Skocz do zawartości
Dartelin

Jaki monitor kupic

Rekomendowane odpowiedzi

Mam taki problem: nie wiem jaki monitor 17" mam kupic za max 700zl.

Myslalem o AOC 17" 7a+ i o Monitor 17' NEC FE770. W sklepie powiedzieli mi, ze tego pierwszego nie warto bo nie jest warty swojej ceny. Z kolei drugi ma gorsze parametry. Potrzebuje szybkiej odpowiedzi do niedzieli.

Udostępnij tę odpowiedź

Odnośnik do odpowiedzi

Huyndai q770 okolo 650 zeta zajebisty monit plamka 0,20 i niewielkie rozmiary 

nic lepszego nie kupisz za ta cene

Drogi..... i znowu pojawia sie problem 70 kHz czyli 85 Hz w 1024x768 :?

Udostępnij tę odpowiedź

Odnośnik do odpowiedzi

No to fakt ze ma tylko 85Hz. Ale nie chodzi tu tylko o odswiezanie, wazne zeby byl tez bezawaryjny, a slyszalem ze Aoc lubia sie psuc. A co do Samtronow to nie mam przekonania.

Przekonaj sie..... sa IMHO dobre... mialem kilka modeli Samtrona i POLECAM ! 8)

Udostępnij tę odpowiedź

Odnośnik do odpowiedzi

Jeśli masz wybierać między AOC 17" 7a+ a 17' NEC FE770 To zdecydowanie bierz tego pierwszego gdyż w NECu występuje efekt pompowania obrazu(co jest bardzo nieprzyjemne) w AOC ten efekt nie występuje a parametry dużo lepsze :D . Sprzedałem wiele zestawów z Monitorem AOC i zawsze klient był z niego zadowolony .

Udostępnij tę odpowiedź

Odnośnik do odpowiedzi

ja mam w kawiarence 8 samtronów tylko, że 15' nie abym nazekał ale poprostu po 1,5 roku obraz się trzęsie a rozmagnesowywanie nie pomaga, rada to wyłączyć monitor na 20 minutek i jest wpoząsiu ;-)

Udostępnij tę odpowiedź

Odnośnik do odpowiedzi

Dołączona grafikaDołączona grafikaDołączona grafika -----------------------------------------------------------------------------------------------------------------------Dołączona grafikaDołączona grafikaDołączona grafika

Dołączona grafika

Dołączona grafikaDołączona grafikaDołączona grafika-----------------------------------------------------------------------------------------------------------------------Dołączona grafikaDołączona grafikaDołączona grafika

Udostępnij tę odpowiedź

Odnośnik do odpowiedzi

Gość
Ten temat został zamknięty. Brak możliwości dodania odpowiedzi.

• Dodaj nową pozycję...