Kamilek Opublikowano 15 Września 2006 Zgłoś Opublikowano 15 Września 2006 Witam.Kupiłem sobie obudowę zewnetrzną akasa i dysk seagate do tego.Wszystko jest fajnie ładnie dziala.Tylko ze po jakims czasie tj. kilka godzin dysk wyłącza mi się i znika mi z windowsa.Narazie robi to jak nic z dyskiem nie robię no ale czy to normalne ?? Cytuj Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
ULLISSES Opublikowano 15 Września 2006 Zgłoś Opublikowano 15 Września 2006 Czyżby kwestia oszczędzania energi? Sprawdź ustawienia portów USB - tam są chyba takie opcje. Cytuj Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Kamilek Opublikowano 15 Września 2006 Zgłoś Opublikowano 15 Września 2006 jest podłaczony pod fire wire. Cytuj Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
MBX Opublikowano 16 Września 2006 Zgłoś Opublikowano 16 Września 2006 Firewire też ma taką opcję. Cytuj Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Kamilek Opublikowano 16 Września 2006 Zgłoś Opublikowano 16 Września 2006 Gdzie mbx ?? Cytuj Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
MBX Opublikowano 16 Września 2006 Zgłoś Opublikowano 16 Września 2006 Otwierasz sobie Menedżer Urządzeń, potem wybierasz odpowiednie urządzenie i wywołujesz właściwości. Tam masz zakładkę Zarządzanie energią, a w niej dwie opcje. Musisz odznaczyć opcję pozwalającą wyłączyć urządzenie w celu oszczędznia energii. Odznacz je we właściwościach kontrolera FireWire i dysk nie powinien więcej się wyłączyć. Cytuj Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Kamilek Opublikowano 16 Września 2006 Zgłoś Opublikowano 16 Września 2006 Nie ma czegos takiego ;] Cytuj Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...