Skocz do zawartości
Gość Łukasz Tkacz

Problem Ze Stroną

Rekomendowane odpowiedzi

Gość Łukasz Tkacz

Witam. Nie wiem czy napisałem w dobrym forum ale mam problem z moją stroną (podana w profilu). Istnieje już ona od maja 2006 i cały czas jest rozpowszechniana jako alias w xt.pl. Strona ma już prawie 13.000 unikalnych wizyt a kiedy wpisze jej tytuł w google i dam TYLKO na strony polskie jest ona dopiero na 12-13 stronie :sad:

Próbowałem już róznych skryptów sprawdzających czy słowa kluczowe oraz opis są poprawne i zoptymalizowałem te dane ale praktycznie nic to nie dało. Strona była i jest reklamowana, wielu użytkowników ma na róznych forach link do niej ale nic to nie daje. Jeżlei wpisze w google adres aliasu (czyli to co mam w profilu) to strona jest od razu na pierwszym miejscu ale to nie jest rozwiązanie :-| .

Jak moge rozwiązać ten problem? Czy wina leży po stronie usługodawcy (www.xt.pl) czy jednak po mojej? Prosze o poradę ponieważ chciałbym aby strona była dostepna nie tylko po wpisaniu konkretnie jej adresu w wyszukiwarce google.

Udostępnij tę odpowiedź

Odnośnik do odpowiedzi

Gość Łukasz Tkacz

No to dobra: strona jest oparta na systemie PHP-Fsuion eXtreme III, jej forum na phpBB by Przemo (+ różne wtyczki).

Kiedyś robiłęm w php-fusionie inną stronę i stała w google wysoko (1 strona a też miała alias w xt.pl) a ta ma już dużo więcej odwiedzin i aktywnych użytkowników a mimo to siedzi na 12-13 stronie :|

Udostępnij tę odpowiedź

Odnośnik do odpowiedzi