Skocz do zawartości
Snooze

Unreal

Rekomendowane odpowiedzi

po pierwsze niech sprawdzi sterowniki!!! a co do Glide to trzeba miec 3Dfx'a :)

Z tymi sterownikami to może racja ale co do tego że Glide nieda się odpalić to z tym się nie zgodzę zainstalujesz fachmany i unreal śmiga że aż miło niestety tylko pod win98 a on ma XP.

Z tego co mi wiadomo fchmany do emulacji GLIDE używają Creative Unified 1.20, i a jak pamiętam za czasów mojego mx'a wszystko działało po glidem (czyt. unreal) a nie dlaczego ten programik nie działa na 41.09???

Udostępnij tę odpowiedź

Odnośnik do odpowiedzi

Działać to działa (z patchem 226) ale Direct3D kuleje, "zacina" ruch przy ścianach a OpenGL odpala grafikę w jakimś "biednym" trybie, coś jak Software.

Daj radę jak uruchomić porządnie, zagrałbym :D

...

z tego co pamietam dziala normalnie .. z patchem jakims .. chyba wlasnie ten 226 .. ale glowy nie dam ..

byl patch i d3d dzialal normalnie

Udostępnij tę odpowiedź

Odnośnik do odpowiedzi

Specjalnie zainstalowałem i wystarczyło pogrzebać w opcjach. Włączyłem na początek OpenGL a potem D3D i działa płynnie. Patch 226. Pogrzeb w ustawieniach i powyłączaj niektóre rzeczy.Pamiętam że kiedyś jak miałem GF 2 to była tam taka opcja co po włączeniu gra właśnie się zacinała i było to w przypadku Direct3D. Pokombinuj ,daj zgodność z Windows 98 może coś da.

Udostępnij tę odpowiedź

Odnośnik do odpowiedzi

Zaraz sam poszukam , stare ale jare

Kurna to byly czasy , gra graficznie byla czyms czym niedlugo bedzie Crysis ;)

UPDATE

Wszystko dziala jak nalezy ( proponuje edycje pliku Unreal.ini ) , w max rozdzialce 1280x800 AAx4 Ansiox8

fps 85 tyle co odswiezanie ekranu ,tylko poruszanie w grze jakby przyspieszone :)

ps

jak tak patrze na niektore textury to wygladaja one jak w niektorych grach z tego roku

Edytowane przez Bemx2k

Udostępnij tę odpowiedź

Odnośnik do odpowiedzi