berkut Opublikowano 16 Września 2006 Zgłoś Opublikowano 16 Września 2006 Wlasnie wrocilem z bemowa, fajnie bylo, duzo czekania, kupa bananow kolo mnie w M'kach polerujacych znaczki M... ET 16.4 w seryjnym wozie, mi sie podobalo :) ale starty psulem okrutnie, za wczesnie puszczalem sprzeglo i mi mulilo silnik, pozatym skrzynia jest fatalnie zestopniowana, jakies 40m przed meta musialem wbijac 4 bieg, ewektywnie jadac ten dystans bez mocy silnika... Widzial ktos mojego smoka ? ;) Z zoltym M3 jechalem i dostawalem okrutnie ;) Cytuj Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Kiczis Opublikowano 16 Września 2006 Zgłoś Opublikowano 16 Września 2006 Masz moze jakies fotki z tej imprezy? Jak masz to zapodaj :P pozdro Cytuj Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
berkut Opublikowano 16 Września 2006 Zgłoś Opublikowano 16 Września 2006 Brak, mam tylko mojego smoka Cytuj Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Miazga82 Opublikowano 16 Września 2006 Zgłoś Opublikowano 16 Września 2006 Kurcze byłem tam, ale szkoda było 30 zeta :P Straszne zdzierstwo moim zdaniem. A przez parkan sie nie dało, przez aeroklub tez nie ;) Czekam na jakieś zdjęcia. Cytuj Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Kiczis Opublikowano 16 Września 2006 Zgłoś Opublikowano 16 Września 2006 szkoda... twoim smokiem jezdziles na tej konfiguracji co podawales w topicu o tym aucie:D? Cytuj Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Jacka Opublikowano 16 Września 2006 Zgłoś Opublikowano 16 Września 2006 Ja widzialem Twoja furke, poznalem od razu :D Stala miedzy M6 a X5 bodajrze ;] Twoj pojedynek z m3 tez widzialem :P Generalnie udana impreza, ale zbyt dlugo trwala, ja zostalem do 18 to dopiero zaczelo sie wtedy robic ciekawie, a niestety musialem juz spadac. Zapodajcie jakies wyniki jak znacie. Cytuj Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
kucyk Opublikowano 16 Września 2006 Zgłoś Opublikowano 16 Września 2006 berkut, dawaj filma :D Cytuj Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Greg_1 Opublikowano 16 Września 2006 Zgłoś Opublikowano 16 Września 2006 (edytowane) Mi sie tam najbardziej podobał dragster, jak go odpalili to z dobrych 150m był taki hałas jakby sie stało zaraz obok ;) A w diesel'u street zabrakło Dobrego z jego betą 330d Aha nie obyło sie też i bez świństw <_< mianowicie klasa street nie miał pół finałów i finałów, podczs rozgrzewki, ludzie bez slick'ów musieli płacić 50zł za dwa przejazdy z których w końcu otrzymali po jednym a kasa poszła... Edytowane 16 Września 2006 przez Greg_1 Cytuj Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Dejot Opublikowano 18 Września 2006 Zgłoś Opublikowano 18 Września 2006 Ja dopiero wróciłem icon_biggrin3.gif widziałem sciere xD ogólnie to nie posypały się zapowiadane 8-semki. Oba Twoje przejazdy tez widziałem, ale filmików niestety nie posiadam... Od stania przy odpalonym dragsterze az głowa bolała xD fotki dam jutro. EDIT dzisiaj czyli 18.09 :D usunąłem posta i dałem od nowa z fotkami :) A to najlepszy samochód całej imprezy. Auto do jazdy na codzień, które kreci 10-tki jeżeli dobrze pamiętam to 10:42 lub 10:24 :) Cytuj Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
EXO3 Opublikowano 18 Września 2006 Zgłoś Opublikowano 18 Września 2006 Dejot niech ci bozia w dzieciach za ten post wynagrodzi ;) ps. lanos rox! :) Cytuj Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Dejot Opublikowano 18 Września 2006 Zgłoś Opublikowano 18 Września 2006 (edytowane) Dejot niech ci bozia w dzieciach za ten post wynagrodzi ;) ps. lanos rox! :) Tylko nie w dzieciach bo każdy mie tego życzy :D już za dużo xD Lanos z Lublina (okolice), C20xe od Vectry GSI 150KM wykrecił 14.91 :D także trochę lata :) Edytowane 18 Września 2006 przez Dejot Cytuj Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
kamilo23 Opublikowano 18 Września 2006 Zgłoś Opublikowano 18 Września 2006 (edytowane) Jezu BMW m6 rox :banana: :gitarzysta2: Edytowane 18 Września 2006 przez kamilo23 Cytuj Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
hinco Opublikowano 18 Września 2006 Zgłoś Opublikowano 18 Września 2006 (edytowane) to audi to zwykłe a4 czy jakieś skromne rs4 b6? :P bo jak rs4 to niemozliwe ze ma 10:42, jak coś to połowe z tego ; ] to prawdziwe rs4 słabo wygląda bo to b6 :( Edytowane 18 Września 2006 przez hinco Cytuj Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Jacka Opublikowano 18 Września 2006 Zgłoś Opublikowano 18 Września 2006 Jezu BMW m6 rox :banana: :gitarzysta2: No zgadzam sie piekna sprawa :rolleyes: Cytuj Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
jonathan Opublikowano 18 Września 2006 Zgłoś Opublikowano 18 Września 2006 Mi tam bardziej lezy RS4 i stare M3 Cytuj Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
ur8an Opublikowano 18 Września 2006 Zgłoś Opublikowano 18 Września 2006 A ja wole bordowego Forda, ktory niedlugo bedzie "łykac" takie BMW M6 ;] Cytuj Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Dejot Opublikowano 18 Września 2006 Zgłoś Opublikowano 18 Września 2006 to audi to zwykłe a4 czy jakieś skromne rs4 b6? :P bo jak rs4 to niemozliwe ze ma 10:42, jak coś to połowe z tego ; ] to prawdziwe rs4 słabo wygląda bo to b6 :( Czarne to S4 :) Tutaj jeszcze wiecej zdjeć http://www.tuning.lublin.pl/forum/viewtopic.php?t=3353 Cytuj Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
kuki1989 Opublikowano 18 Września 2006 Zgłoś Opublikowano 18 Września 2006 A ja wole bordowego Forda, ktory niedlugo bedzie "łykac" takie BMW M6 ;]tylko zeby ten Ford "łykną" ta M6 to trzeba w nim "troche" podłubac :rolleyes: a w M6 tez się da troche dłubnac :D Cytuj Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Greg_1 Opublikowano 18 Września 2006 Zgłoś Opublikowano 18 Września 2006 eeeee tam S4 ja bym tam wolał to nowe czarne RS4 8) Cytuj Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
hinco Opublikowano 18 Września 2006 Zgłoś Opublikowano 18 Września 2006 eeeee tam S4 ja bym tam wolał to nowe czarne RS4 8)w kredycie już za ponad 5tysięcy miesięcznie :D ja tam wole jakieś granatowe z beżową skórą :] One mają ten przełącznik Sport/normal? ile to daje w spalaniu? ;] Cytuj Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Dejot Opublikowano 18 Września 2006 Zgłoś Opublikowano 18 Września 2006 (edytowane) eeeee tam S4 ja bym tam wolał to nowe czarne RS4 8)nowe RS4 objeżdza Javo w Civicu 1.5T FWD :wink: a co dopiero to S4 ;] w kredycie już za ponad 5tysięcy miesięcznie :D ja tam wole jakieś granatowe z beżową skórą :] One mają ten przełącznik Sport/normal? ile to daje w spalaniu? ;] Tak ma BMW M5 ;) RS4 ma zawsze taką samą moc :D Edytowane 18 Września 2006 przez Dejot Cytuj Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
hinco Opublikowano 18 Września 2006 Zgłoś Opublikowano 18 Września 2006 nowe RS4 objeżdza Javo w Civicu 1.5T FWD :wink: a co dopiero to S4 ;] Tak ma BMW M5 ;) RS4 ma zawsze taką samą moc :D nie rozumiem pierwszego zdania, wiem że rs4 objedzie i porshe 911 ale Twoje zdanie można na dwa sposoby zinterpetowac :P Czytałem arta http://auto.gazeta.pl/auto/1,71361,2953360.html I pod nagłówkiem "szaro i srebrno" ost zdanie w 1 akapicie ;) pisze coś o trybie sport, a przemek2f mówił mi że w a8 4,2 czyli ten sam silnik(nie wiem czy dokładnie ten sam) jest ten bajernacki przełącznik:D Jak za pare lat z żoną będe zarabiał z 6kzł na miecha to wezme takie na raty, tylko skad wezme na to 20lPB/100km w miecie? :P Cytuj Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Dejot Opublikowano 18 Września 2006 Zgłoś Opublikowano 18 Września 2006 (edytowane) nie rozumiem pierwszego zdania, wiem że rs4 objedzie i porshe 911 ale Twoje zdanie można na dwa sposoby zinterpetowac :P Czytałem arta http://auto.gazeta.pl/auto/1,71361,2953360.html I pod nagłówkiem "szaro i srebrno" ost zdanie w 1 akapicie ;) pisze coś o trybie sport, a przemek2f mówił mi że w a8 4,2 czyli ten sam silnik(nie wiem czy dokładnie ten sam) jest ten bajernacki przełącznik:D Jak za pare lat z żoną będe zarabiał z 6kzł na miecha to wezme takie na raty, tylko skad wezme na to 20lPB/100km w miecie? :P Pierwsze zdanie: nowe RS4 dostaje baty od Civica 1.5T :D A z tym przyciskiem sport to raczej chodzi o kontrole trakcji i ustawienia zawieszenia ;) Edytowane 18 Września 2006 przez Dejot Cytuj Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
hinco Opublikowano 18 Września 2006 Zgłoś Opublikowano 18 Września 2006 Pierwsze zdanie: nowe RS4 dostaje baty od Civica 1.5T :D A z tym przyciskiem sport to raczej chodzi o kontrole trakcji i ustawienia zawieszenia ;) filmik? z chęciąto zobacze :) Gdzie indziej czytałem coś o zmniejszeniu spalania i mocy ;] niewazne.. ; ] Cytuj Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
berkut Opublikowano 19 Września 2006 Zgłoś Opublikowano 19 Września 2006 tylko zeby ten Ford "łykną" ta M6 to trzeba w nim "troche" podłubac :rolleyes: a w M6 tez się da troche dłubnac :D V8 ~400bhp starczy ? ;] Cytuj Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Kaeres Opublikowano 19 Września 2006 Zgłoś Opublikowano 19 Września 2006 - Yyy, ten tego..nom co to ja mial powiedziec....hrhrrrr... - ten Mustang !!! - dzieki. Cos pieknego po prostu. Reszte nawet na drodze bym przeoczyl. Cytuj Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
^BerZerK^ Opublikowano 19 Września 2006 Zgłoś Opublikowano 19 Września 2006 uslyszales czy zobaczyles? :-D Cytuj Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Dejot Opublikowano 19 Września 2006 Zgłoś Opublikowano 19 Września 2006 (edytowane) filmik? z chęciąto zobacze :)nie ma bo to było na nieoficjalnych zawodach :D ale ten ciff wykręcil 12.50 :D mam, parę filmików ale szukam jakiegoś dobrego serwera żeby nie było limitów. W wawie na starówce był ładnieszy mustang - odrestaurowany 67r. :) Edit: Macie jeden filmik obrazujący jak kotek śmiga :D http://www.tuning.lublin.pl/vtg.wmv Edit2: :) http://videos.streetfire.net/video/bd2588e...84100418187.htm Civic 1.5T vs Swift GTI 1.3T rekord civica w mini+ 12.501 Lipna jakoś ale jest :] będe wrzucał filmy na streetfire. Edit3: :D http://videos.streetfire.net/video/53c4ba9...8410052b5fc.htm tu możecie sobie posłuchać dragstera który był tam daleko, daleko za barierkami :D http://videos.streetfire.net/video/e8eadf4...84100955a99.htm finał outlaw, zły start kotka ale później co sie działo :) Edytowane 19 Września 2006 przez Dejot Cytuj Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
DaRoN Opublikowano 19 Września 2006 Zgłoś Opublikowano 19 Września 2006 Szkoda, że takie imprezki tylko @ Warsaw :( NO, samochodziki ładne zabaweczki x] Cytuj Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
jonathan Opublikowano 19 Września 2006 Zgłoś Opublikowano 19 Września 2006 V8 ~400bhp starczy ? ;] Nie. Nie wystarczy. Za malo mocy, za duza masa, nie ta trakcja. Cytuj Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...