CriXu Opublikowano 14 Września 2006 Zgłoś Opublikowano 14 Września 2006 Witam! Przejzalem caly asortyment jaki posiada Komputronik.pl i znalazlem tylko cos takiego (co spelnia moje wymogi): KLIK!! Co myslicie o tym sprzecie?? Jak sie spusują Acerki oraz ile moze trzymac aku. ??? Problem w tym ze mam ogromne wymogi i nie chce za duzo sieki inwestowac w laptoka :P Sprzet ma byc do neta i czasem do filmow, grac na nim nie bede bo mam lepszego kompa... Jesli ktos uwaza ze dokonalem zlego wyboru i chcialby mi pomoc to podam nizej jakie wymagania musi spelniac laptok... 1. minimum 512MB DDR2 2. dysk minimum 60GB 3. Karta Wi-Fi 4. nagrywara DVD DL 5. ekran WXGA (1280x800) 6. w komplecie winda XP Home PL No oczywiscie jakis firmowy i solidny sprzet tylko z komputronika!!!... Cytuj Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Martinii Opublikowano 14 Września 2006 Zgłoś Opublikowano 14 Września 2006 To chcesz kupic 2 kompy za 3k razem czy 2 kompy za 3k kazdy? Bo w czytam temat: dobry i tani... O ile tani do 3k sie znajdzie, to dobrego juz nie :/ ;) Cytuj Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
CriXu Opublikowano 14 Września 2006 Zgłoś Opublikowano 14 Września 2006 Przepraszam ale potrzebuje tylko jednego Laptopa :) chyba zaszla jakas pomylka :P Ps. Sluchajcie a gdybym tak sprzedal mojego kompa (tego z zygny) dolozyl do kwoty ktora za niego otrzymam te 3k to kupie dobrego Laptopa wydajnosciowo na ktorym bede mogl sobie pograc???? wiecie bo znowu po co mi 2 kompy :P Cytuj Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Seavolv Opublikowano 17 Września 2006 Zgłoś Opublikowano 17 Września 2006 ...te 3k to kupie dobrego Laptopa wydajnosciowo na ktorym bede mogl sobie pograc???? wiecie bo znowu po co mi 2 kompy :Plapki z zastosowaniem do gier to wydatej 4-5k Cytuj Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
myslook Opublikowano 17 Września 2006 Zgłoś Opublikowano 17 Września 2006 dokłądasz 2200 zł i masz asusa f3ja który opisywany jest jaka lapek typowo do giercowania ::D Cytuj Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...