Szawel Opublikowano 31 Grudnia 2007 Zgłoś Opublikowano 31 Grudnia 2007 Gra zdaje się chodzi na OpenGL więc może coś z tym. Cytuj Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
jacol Opublikowano 31 Grudnia 2007 Zgłoś Opublikowano 31 Grudnia 2007 Najnowsza wersja to 18 Wheels of steel American Long Haul. Cytuj Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Szawel Opublikowano 31 Grudnia 2007 Zgłoś Opublikowano 31 Grudnia 2007 Z tego co mi wiadomo to dodali całą jedną ciężarówkę i powiększyli mapę. No normalnie szał. Do tego rzeczywiście trzeba było wydać nową wersję gry... żal.pl Cytuj Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
jacol Opublikowano 1 Stycznia 2008 Zgłoś Opublikowano 1 Stycznia 2008 A mapę to o 3 miasta chyba powiększyli Cytuj Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
michallo14 Opublikowano 1 Stycznia 2008 Zgłoś Opublikowano 1 Stycznia 2008 Gra zdaje się chodzi na OpenGL więc może coś z tym. A nie wiesz co mozna zrobic?? :unsure: Cytuj Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Gość DamnIt Opublikowano 1 Stycznia 2008 Zgłoś Opublikowano 1 Stycznia 2008 Czemu nie gracie w nowszą część 18 Wheels of Steel American Long Haul ? Jakaś gorsza jest niż Stell Haulin :>? Cytuj Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
jacol Opublikowano 1 Stycznia 2008 Zgłoś Opublikowano 1 Stycznia 2008 Nie. Ale nie jest też lepsza. Poza tym ja gram. Cytuj Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
KHOT Opublikowano 2 Stycznia 2008 Zgłoś Opublikowano 2 Stycznia 2008 ...na razie czekamy na Euro Truckera - [link] :lol2: Cytuj Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
f1zZ Opublikowano 4 Stycznia 2008 Zgłoś Opublikowano 4 Stycznia 2008 ^ na kiedy przewidziana premiera ?:) Cytuj Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
adamczyk10 Opublikowano 27 Lutego 2008 Zgłoś Opublikowano 27 Lutego 2008 jak tu sie przyjac do firmy ROCK PORT ?? jak zatrudnic kierowce ?? mam tak duzo pytan ... Cytuj Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
igi5 Opublikowano 7 Marca 2009 Zgłoś Opublikowano 7 Marca 2009 (edytowane) Witam; Mam kilka pytan. 1) Niestey nie chodza mi kody. Tzn pozmienialem to co trzeba w tym notatniku, podczas gry wciskam "`""~" ale nic mi sie nie wyświetla . 2) Jak mozna wgrac sciagniety samochod? 3) Czy jest dostepna wersja 0.9 mapy polskiej? 4) Kupilem samochod u dilera i zajezdam do garazu a jego tam nie ma, czy moglby mi ktos pomoc? Bardzo prosze o odpowiedzi. Z gory dziekuje. Edytowane 7 Marca 2009 przez igi5 Cytuj Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
xardonik Opublikowano 28 Marca 2009 Zgłoś Opublikowano 28 Marca 2009 koledzy scignalem wersje pelna zlozona z 3 partow wszystko ok ale jak otworzyc plik HAULIN.bin a moze jakim programem probwalem deamonem :help: Cytuj Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
yuucOm Opublikowano 28 Marca 2009 Zgłoś Opublikowano 28 Marca 2009 Na forum GRY obowiązuje reguła 1 gra = 1 temat. Zanim założysz nowy temat o grze sprawdź w INDEKSIE GIER, czy taki temat już nie istnieje. Zabrania się udostępniania cracków, seriali, nielegalnych kopii gier oraz pytania o informacje umożliwiające ich zdobycie! Na tym forum kategorycznie zabrania sie piractwa... Cytuj Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Matios23 Opublikowano 14 Kwietnia 2009 Zgłoś Opublikowano 14 Kwietnia 2009 Ej a kierownica do kompa mozna grac :rolleyes: bo ja mam ale wszytko idzie ustawic tylko nie idzie skrecac w prawo ani w lewo <_< pomozcie bo bym sobie pogral normalnie :lol2: Cytuj Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
KitKat Opublikowano 14 Kwietnia 2009 Zgłoś Opublikowano 14 Kwietnia 2009 To ciśniesz w pedały, a skręcasz klawiaturą. :lol: Nie no, nie wiem. Dałeś tam coś takiego jak Enable Racing Wheel? Coś w tym stylu. Ja coś takiego miałem. Cytuj Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Matios23 Opublikowano 14 Kwietnia 2009 Zgłoś Opublikowano 14 Kwietnia 2009 (edytowane) ee tam to juz nie ta sama gra :blink: no ale poprobowalem po przestawialem i dziala juz :lol: dzieki za pomoc :rolleyes: a sluchajcie jeszcze niby jakas mapa polska jest tak :lol: a mozna ja z kas sciagnac czy cos :lol2: xD a co do gry jak dla mnie jest super grafa dobra wszystko ok :lol: narazie za duzo nie wiem dopiero dzis dostalem :lol: Edytowane 14 Kwietnia 2009 przez Matios23 Cytuj Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
matek0000 Opublikowano 1 Maja 2009 Zgłoś Opublikowano 1 Maja 2009 Siemka mam taki problem z gierką HAULIN ... mam tak że komp mi się zawiesza jak w nią gram ... czasem jest tak że mogę grać bardzo długo i nic się nie dzieje a czasem tak że pogram chwilkę i się zawiesza i muszę kompa resetować ... nie wiem co się dzieje mój komp spełnia wymagania gry ... przoszę o POMOC z góry dzięki /// Jakby coś to tu jest moje GG 3574995 Ogólnie to gierka super eXtra Bardzo dobrze się gra gdyby nie ten problem ... a jechać i co chwile zapisywać to nie mam już ochoty ... Będe bardzo wdzięczny jeśli mi ktoś pomoże piszcie na GG albo tutaj ... Cytuj Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
matek0000 Opublikowano 20 Maja 2009 Zgłoś Opublikowano 20 Maja 2009 Ma ktoś może mod... że radiowozy są normalne ... polskie ?????? bo widziałem takie coś na filmiku :DDD A jak się robi żeby na tirach były halogeny i takie tam ???? pomocy pliska Cytuj Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...