Geralt18 Opublikowano 16 Września 2006 Zgłoś Opublikowano 16 Września 2006 Witam. Mam pytanie na temat irdy. Wiem że przy pomocy Irdy podpinanej pod płyte główną nie dało się sterować komputerem przy pomocy pilota. Za to przy użyciu programu Girder dało się to zrobić z Irdą na COMa. Wiecie czy będzie to dziłać z irdą na USB??? czy pozostaje tylko opcja z portem COM?? dzięki za pomoc i pozdrawiam Cytuj Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
k@li Opublikowano 17 Września 2006 Zgłoś Opublikowano 17 Września 2006 "Za to przy użyciu programu Girder dało się to zrobić z Irdą na COMa." - hmm, możesz opisac jak to zrobiłeś? Czy czasem nie mylisz zwykłego "odbiornika podczerwieni" z IRDą? Cytuj Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Geralt18 Opublikowano 19 Września 2006 Zgłoś Opublikowano 19 Września 2006 hmm, możesz opisac jak to zrobiłeś? Czy czasem nie mylisz zwykłego "odbiornika podczerwieni" z IRDą?poczytałem troche i jednak się okazało że miałem urojenia. niestety nie da się zrobić tak aby mieć i irde i pilot w jednym. życie, znowu dwa dodatkowe kable się będą walać. Cytuj Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...