Arek460 Opublikowano 14 Września 2006 Zgłoś Opublikowano 14 Września 2006 Prosze was pomuszcie mi rozkręcić to forum rejestrujcie sie piszcie posty, pomocy bo ono dopiro jest założone świeżutkie i nie ma na nim nic. Jest to forum głównie o tym co związane z komputerami i o komputerach. http://www.pctuningoverclocking.fora.pl/ Cytuj Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
kucyk Opublikowano 14 Września 2006 Zgłoś Opublikowano 14 Września 2006 ja sie tylko ladnie usmiechne :) Cytuj Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Kabul Opublikowano 14 Września 2006 Zgłoś Opublikowano 14 Września 2006 niestety musze Cie zasmucic poniewaz prawda boli, takiego typu fora nie maja szans na wybicie, chyba ze rozmowa w mniejszej grupie z kolegami. For jest dzis mase, kazdy moze sobie zalozyc darmowe forum na fora.pl czy podobnych serwisach i nie ma to najmniejszego sensu bo i tak nie przebije PurePC.pl czy inych tego typu. Z kolega wykupilismy keidys serwer, postawilismy forum (o innej tematyce). Ciezko jest, probojemy reklamowac nawet platnie. Zobaczymy jak to bedzie... > INTIMATE Cytuj Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Rikki Opublikowano 14 Września 2006 Zgłoś Opublikowano 14 Września 2006 Z przykrością mówię że forum nie ma szans. Myślę że bardziej jest to zrobione dla treningu i zabawy. Jest już PPC i PCL. Poza tym phpBB.... ja osobiście wolę IPB. Cytuj Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Lanc Opublikowano 14 Września 2006 Zgłoś Opublikowano 14 Września 2006 (edytowane) j.w. ;] Now fora komputerowe nie mają szans na wybicie ;) Mamy pare dobrych polskich for o sprzęcie i o/c [; Więcej nie trzeba :) Edytowane 14 Września 2006 przez Lanc Cytuj Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Gość Łukasz Tkacz Opublikowano 14 Września 2006 Zgłoś Opublikowano 14 Września 2006 Ja powiem tak: kiedy robiłem pewną stronę też mi tak mówiono i musze stwierdzić że to NIE JEST PRAWDA! Nowe strony mają szanse na wybicie ALE wymaga to naprawdę dużych nakładów pracy - ja bym zawiesił forum i otworzył je kiedy wszystko będzie "zapięte na ostatni guzik", inaczej to nie ma najmniejszego sensu. Cytuj Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Macieqqq Opublikowano 14 Września 2006 Zgłoś Opublikowano 14 Września 2006 Ja powiem tak: kiedy robiłem pewną stronę też mi tak mówiono i musze stwierdzić że to NIE JEST PRAWDA! Nowe strony mają szanse na wybicie ALE wymaga to naprawdę dużych nakładów pracy - ja bym zawiesił forum i otworzył je kiedy wszystko będzie "zapięte na ostatni guzik", inaczej to nie ma najmniejszego sensu. Tak, zwlaszcza jak sie nie ma wlasnej domeny, serwera, oryginalnego pomyslu... Cytuj Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
ULLISSES Opublikowano 14 Września 2006 Zgłoś Opublikowano 14 Września 2006 Ale za to ma bardzo ładne logo, które mi się bardzo podoba. Jeśli chodzi o resztę, to jest tak, jak koledzy mówią - marne szanse na wybicie. Jeśli czymś nie zabłyśniesz, to ludzie nie zobaczą Cię w "ciemnościach" Sieci. Cytuj Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
DaRoN Opublikowano 15 Września 2006 Zgłoś Opublikowano 15 Września 2006 Nie będę nieszczery - po prostu sobie odpuść :( Cytuj Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Gość Łukasz Tkacz Opublikowano 15 Września 2006 Zgłoś Opublikowano 15 Września 2006 ALbo zmień tematykę - nie o komputerach ale coś bardziej szczegółowo - np. TYLKO o kartach nvidii (przykład!), wtedy masz już większe szanse. @Macieqqq - potwierdzam to co napisałeś, bez domeny, pomysłu itp. to jednak nie da się ;) Cytuj Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
tom_tom Opublikowano 15 Września 2006 Zgłoś Opublikowano 15 Września 2006 No to będę szczery :] Widzisz for komputerowych w sieci masz bardzo dużo, nie wspominając już o portalach. Zacznijmy od tego, iż forum które nie jest częscią jakiegoś serwisu lub sklepu ma b. małe szanse na wybicie się do czołówki. :] Serwisy takie jak PurePC czy PClab powstawały kiedy spoleczeństwo miało do dyspozycji łącze 56kb/s (2001r?), nie było darmowych serwerów. Teraz wpisując w Google frazę "darmowy hosting" czy "darmowe konta" wyświetli Ci kilkadziesiąt stron, na których będziesz mógł założyć forum. Teraz praktycznie każdy może sobie "zrobić" forum... Nazwa twojego forum jakby to powiedzieć... jest za długa no i niespecjalnie oryginalna :P Forum masz na fora.pl, więc nie masz możliwości łączenia się z bazą... Podział for nie jest zbyt ciekawy, e.g. po co działy Techno and Dance, Pop and Reggae, Hip-Hop, Rap, Rock/Metal - nie prościej dać dział Muzyka lub po prostu Off Topic ?:| Poza tym, jeśli już na uparciucha chcesz robić to forum to weź je zamknij - weź kup porządny serwer, domenę, zbierz ekipę i dopiero otwórz to forum :P Podkreślam tu, że opcja ta wchodzi w grę jeśli już naprawdę chcesz zrobić forum i konkurować z takim cudem jakim jest PurePC :P Wkońcu to tu znajdują się wszyscy fachowcy z dziedziny komputerów:P Cytuj Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
zero700 Opublikowano 15 Września 2006 Zgłoś Opublikowano 15 Września 2006 ale jesteś bambucza, uda Ci się :] Cytuj Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
PelzaK Opublikowano 15 Września 2006 Zgłoś Opublikowano 15 Września 2006 ach ta chęć bycia adminem... :D.. mi np wystarczy bycie userem :) Cytuj Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
NoFear Opublikowano 19 Września 2006 Zgłoś Opublikowano 19 Września 2006 Jakos dziwne są te opisy: Laptopy Coś o laptopach,(ja osobiście nie polecam kupować) Tuning Dawać zdjęcia opisy wykonania tuningu wykonanego przez Was, i jak stuningować kompa. - Nie potrzebna jest twoja opinia przy opisie działu Laptopy, poza tym niezbyt zgrabne jest sformułowanie "opisy wykonania wykonenego tuningu" poza tym to 2 zdanie po przecinku tj. "i jak stuningowac kompa" nie zbyt zgrywa sie z resztą Cytuj Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
ZgredeK Opublikowano 19 Września 2006 Zgłoś Opublikowano 19 Września 2006 Ale za to ma bardzo ładne logo, które mi się bardzo podoba.Nie ma własnego logo, to co widać pod adresem http://www.smj.pl/komputer.jpg to po 1) hotlink z cudzej strony, a po 2) to własność firmy JTT Computer SA [w upadłości] (z ich materiałów reklamowych - marka "Adax Bravo"). Cytuj Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Prog Opublikowano 19 Września 2006 Zgłoś Opublikowano 19 Września 2006 To go przycisnąłeś ZgredeK Cytuj Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Gość Łukasz Tkacz Opublikowano 20 Września 2006 Zgłoś Opublikowano 20 Września 2006 Oooo jak logo jest z innej firmy to ja bym natychmaist wymienił bo to robi bardzo dużą różnicę - nie pokazuje chęci admina do pracy nad stroną a to bardzo źle. Cytuj Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Prog Opublikowano 20 Września 2006 Zgłoś Opublikowano 20 Września 2006 Oooo jak logo jest z innej firmy to ja bym natychmaist wymienił bo to robi bardzo dużą różnicę - nie pokazuje chęci admina do pracy nad stroną a to bardzo źle. Przy forach to normalne. Szczególnie takich. Cytuj Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...