3qu!l!br!um Opublikowano 14 Września 2006 Zgłoś Opublikowano 14 Września 2006 http://hazegame.uk.ubi.com/ Przewidywana data premiery 2007 Cytuj Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
ar2r Opublikowano 14 Września 2006 Zgłoś Opublikowano 14 Września 2006 dzungla wyglada biednie ( < farcry ) Cytuj Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Gość [RONIN] Opublikowano 14 Września 2006 Zgłoś Opublikowano 14 Września 2006 Doom 3 połączony z FarCry'em. Kolejny FPP którego się przejdzie a za miesiąc zapomni się że wogóle się w niego grało. Jak z Prey'em... Cytuj Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
s0n1c Opublikowano 14 Września 2006 Zgłoś Opublikowano 14 Września 2006 Graliscie w to juz ze tak piszecie?? Cytuj Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Bartolomius Opublikowano 14 Września 2006 Zgłoś Opublikowano 14 Września 2006 Nie, ale przecież dżungla wygląda biednie (drzewka nie wyglądają jak w rzeczywistości), więc gra NA PEWNO będzie chłamem :lol: Cytuj Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
sesq Opublikowano 14 Września 2006 Zgłoś Opublikowano 14 Września 2006 dla mnie grafika to bomba, liscie na 3 screenie mi sie podobaja Cytuj Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
qqrydza Opublikowano 14 Września 2006 Zgłoś Opublikowano 14 Września 2006 (edytowane) Jak czytam "te" opinie to aż mi się na wymioty zbiera. Można się z nich wiele dowiedzieć. Ciut bogatsza galeryjka. http://games.tiscali.cz/clanek/screen.asp?id=10679 Edytowane 14 Września 2006 przez qqrydza Cytuj Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Bartolomius Opublikowano 14 Września 2006 Zgłoś Opublikowano 14 Września 2006 qqrydza, draak już o to pytał, ale dam sobie głowę uciąć, że jesteś Czechem :D Ubi trzyma w rękawie sporo ciekawie zapowiadających się gierek (Crysis, Assassin's Creed, Dark Messiah, Haze), żeby tylko wzorem EA nie poszli w ilość... Cytuj Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
s0n1c Opublikowano 14 Września 2006 Zgłoś Opublikowano 14 Września 2006 Nie, ale przecież dżungla wygląda biednie (drzewka nie wyglądają jak w rzeczywistości), więc gra NA PEWNO będzie chłamem :lol:Rozumie ze ty ogladasz gry, a grasz. <_< Cytuj Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Bartolomius Opublikowano 14 Września 2006 Zgłoś Opublikowano 14 Września 2006 Rozumie ze ty ogladasz gry, a grasz. <_<Rozumiem, że z emocji pozjadałeś kilka liter i że nie masz pojęcia co to ironia (zwłaszcza w połączeniu z moim postem powyżej). Cytuj Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
s0lid Opublikowano 14 Września 2006 Zgłoś Opublikowano 14 Września 2006 (edytowane) qqrydza, draak już o to pytał, ale dam sobie głowę uciąć, że jesteś Czechem :D Ubi trzyma w rękawie sporo ciekawie zapowiadających się gierek (Crysis, Assassin's Creed, Dark Messiah, Haze), żeby tylko wzorem EA nie poszli w ilość... wlasnie ze CRYSIS to EA, a nie UBI, a to jest prawdopodobnie odpowiedz na nowe dziecko CryTek, ktore powstaje pod skrzydłami innego wydawcy. Gierka zapowiada sie ciekawie, bo np. ciała bedą znikac... niby nic zwyczajnego każdy teraz pomyślo :P Znikają w 90% fps'ów przecież. Tylko ze tu ma byc to czesc jakiejś zawiłej fabuły - ciało jest, a po chwili go nie ma :) Moze tyrac banie :P Edytowane 14 Września 2006 przez .:Solid_Snake:. Cytuj Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Bartolomius Opublikowano 15 Września 2006 Zgłoś Opublikowano 15 Września 2006 Crysis - rzeczywiście, mój błąd... Cytuj Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
TrueVanDal Opublikowano 15 Września 2006 Zgłoś Opublikowano 15 Września 2006 (...)Tylko ze tu ma byc to czesc jakiejś zawiłej fabuły - ciało jest, a po chwili go nie ma :) Moze tyrac banie :PJak to przeczytałem to mi do głowy przyszedł film "Predator". Zabierał ciała żeby mieć trofea ;). Ale tutaj to raczej nie o to chodzi. Jak dla mnie wygląda OK. Cytuj Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
s0lid Opublikowano 15 Września 2006 Zgłoś Opublikowano 15 Września 2006 Jak to przeczytałem to mi do głowy przyszedł film "Predator". Zabierał ciała żeby mieć trofea ;). Ale tutaj to raczej nie o to chodzi. Jak dla mnie wygląda OK. chodzi wlasnie o to, ze ciala beda sie dematerializowac na naszych oczach Cytuj Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Gość Ludwiczek Opublikowano 15 Września 2006 Zgłoś Opublikowano 15 Września 2006 wlasnie ze CRYSIS to EA, a nie UBI, a to jest prawdopodobnie odpowiedz na nowe dziecko CryTek, ktore powstaje pod skrzydłami innego wydawcy. Gierka zapowiada sie ciekawie, bo np. ciała bedą znikac... niby nic zwyczajnego każdy teraz pomyślo :P Znikają w 90% fps'ów przecież. Tylko ze tu ma byc to czesc jakiejś zawiłej fabuły - ciało jest, a po chwili go nie ma :) Moze tyrac banie :P aha to pewnie będzie lepsze od Crysisa Cytuj Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
s0lid Opublikowano 15 Września 2006 Zgłoś Opublikowano 15 Września 2006 aha to pewnie będzie lepsze od Crysisanie wiem skad taka ocena odrazu. Przeciez nawet filmiku z tej gry nie ma, wiec trudno powiedziec co bedzie lepsze. Wątpie, aby dorownało Crysisowi pod wzgledem grafy czy fizyki, ale fakt jest, ze fabułe i rozwiazania w grze moze miec ciekawe... a nawet jesli bedzie gorsze od Crysis'a, to co? Wszyscy sie tak podjarali tą gierka, ze jak cos nie bedzie lepsze to nie zagrają? Cytuj Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Gość Pioorek Opublikowano 15 Września 2006 Zgłoś Opublikowano 15 Września 2006 nie wiem skad taka ocena odrazu. Przeciez nawet filmiku z tej gry nie ma, wiec trudno powiedziec co bedzie lepsze. Wątpie, aby dorownało Crysisowi pod wzgledem grafy czy fizyki, ale fakt jest, ze fabułe i rozwiazania w grze moze miec ciekawe... a nawet jesli bedzie gorsze od Crysis'a, to co? Wszyscy sie tak podjarali tą gierka, ze jak cos nie bedzie lepsze to nie zagrają? Dokladnie, dla wielu osob Crysis jest najwspanialszy a reszty to kijem nie dotykac ;]. Cytuj Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Caehl Opublikowano 15 Września 2006 Zgłoś Opublikowano 15 Września 2006 Coś ostatnio zauwazyłem, że gdziekolwiek pojawi sie wyraz "Crysis" to prędzej czy poźniej zaczynają się jakieś przepychanki i osobiste wycieczki a i tych arbitralnych ocen omawianej gry w pierwszych postach tez nie rozumiem.Tyle co ze screenów grafa wygląda bardzo ok a reszta to sie okaże, co tu więcej mówić :wink: Cytuj Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Gość Ludwiczek Opublikowano 15 Września 2006 Zgłoś Opublikowano 15 Września 2006 (edytowane) :D luzujcie troche ;] Edytowane 15 Września 2006 przez Ludwiczek Cytuj Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Black_war Opublikowano 15 Września 2006 Zgłoś Opublikowano 15 Września 2006 Ładna grafika.. nie wiem kto mówi, że dżugnla gorsza niż w FC... Gra na pewno będzie miała ciekawszą fabułe niż fc. btw. w jakims czasopiśmie widziałem zapowiedź tej gry.. nie wiem tylko w jakim Cytuj Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
s0lid Opublikowano 16 Września 2006 Zgłoś Opublikowano 16 Września 2006 btw. w jakims czasopiśmie widziałem zapowiedź tej gry.. nie wiem tylko w jakimw CDA jest ;) Cytuj Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
qqrydza Opublikowano 23 Maja 2007 Zgłoś Opublikowano 23 Maja 2007 (edytowane) Ostatnia nowość dzisiejszego popołudnia... http://download.games.tiscali.cz/game/vide..._trailer-hd.zip 93 MB, 1280x720 Nowe screen'y. http://games.tiscali.cz/clanek/screen.asp?id=10679&a=1 Edytowane 24 Maja 2007 przez qqrydza Cytuj Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...