minpol Opublikowano 15 Września 2006 Zgłoś Opublikowano 15 Września 2006 Ktora zasilka jest mocniejsza i ktora bedzie lepsza do zestawu: mobo: DFI NF4 Infinity s.939 procek: AMD Athlon 64 3200+ Venice FSB 400 Mhz socket 939 BOX grafa: Galaxy GeForce 7600GS 128DDR3 128bit 1.4ns PCI-E TV/2xDVI Zalman Fan pamiec: DDR 2x 512MB PC-400 CL2.5 dual channel GoodRAM HDD: Samsung SpinPoint P120S 250 GB (SATA II, 8MB cache, NCQ) DVD-RW: Samsung SH-S182D Buda: Chieftec DX-01B-D-U, Midi-Tower W przyszlosci mam zamiar cos krecic B-) Cytuj Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
BENITO Opublikowano 15 Września 2006 Zgłoś Opublikowano 15 Września 2006 Wydajnościowo Antec. Cytuj Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
torque Opublikowano 15 Września 2006 Zgłoś Opublikowano 15 Września 2006 A nie wydajnosciowo ;) tylko ogolnie, ktory bedzie lepszy? Miałes Benito tago Antka? Cytuj Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
minpol Opublikowano 15 Września 2006 Zgłoś Opublikowano 15 Września 2006 Wydajnościowo Antec. Benito a czy ten Antec poradzi sobie z tym zestawem ?? Cytuj Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Mayo Opublikowano 15 Września 2006 Zgłoś Opublikowano 15 Września 2006 (edytowane) Na taki zestaw (bo nie jest on nadzwyczajny) to i słabsze będą dobre... Żeby nie było, że na słabsze/gorsze namawiam, co to to nie :D. Edytowane 15 Września 2006 przez Mayo Cytuj Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
BENITO Opublikowano 15 Września 2006 Zgłoś Opublikowano 15 Września 2006 śmieszne pytania zadajecie..pewnie że sobie poradzi Cytuj Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Pageup Opublikowano 15 Września 2006 Zgłoś Opublikowano 15 Września 2006 buehehhe jak sobie moj seasonic radzi z podobnym zestawem to ten sie beda nudzily hehhee Cytuj Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
minpol Opublikowano 15 Września 2006 Zgłoś Opublikowano 15 Września 2006 (edytowane) śmieszne pytania zadajecie..pewnie że sobie poradzi THX Benito, do reszty jak byscie nie wiedzieli ze zasilka to najwazniejszy sprzet w kompie :) Od niego wszystko sie zaczyna i na nim wszystko sie konczy... poza tym to zakup przyszlosciowy. Zestawik moze niezbyt mocny ale pewnie kiedys bede cos krecil, wiec i dobra zasilka nie zawadzi... pozdro 4 @LL <pis, love end ekstazy> B-) Edytowane 15 Września 2006 przez minpol Cytuj Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Mayo Opublikowano 16 Września 2006 Zgłoś Opublikowano 16 Września 2006 (edytowane) do reszty jak byscie nie wiedzieli ze zasilka to najwazniejszy sprzet w kompieHeh, no my właśnie wiemy. I ta zasiłka spokojnie pociągnie ten zestaw. Zresztą zobacz co ja mam, a tez przecież kręcę... Edytowane 16 Września 2006 przez Mayo Cytuj Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
minpol Opublikowano 18 Września 2006 Zgłoś Opublikowano 18 Września 2006 Heh, no my właśnie wiemy. I ta zasiłka spokojnie pociągnie ten zestaw. Zresztą zobacz co ja mam, a tez przecież kręcę... Heh Mayo ten Twoj Enermax wcale taki cienki nie jest B-) Cytuj Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Mayo Opublikowano 18 Września 2006 Zgłoś Opublikowano 18 Września 2006 (edytowane) No tak, ale jak się zastanawiasz, czy ci 450 spasi na taki konfig, to sory, ale śmisznie jest :D. (Szczególnie, że BENITO mówi, że dobry :) ) Edytowane 18 Września 2006 przez Mayo Cytuj Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
minpol Opublikowano 18 Września 2006 Zgłoś Opublikowano 18 Września 2006 No tak, ale jak się zastanawiasz, czy ci 450 spasi na taki konfig, to sory, ale śmisznie jest :D. (Szczególnie, że BENITO mówi, że dobry :) ) Co BENITO mowi to rzecz świeta, nie podlegajaca dyskusji; co do zasilek - pytalem ktora lepsza i tylko o to mi chodzilo, co do mocy - 450W - to inf. ile i jakiego rodzaju sprzet bede w stanie podlaczyc do kompa, cala moc zasilki opiera sie na stabilnosci napiec a ta z kolei na japonskiej elektronice. Cytuj Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
BENITO Opublikowano 19 Września 2006 Zgłoś Opublikowano 19 Września 2006 Boshee, co wy ze mnie robicie. Cytuj Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Mayo Opublikowano 19 Września 2006 Zgłoś Opublikowano 19 Września 2006 Kto jak kto, ale Ty się na zasilaczach znasz. Kropka. Dziękujemy. Koniec dyskusji. Cytuj Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
minpol Opublikowano 20 Września 2006 Zgłoś Opublikowano 20 Września 2006 Kto jak kto, ale Ty się na zasilaczach znasz. Kropka. Dziękujemy. Koniec dyskusji. Na zasilkach to zna sie BENITO, ja co najwyzej moge mu asystowac : B-) Dziekuje, teraz jest koniec dyskusji. Pozdro_4_@ll Cytuj Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...