AndyN Opublikowano 24 Października 2006 Zgłoś Opublikowano 24 Października 2006 brakuje mi tylko takiego wykresiku Cytuj Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Dimek Opublikowano 24 Października 2006 Zgłoś Opublikowano 24 Października 2006 (edytowane) Nadspodziewanie duze te roznice jak na moj gust... Czy pomiary wykonywane byly w ten sam sposob w obu przypadkach :?: Jak z zachwowaniem warunkow otoczenia - temp w pomieszczeniu :?: Edytowane 24 Października 2006 przez Dimek Cytuj Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
AndyN Opublikowano 24 Października 2006 Zgłoś Opublikowano 24 Października 2006 Nadspodziewanie duze te roznice jak na moj gust... Czy pomiary wykonywane byly w ten sam sposob w obu przypadkach :?: Jak z zachwowaniem warunkow otoczenia - temp w pomieszczeniu :?:Duże? Widać że chłodnica lepiej wypromieniowuje w porównaniu z BIX2 przy niskich obrotach wentyla. Przy wentylach na max różnica nie jest tak duża ale zapas wydajności widać Nie mam klimy w domu, nie twierdzę, że to jakiś profesjonalny test. Wiem jedno: to był dobry zakup Cytuj Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Racuch Opublikowano 24 Października 2006 Zgłoś Opublikowano 24 Października 2006 (edytowane) teraz wszystko jak na dłoni widać --> good job najbardziej skorzystała grafa a procek w stresie zysk 3C więc jak dla mnie dobrze ale nie rewelacyjnie Pewnie pompka z większym przepływem pomoże ,moja obecna akwarjówka [inline] w porównaniu z padnietą Cooltec750Mark2 podniosła na dzieńdobry temp. o 2-3C miał byc laing ale poczekam na nowa rev. Edytowane 24 Października 2006 przez Racuch Cytuj Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
AndyN Opublikowano 25 Października 2006 Zgłoś Opublikowano 25 Października 2006 Pewnie pompka z większym przepływem pomoże ,moja obecna akwarjówka [inline] w porównaniu z padnietą Cooltec750Mark2 podniosła na dzieńdobry temp. o 2-3C miał byc laing ale poczekam na nowa rev.Mam zamiar wymienić Eheima na to: http://www.alphacool.de/product_info.php/p...-ultra-agb.html Zobaczymy co ona zmieni .... Cytuj Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
AndyN Opublikowano 26 Listopada 2006 Zgłoś Opublikowano 26 Listopada 2006 Pewnie pompka z większym przepływem pomoże ,moja obecna akwarjówka [inline] w porównaniu z padnietą Cooltec750Mark2 podniosła na dzieńdobry temp. o 2-3C miał byc laing ale poczekam na nowa rev. Mam zamiar wymienić Eheima na to: http://www.alphacool.de/product_info.php/p...-ultra-agb.html Zobaczymy co ona zmieni .... Zacząłem dodawać wyniki po wymianie pompki Eheim na Laing - pierwszy post Cytuj Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
HUD Opublikowano 30 Listopada 2006 Zgłoś Opublikowano 30 Listopada 2006 No ładny tescik niektórym napewno pomoże, jak widać dużą różnice miecy bip2 a cooltecem widac dopiero przy mocnych grzałkach... Cytuj Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...