M79 Opublikowano 1 Lutego 2003 Zgłoś Opublikowano 1 Lutego 2003 jak w temacie - soltek na ddr, defaultowe ustawienia to 270rdzen, 405mem, karta ma okolo 6 miesiecy. Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
bruce Opublikowano 1 Lutego 2003 Zgłoś Opublikowano 1 Lutego 2003 dam ci 100 :P a serio to 70% ceny nowego Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
FumFel_20 Opublikowano 1 Lutego 2003 Zgłoś Opublikowano 1 Lutego 2003 oj dużo to za niego nie weźmiesz.......no ze 150 :) Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
::::kyniu:::: Opublikowano 1 Lutego 2003 Zgłoś Opublikowano 1 Lutego 2003 łykne(może) go od ciebie tylko mi powiedz jakiego autora??? Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
::::kyniu:::: Opublikowano 1 Lutego 2003 Zgłoś Opublikowano 1 Lutego 2003 łykne(może) go od ciebie tylko mi powiedz jakiego autora???łykne(może) go od ciebie tylko mi powiedz jakiego autora??? Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Szymon Opublikowano 1 Lutego 2003 Zgłoś Opublikowano 1 Lutego 2003 wystaw na allegro :-) poleci jak nowy ;-) Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Zoltar Opublikowano 1 Lutego 2003 Zgłoś Opublikowano 1 Lutego 2003 łykne(może) go od ciebie tylko mi powiedz jakiego autora???łykne(może) go od ciebie tylko mi powiedz jakiego autora???Przecież Soltek !!! Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...