Skocz do zawartości
Laweciarz

Nowy dział dla początkujących - G�OSOWAĆ!!!

Czy jestes za utworzeniem dzialu dla poczatkujacych? (najpierw przeczytaj o co chodzi)  

2 użytkowników zagłosowało

1. 1. Czy jestes za utworzeniem dzialu dla poczatkujacych? (najpierw przeczytaj o co chodzi)

• Tak - jestem za
      66
    • Nie - jestem przeciw
      12

Rekomendowane odpowiedzi

fajnie, niech wszyscy słuchają tych co mają po tysiąc postów, tylko że ta ilość wcale nie znaczy że ktoś się na czymś zna...

ten postjest moim pożegnaniem ze stroną Tweak.pl (notabene była to moja strona startowa), bo niestety stronka "zeszła na psy" co do zawartości ( newsy typu "na stronie takiej a takiej był test tego a tego" to, wybaczcie, troszkę za mało..

Pozdrowienia, dla kiedyś dobrego, zespołu tweak.pl...żegnam :cry:

??

jezeli ktos zna sie na sprzecie OC to czemu jego wypowiedz ma byc niebrana podowage tylko dlatego ze ma dopiero kilka postow ??

tu jest rozpatrywana sprawa ;) :D aby mniej doswiadczeni userzy (niekoniecznie z mala iloscia postow) niepisali najprostrzych pytan w dzialach "sprzet" "podkrecanie" itp. tylko zeby bylo oddzielny dzial do tego typu pytan :D

Udostępnij tę odpowiedź

Odnośnik do odpowiedzi

fajnie, niech wszyscy słuchają tych co mają po tysiąc postów, tylko że ta ilość wcale nie znaczy że ktoś się na czymś zna...

ten postjest moim pożegnaniem ze stroną Tweak.pl (notabene była to moja strona startowa), bo niestety stronka "zeszła na psy" co do zawartości ( newsy typu "na stronie takiej a takiej był test tego a tego" to, wybaczcie, troszkę za mało..

??

jezeli ktos zna sie na sprzecie OC to czemu jego wypowiedz ma byc niebrana podowage tylko dlatego ze ma dopiero kilka postow ??

tu jest rozpatrywana sprawa ;) :D aby mniej doswiadczeni userzy (niekoniecznie z mala iloscia postow) niepisali najprostrzych pytan w dzialach "sprzet" "podkrecanie" itp. tylko zeby bylo oddzielny dzial do tego typu pytan :D

Udostępnij tę odpowiedź

Odnośnik do odpowiedzi

??

Udostępnij tę odpowiedź

Odnośnik do odpowiedzi

Czy poczatkujacy beda mieli wstep na formu zaawansowanych. Jesli bylo juz to pytanie to przepraszam, ale nie czytalem wszystkich odpowiedzi.

Oczywiście.

W tym dziale będzie można zadać proste pytanie jeśli czegoś się nie wie i nie można znaleźć nie narażając się innym użytkownikom. Nie zwalnia to jednak z używania najpierw wyszukiwarki.

Udostępnij tę odpowiedź

Odnośnik do odpowiedzi

ja tam jestem zaaaaaaa.......... a nawet przeciw ;) napewno wielu userom ulatwi to zycie :) kazdy chyba byl kiedys "lamerem" :) wiec kazdy wie jak to jest :D

Udostępnij tę odpowiedź

Odnośnik do odpowiedzi

Pomysł nie najgorszy, chociaż nie sądzę, że powinni być tam kierowani wszyscy początkujący użytkownicy (rozumiem, że mniej więcej o to chodzi, chociaż przyznaję, że wszystkich postów w tym temacie nie czytałem :) )

Nie widzę powodu, dla którego osoba mająca 2 posty ma mieć mniejszą wiedzę, niż ta mająca np. 500:?:

Czy to forum jest wyrocznią i tylko tutaj można się czegoś dowiedzieć, a ktoś przychodzący z zewnątrz nie ma o niczym zielonego pojęcia:?:

Udostępnij tę odpowiedź

Odnośnik do odpowiedzi

Jestem za. Na FAQ powinien powstac topic o podstawach podkrecania. BO ci nowi userzy czesto moze niezl;usznie ode mnie zarabiaja na starcie minusa.

Proponuje, aby na stronie glownej forum duza czcionka, cos , a'la jak na Modedk Kompz napisac zasady pracy na forum. Podac tam linki do topicow odnosnie podstawowych spraw zwiazanych z OC, oraz linka do nowego forum dla poczatkujacych, gdzie bede mogli zadawac pytania w stylu, "a co sie stanie jak wyciagne te wtyczke..."

Dac tam nowego moderatora tylko i wylacznie do tego dzialu i powinien byc lad i porzadek. To moja opinia.

Pozdro

Udostępnij tę odpowiedź

Odnośnik do odpowiedzi