Gość Łukasz Tkacz Opublikowano 16 Września 2006 Zgłoś Opublikowano 16 Września 2006 Witam. Nie wiem czy napisałem w dobrym forum ale mam problem z moją stroną (podana w profilu). Istnieje już ona od maja 2006 i cały czas jest rozpowszechniana jako alias w xt.pl. Strona ma już prawie 13.000 unikalnych wizyt a kiedy wpisze jej tytuł w google i dam TYLKO na strony polskie jest ona dopiero na 12-13 stronie :sad: Próbowałem już róznych skryptów sprawdzających czy słowa kluczowe oraz opis są poprawne i zoptymalizowałem te dane ale praktycznie nic to nie dało. Strona była i jest reklamowana, wielu użytkowników ma na róznych forach link do niej ale nic to nie daje. Jeżlei wpisze w google adres aliasu (czyli to co mam w profilu) to strona jest od razu na pierwszym miejscu ale to nie jest rozwiązanie :-| . Jak moge rozwiązać ten problem? Czy wina leży po stronie usługodawcy (www.xt.pl) czy jednak po mojej? Prosze o poradę ponieważ chciałbym aby strona była dostepna nie tylko po wpisaniu konkretnie jej adresu w wyszukiwarce google. Cytuj Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
thunder_pl Opublikowano 18 Września 2006 Zgłoś Opublikowano 18 Września 2006 szkoda, że nikt nie odpisuje, bo sam jestem ciekaw jak to jest. Dla mnie pozycja stron w wyszukiwarkach zawsze była czarną magią i nie mam pojęcie od czego to zależy... Cytuj Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
bellum Opublikowano 18 Września 2006 Zgłoś Opublikowano 18 Września 2006 ponieważ twórcza tematu nic nie napisał na temat strony napisał ze jest ze nie jest lubiana przez Google ale o konstrukcji nic, wiec jak można coś w takiej sytuacji powiedzieć Cytuj Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
yuucOm Opublikowano 18 Września 2006 Zgłoś Opublikowano 18 Września 2006 Z tego co mi wiadomo za pozycie w googlach trzeba płacić (nie zawsze ofc)- poprawcie mnie jak jestem w błedzie ;). Cytuj Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Gość Łukasz Tkacz Opublikowano 20 Września 2006 Zgłoś Opublikowano 20 Września 2006 No to dobra: strona jest oparta na systemie PHP-Fsuion eXtreme III, jej forum na phpBB by Przemo (+ różne wtyczki). Kiedyś robiłęm w php-fusionie inną stronę i stała w google wysoko (1 strona a też miała alias w xt.pl) a ta ma już dużo więcej odwiedzin i aktywnych użytkowników a mimo to siedzi na 12-13 stronie :| Cytuj Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...