lgolebio Opublikowano 14 Września 2006 Zgłoś Opublikowano 14 Września 2006 Witam, przez przypadek natknąłem się na tą ofertę http://sferis.pl/sklep/product_info.php/cP...b8b12054618498d. Czy ten monitor wart jest zainteresowania ?? Cytuj Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
mlodass Opublikowano 14 Września 2006 Zgłoś Opublikowano 14 Września 2006 (edytowane) a powiem Ci ze jest. kontrast 700:1, katy widzenia 160/160 DVI, pivot, kolory 16.7mln (?)... za taką cene to naprawde wart ;> update: juz 849zł :/ a moze: http://www.agito.pl/index.php?pid=33524&bid=40 Edytowane 14 Września 2006 przez mlodass Cytuj Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Niemiec Opublikowano 14 Września 2006 Zgłoś Opublikowano 14 Września 2006 sam posiadam samsunga 940bf, w sumie parametrami chyba sie nei rozni, wyglad w subiektywnym odczuciu ma lepszy niz ten 960, ale to odczucie subiektywne. swoj monitor mam jakies 3 tygodnie i jestem z niego bardzo zadowolony. mlodass => nie. 1. acer 2. brak dvi 3. nie chce mi sie dalej wymyslac ;) Cytuj Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
lgolebio Opublikowano 14 Września 2006 Zgłoś Opublikowano 14 Września 2006 sam posiadam samsunga 940bf, w sumie parametrami chyba sie nei rozni, wyglad w subiektywnym odczuciu ma lepszy niz ten 960, ale to odczucie subiektywne. swoj monitor mam jakies 3 tygodnie i jestem z niego bardzo zadowolony. mlodass => nie. 1. acer 2. brak dvi 3. nie chce mi sie dalej wymyslac ;) Dokładnie każdy produkt Acera to shit w i nie ma co się rozpisywać na ten temat. Że też nie zamówiłem jak był po 799zł :mur: Cytuj Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
mlodass Opublikowano 15 Września 2006 Zgłoś Opublikowano 15 Września 2006 Dokładnie każdy produkt Acera to shit w i nie ma co się rozpisywać na ten temat. Że też nie zamówiłem jak był po 799zł :mur: hmm osobiście nie narzekam ;] ciotka ma laptoka acera z pracy i raczej też złych słów nie moge o nim powiedziec, ale kazdy tam ma inne doswiadczenia z roznymi firmami wiec sie klocil nie bede ;] Cytuj Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Niemiec Opublikowano 15 Września 2006 Zgłoś Opublikowano 15 Września 2006 poczytaj o serisie acera i zmienisz diametralnie zdanie, zreszta o tym ci na gg pisalem. Cytuj Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
mlodass Opublikowano 16 Września 2006 Zgłoś Opublikowano 16 Września 2006 poczytaj o serisie acera i zmienisz diametralnie zdanie, zreszta o tym ci na gg pisalem. nieno dlatego pisze, że każdy ma różne doświadczenia z np. acerem ;>. ja jeszcze na szczęście nie musiałem nic oddawać na gwarancje acerowi, ale zdaje sobie sprawe ze maja beznadziejny serwis.. no ale moj jeszcze dziala i miejmy nadzieje ze nic mu sie nie stanie.. ;] Cytuj Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
karols2 Opublikowano 16 Września 2006 Zgłoś Opublikowano 16 Września 2006 (edytowane) Wlasnie myslalem nad takim Acerem i jedyne co mnie powstrzymywalo to brak DVI, ale napalilem sie bardzo na monitor panoramiczny, zastanawiam sie tez co do Samsunga 940 BW on juz ma DVi, ale za to mniejszy kontrast, jak myslicie, lepiej Samsung ? Jest rewizja tego Acera z DVI. Musisz po prostu poszukac, a moze gdzie uda Ci sie takiego znalezc. ;)Dzieki za odpowiedz, ale cos nie moge znalezc :P Chyba to jakas nowosc bo w znanych sklepach internetowych tego nie ma. Edytowane 16 Września 2006 przez karols2 Cytuj Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Santi Opublikowano 16 Września 2006 Zgłoś Opublikowano 16 Września 2006 Wlasnie myslalem nad takim Acerem i jedyne co mnie powstrzymywalo to brak DVI, ale napalilem sie bardzo na monitor panoramiczny, zastanawiam sie tez co do Samsunga 940 BW on juz ma DVi, ale za to mniejszy kontrast, jak myslicie, lepiej Samsung ?Jest rewizja tego Acera z DVI. Musisz po prostu poszukac, a moze gdzie uda Ci sie takiego znalezc. ;) Cytuj Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
lopik_ Opublikowano 16 Listopada 2006 Zgłoś Opublikowano 16 Listopada 2006 Witam, nadal polecacie ten monitor 19" Samsung SyncMaster 940BF :) Bo jutro chyba pojadę po niego. ;) Proszę o jakieś punktu +/- co do tego modelu :) THX Cytuj Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...