ShDe Opublikowano 14 Września 2006 Zgłoś Opublikowano 14 Września 2006 (edytowane) Mam mały problem, mianowicie czy Zalman ZM NB47J da rade zamontowac na moim mobo mocowanie obecnego coolera wyglada tak: Lub czy jest inne chłodzenie NB w podobnej cenie, zeby mozna bylo zamontowac na mojej plycie, a jego cena bedzie porownywalna do zalmana. Zalezy mi na tym aby bylo wydajne i ciche :] EDIT Jezeli na zdjeciu niwidac dokladnie moge zrobic inne ;] Edytowane 14 Września 2006 przez -ShaDe- Cytuj Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Bartolomius Opublikowano 14 Września 2006 Zgłoś Opublikowano 14 Września 2006 Ktoś z forum założył tego Zalmana korzystając ze standardowych drucików, więc da się na 100%. Próbowałem na AI7 i działał bez zarzutu. I mała podpowiedź: szukaj, bo było o tym duuuużo tematów. Cytuj Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
wegorz91 Opublikowano 14 Września 2006 Zgłoś Opublikowano 14 Września 2006 Da sie, jednym sposobem jest umocowanie tego zalmana na kleju ktory jest dołaczony do zestawu.... Cytuj Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
[TiLt] Opublikowano 14 Września 2006 Zgłoś Opublikowano 14 Września 2006 Da sie, jednym sposobem jest umocowanie tego zalmana na kleju ktory jest dołaczony do zestawu.... lub kupienie wersji ZM-NBF47, ktora montaz na haczyki ma zestawie. Cytuj Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
xantos2001 Opublikowano 15 Września 2006 Zgłoś Opublikowano 15 Września 2006 NB47 nie ma kleju, mial go NB32J ale go juz nie robia. Mozna uzyc tasmy termoprzewodzacej dwustronnie klejacej do zamocowania 47J. Albo uzyc oryginalnych druckow. Lub pozostaje NBF47 Cytuj Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...