YogiCK Opublikowano 15 Września 2006 Zgłoś Opublikowano 15 Września 2006 (edytowane) Po padnieciu głowicy w moim Canonie BJC-2100 zdecydowałem sie na zmiane sprzetu. Mam zamiar kupic HP PSC1410. Mam tylko pytanie o tusze. Mianowicie w Canonie zawsze po prostu dolewalem tuszu za pomoca strzykawki. Kosztowalo mnie to grosze (15-20zl). I teraz mam pytanie czy w tych HP mozna robic tak samo?? Ew poleccie cos rownie taniego do czego by byly jak najtansze tusze. Edytowane 15 Września 2006 przez YogiCK Cytuj Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
torque Opublikowano 15 Września 2006 Zgłoś Opublikowano 15 Września 2006 Z tego co wiem to w PSC nie mozna było uzupełniac atramentu :| ale teraz widze ze sa jakies zestawy. Zreszta masz link: http://www.dodrukarki.pl/go/_accessories/i...&C=PSC+1410 Cytuj Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
YogiCK Opublikowano 15 Września 2006 Zgłoś Opublikowano 15 Września 2006 Ktos cos jeszcze podpowie?? Jak jest z wykrywaniem dopelnianego kardidza?? Czy drukarka nie czepia sie ze jest pusty, choc zostal napelniony?? Pytam bo gdzies slyszalem ze trzeba specjalnie resetowac drukarke zeby zobaczyla napelniony zbiorniczek. Cytuj Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...