Skocz do zawartości
sbchp250

18 Wheels Of Steel Haulin

Rekomendowane odpowiedzi

Witam;

Mam kilka pytan.

1)

Niestey nie chodza mi kody. Tzn pozmienialem to co trzeba w tym notatniku, podczas gry wciskam "`""~" ale nic mi sie nie wyświetla .

2)

Jak mozna wgrac sciagniety samochod?

3)

Czy jest dostepna wersja 0.9 mapy polskiej?

4)

Kupilem samochod u dilera i zajezdam do garazu a jego tam nie ma, czy moglby mi ktos pomoc?

Bardzo prosze o odpowiedzi.

Z gory dziekuje.

Edytowane przez igi5

Udostępnij tę odpowiedź

Odnośnik do odpowiedzi

Na forum GRY obowiązuje reguła 1 gra = 1 temat. Zanim założysz nowy temat o grze sprawdź w INDEKSIE GIER, czy taki temat już nie istnieje.

Zabrania się udostępniania cracków, seriali, nielegalnych kopii gier oraz pytania o informacje umożliwiające ich zdobycie!

Na tym forum kategorycznie zabrania sie piractwa...

Udostępnij tę odpowiedź

Odnośnik do odpowiedzi

To ciśniesz w pedały, a skręcasz klawiaturą. :lol:

Nie no, nie wiem. Dałeś tam coś takiego jak Enable Racing Wheel? Coś w tym stylu. Ja coś takiego miałem.

Udostępnij tę odpowiedź

Odnośnik do odpowiedzi

ee tam to juz nie ta sama gra :blink: no ale poprobowalem po przestawialem i dziala juz :damage_wall: :lol: dzieki za pomoc :rolleyes:

a sluchajcie jeszcze niby jakas mapa polska jest tak :lol: a mozna ja z kas sciagnac czy cos :lol2: xD a co do gry jak dla mnie jest super grafa dobra wszystko ok :lol: narazie za duzo nie wiem dopiero dzis dostalem :lol:

Edytowane przez Matios23

Udostępnij tę odpowiedź

Odnośnik do odpowiedzi

Siemka mam taki problem z gierką HAULIN ... mam tak że komp mi się zawiesza jak w nią gram ... czasem jest tak że mogę grać bardzo długo i nic się nie dzieje a czasem tak że pogram chwilkę i się zawiesza i muszę kompa resetować ... nie wiem co się dzieje mój komp spełnia wymagania gry ... przoszę o POMOC z góry dzięki ///

Jakby coś to tu jest moje GG 3574995

Ogólnie to gierka super eXtra Bardzo dobrze się gra gdyby nie ten problem ... a jechać i co chwile zapisywać to nie mam już ochoty ...

Będe bardzo wdzięczny jeśli mi ktoś pomoże

piszcie na GG albo tutaj ...

Udostępnij tę odpowiedź

Odnośnik do odpowiedzi