Skocz do zawartości
lgolebio

Samsung 960bf Za 799zł

Rekomendowane odpowiedzi

a powiem Ci ze jest.

kontrast 700:1, katy widzenia 160/160 DVI, pivot, kolory 16.7mln (?)...

za taką cene to naprawde wart ;>

update:

juz 849zł :/

a moze: http://www.agito.pl/index.php?pid=33524&bid=40

Edytowane przez mlodass

Udostępnij tę odpowiedź

Odnośnik do odpowiedzi

sam posiadam samsunga 940bf, w sumie parametrami chyba sie nei rozni, wyglad w subiektywnym odczuciu ma lepszy niz ten 960, ale to odczucie subiektywne. swoj monitor mam jakies 3 tygodnie i jestem z niego bardzo zadowolony.

mlodass => nie.

1. acer

2. brak dvi

3. nie chce mi sie dalej wymyslac ;)

Udostępnij tę odpowiedź

Odnośnik do odpowiedzi

sam posiadam samsunga 940bf, w sumie parametrami chyba sie nei rozni, wyglad w subiektywnym odczuciu ma lepszy niz ten 960, ale to odczucie subiektywne. swoj monitor mam jakies 3 tygodnie i jestem z niego bardzo zadowolony.

mlodass => nie.

1. acer

2. brak dvi

3. nie chce mi sie dalej wymyslac ;)

Dokładnie każdy produkt Acera to shit w i nie ma co się rozpisywać na ten temat.

Że też nie zamówiłem jak był po 799zł :mur:

Udostępnij tę odpowiedź

Odnośnik do odpowiedzi

Dokładnie każdy produkt Acera to shit w i nie ma co się rozpisywać na ten temat.

Że też nie zamówiłem jak był po 799zł :mur:

hmm osobiście nie narzekam ;] ciotka ma laptoka acera z pracy i raczej też złych słów nie moge o nim powiedziec, ale kazdy tam ma inne doswiadczenia z roznymi firmami wiec sie klocil nie bede ;]

Udostępnij tę odpowiedź

Odnośnik do odpowiedzi

poczytaj o serisie acera i zmienisz diametralnie zdanie, zreszta o tym ci na gg pisalem.

nieno dlatego pisze, że każdy ma różne doświadczenia z np. acerem ;>. ja jeszcze na szczęście nie musiałem nic oddawać na gwarancje acerowi, ale zdaje sobie sprawe ze maja beznadziejny serwis.. no ale moj jeszcze dziala i miejmy nadzieje ze nic mu sie nie stanie.. ;]

Udostępnij tę odpowiedź

Odnośnik do odpowiedzi

Wlasnie myslalem nad takim Acerem i jedyne co mnie powstrzymywalo to brak DVI, ale napalilem sie bardzo na monitor panoramiczny, zastanawiam sie tez co do Samsunga 940 BW on juz ma DVi, ale za to mniejszy kontrast, jak myslicie, lepiej Samsung ?

Jest rewizja tego Acera z DVI. Musisz po prostu poszukac, a moze gdzie uda Ci sie takiego znalezc. ;)

Dzieki za odpowiedz, ale cos nie moge znalezc :P Chyba to jakas nowosc bo w znanych sklepach internetowych tego nie ma. Edytowane przez karols2

Udostępnij tę odpowiedź

Odnośnik do odpowiedzi

Wlasnie myslalem nad takim Acerem i jedyne co mnie powstrzymywalo to brak DVI, ale napalilem sie bardzo na monitor panoramiczny, zastanawiam sie tez co do Samsunga 940 BW on juz ma DVi, ale za to mniejszy kontrast, jak myslicie, lepiej Samsung ?

Jest rewizja tego Acera z DVI. Musisz po prostu poszukac, a moze gdzie uda Ci sie takiego znalezc. ;)

Udostępnij tę odpowiedź

Odnośnik do odpowiedzi