Skocz do zawartości
3qu!l!br!um

Haze

Rekomendowane odpowiedzi

qqrydza, draak już o to pytał, ale dam sobie głowę uciąć, że jesteś Czechem :D

Ubi trzyma w rękawie sporo ciekawie zapowiadających się gierek (Crysis, Assassin's Creed, Dark Messiah, Haze), żeby tylko wzorem EA nie poszli w ilość...

wlasnie ze CRYSIS to EA, a nie UBI, a to jest prawdopodobnie odpowiedz na nowe dziecko CryTek, ktore powstaje pod skrzydłami innego wydawcy.

Gierka zapowiada sie ciekawie, bo np. ciała bedą znikac...

niby nic zwyczajnego każdy teraz pomyślo :P Znikają w 90% fps'ów przecież. Tylko ze tu ma byc to czesc jakiejś zawiłej fabuły - ciało jest, a po chwili go nie ma :) Moze tyrac banie :P

Edytowane przez .:Solid_Snake:.

Udostępnij tę odpowiedź

Odnośnik do odpowiedzi

(...)Tylko ze tu ma byc to czesc jakiejś zawiłej fabuły - ciało jest, a po chwili go nie ma :) Moze tyrac banie :P

Jak to przeczytałem to mi do głowy przyszedł film "Predator". Zabierał ciała żeby mieć trofea ;). Ale tutaj to raczej nie o to chodzi.

Jak dla mnie wygląda OK.

Udostępnij tę odpowiedź

Odnośnik do odpowiedzi

Jak to przeczytałem to mi do głowy przyszedł film "Predator". Zabierał ciała żeby mieć trofea ;). Ale tutaj to raczej nie o to chodzi.

Jak dla mnie wygląda OK.

chodzi wlasnie o to, ze ciala beda sie dematerializowac na naszych oczach

Udostępnij tę odpowiedź

Odnośnik do odpowiedzi

wlasnie ze CRYSIS to EA, a nie UBI, a to jest prawdopodobnie odpowiedz na nowe dziecko CryTek, ktore powstaje pod skrzydłami innego wydawcy.

Gierka zapowiada sie ciekawie, bo np. ciała bedą znikac...

niby nic zwyczajnego każdy teraz pomyślo :P Znikają w 90% fps'ów przecież. Tylko ze tu ma byc to czesc jakiejś zawiłej fabuły - ciało jest, a po chwili go nie ma :) Moze tyrac banie :P

aha to pewnie będzie lepsze od Crysisa

Udostępnij tę odpowiedź

Odnośnik do odpowiedzi

aha to pewnie będzie lepsze od Crysisa

nie wiem skad taka ocena odrazu. Przeciez nawet filmiku z tej gry nie ma, wiec trudno powiedziec co bedzie lepsze. Wątpie, aby dorownało Crysisowi pod wzgledem grafy czy fizyki, ale fakt jest, ze fabułe i rozwiazania w grze moze miec ciekawe...

a nawet jesli bedzie gorsze od Crysis'a, to co? Wszyscy sie tak podjarali tą gierka, ze jak cos nie bedzie lepsze to nie zagrają?

Udostępnij tę odpowiedź

Odnośnik do odpowiedzi

nie wiem skad taka ocena odrazu. Przeciez nawet filmiku z tej gry nie ma, wiec trudno powiedziec co bedzie lepsze. Wątpie, aby dorownało Crysisowi pod wzgledem grafy czy fizyki, ale fakt jest, ze fabułe i rozwiazania w grze moze miec ciekawe...

a nawet jesli bedzie gorsze od Crysis'a, to co? Wszyscy sie tak podjarali tą gierka, ze jak cos nie bedzie lepsze to nie zagrają?

Dokladnie, dla wielu osob Crysis jest najwspanialszy a reszty to kijem nie dotykac ;].

Udostępnij tę odpowiedź

Odnośnik do odpowiedzi

Coś ostatnio zauwazyłem, że gdziekolwiek pojawi sie wyraz "Crysis" to prędzej czy poźniej zaczynają się jakieś przepychanki i osobiste wycieczki a i tych arbitralnych ocen omawianej gry w pierwszych postach tez nie rozumiem.Tyle co ze screenów grafa wygląda bardzo ok a reszta to sie okaże, co tu więcej mówić :wink:

Udostępnij tę odpowiedź

Odnośnik do odpowiedzi

Ostatnia nowość dzisiejszego popołudnia...

http://download.games.tiscali.cz/game/vide..._trailer-hd.zip

93 MB, 1280x720

Nowe screen'y.

http://games.tiscali.cz/clanek/screen.asp?id=10679&a=1

Edytowane przez qqrydza

Udostępnij tę odpowiedź

Odnośnik do odpowiedzi