga, rada to wyłączyć monitor na 20 minutek i jest wpoząsiu ;-) Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
reed Opublikowano 2 Lutego 2003 Zgłoś Opublikowano 2 Lutego 2003 ----------------------------------------------------------------------------------------------------------------------- ----------------------------------------------------------------------------------------------------------------------- Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...