dszywala Opublikowano 19 Września 2006 Zgłoś Opublikowano 19 Września 2006 BMW m6 ??? a feee, bardzo mi się stylistycznie nie podoba . . Cytuj Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Dejot Opublikowano 19 Września 2006 Zgłoś Opublikowano 19 Września 2006 Szkoda, że takie imprezki tylko @ Warsaw :( NO, samochodziki ładne zabaweczki x] Nie tylko ;) BMW m6 ??? a feee, bardzo mi się stylistycznie nie podoba . . Mi tak samo, ale silnik ma fajny :D Cytuj Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Malik Opublikowano 19 Września 2006 Zgłoś Opublikowano 19 Września 2006 Nie. Nie wystarczy. Za malo mocy, za duza masa, nie ta trakcja. To po pierwsze a po drugie - "troche" gratow trzeba bylo by wymienic :wink: Cytuj Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
DaRoN Opublikowano 19 Września 2006 Zgłoś Opublikowano 19 Września 2006 Nie tylko ;) Mi tak samo, ale silnik ma fajny :D Silnik ma fajny, ale jak to w Top Gear trafnie określili. Roblił linię projektant i umarł. A potem przyszedł inny i bagażnik dorysował :) Lublin to wciąż nie Kraków, a illegal to illegal ;] Cytuj Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
jonathan Opublikowano 19 Września 2006 Zgłoś Opublikowano 19 Września 2006 Mi osobiscie M6 w ogole nie podchodzi Stre M3 i M5 byly duzo ladniejsze M3 GTR :D Cytuj Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Dejot Opublikowano 20 Września 2006 Zgłoś Opublikowano 20 Września 2006 http://videos.streetfire.net/video/b3fdc50...84200533bfe.htm przejazd Evo jak wykręcił 9.46 http://videos.streetfire.net/video/74a9ce0...841011ca7a3.htm przejazd lanosa z civicem 2.2 VTEC (H22A, 200KM w serii)) z pralki. Cytuj Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...