Rzooko Opublikowano 1 Lutego 2003 Zgłoś Opublikowano 1 Lutego 2003 Czy ktos taki posiada lub wie jak mozna go zdobyc? Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
darch Opublikowano 2 Lutego 2003 Zgłoś Opublikowano 2 Lutego 2003 a co to ten tryb serwisowy bo nie bardzo rozumiem? bo mam ten monitorek właśnie jaki masz z nim problem?? Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
bartezjusz Opublikowano 2 Lutego 2003 Zgłoś Opublikowano 2 Lutego 2003 w 454 działa ten, w Twoim tez powinien ->svenska <-english ->netherlands ->sevenska <-english Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Rzooko Opublikowano 2 Lutego 2003 Zgłoś Opublikowano 2 Lutego 2003 Mam problem z geometria obrazu i sadze ze w trybie serwisowym da sie do wyeliminowac. bartezjusz: raz sprobowalem i chyba nie dziala ale jeszcze poprobuje. A skad masz ten tryb? Moze mogl bys zdobyc i do mojego modelu? Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Rzooko Opublikowano 2 Lutego 2003 Zgłoś Opublikowano 2 Lutego 2003 Udalo sie :!: :!: :!: :!: :D Bartezjusz wisze Ci piwo :) Teraz jest calkiem OK. Szczerze mowiac nie wierzylem ze ktos mi pomoze w tej sprawie a tu taka mila niespodzianka. Tym bardziej ze tryby serwisowe to temat TABU. Jeszcze raz dzieki :D Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
jojoro Opublikowano 3 Lutego 2003 Zgłoś Opublikowano 3 Lutego 2003 bartezjusz ---> Właśnie, właśnie! skąd masz ten tryb serwisowy? Moze iesz jak uruchomić ten tryb w CTX pr500t? Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...