_Vip_ Opublikowano 1 Lutego 2003 Zgłoś Opublikowano 1 Lutego 2003 Mowcie co sadzicie o tej budzie : http://www.allegro.pl/show_item.php?item=10181272 Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
lopo Opublikowano 1 Lutego 2003 Zgłoś Opublikowano 1 Lutego 2003 BYŁO!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!SZUKAJ!!!!!!!!!!!!!!!!!!! Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
_Vip_ Opublikowano 1 Lutego 2003 Zgłoś Opublikowano 1 Lutego 2003 Fakt :oops: :oops: :oops: Sorry ale nie jestem na bierzaco ostatnimi czasy.Jednak mi ta buda sie podoba :) Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
??????? Opublikowano 1 Lutego 2003 Zgłoś Opublikowano 1 Lutego 2003 bylo co nie zmienia faktu ze buda jest zaje...fajna Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Oven75 Opublikowano 2 Lutego 2003 Zgłoś Opublikowano 2 Lutego 2003 Całkiem ładniutka :o Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
gruby Opublikowano 2 Lutego 2003 Zgłoś Opublikowano 2 Lutego 2003 ładna? wyglada jak ze straganu od cyganki na wsiowym odpuscie, bosh, jescze 244 zeta ... crap Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
mikaelus Opublikowano 2 Lutego 2003 Zgłoś Opublikowano 2 Lutego 2003 Cytat ładna? wyglada jak ze straganu od cyganki na wsiowym odpuscie, bosh, jescze 244 zeta ... crap Popieram! Boshe, co wam się w niej podoba? Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
shakur_45 Opublikowano 2 Lutego 2003 Zgłoś Opublikowano 2 Lutego 2003 nowka w sklepie tyle kosztuje, wiec po co kupowac na allegro ? Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
radomek Opublikowano 2 Lutego 2003 Zgłoś Opublikowano 2 Lutego 2003 W komputroniku mozna tak kupic za 249 zl, wiec wogole sie nie oplaca!!!! Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
sector Opublikowano 2 Lutego 2003 Zgłoś Opublikowano 2 Lutego 2003 Moded-Kompz lukajcie wszystko opisane ! Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
tom* Opublikowano 2 Lutego 2003 Zgłoś Opublikowano 2 Lutego 2003 nie lepiej pobawić się i zrobić coś samemu? ;-) ale ogólnie obudowa nie jest zła ;-) Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
sector Opublikowano 2 Lutego 2003 Zgłoś Opublikowano 2 Lutego 2003 Cytat nie lepiej pobawić się i zrobić coś samemu? ;-) ale ogólnie obudowa nie jest zła ;-)srednia ! nie podoba mi sie kształt szyby ! a pozatym to chyba midi tower big towery rox :) Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
tom* Opublikowano 2 Lutego 2003 Zgłoś Opublikowano 2 Lutego 2003 Cytat Cytat nie lepiej pobawić się i zrobić coś samemu? ;-) ale ogólnie obudowa nie jest zła ;-)srednia ! nie podoba mi sie kształt szyby ! a pozatym to chyba midi tower big towery rox :)ja w sumie planuje zrobić ze swojej obudowy coś bardziej interesującego :P Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...