tpalarczyk Opublikowano 16 Września 2006 Zgłoś Opublikowano 16 Września 2006 Mój problem polega na tym, że mam nagraną płytkę cd z utworami MP3. Mam 2 komputery na których płyta jest widoczna jako nagrana (zajęte miejsce) ale nie ma na niej żadnych plików. Zato stacjonarny odtwarzacz DVD widzi nagrane na niej pliki MP3 i normalnie je odtwarza. Jest jakiś sposób, żeby zgrać zawartość płytki (pliki MP3) na hdd? Cytuj Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
D3T3 Opublikowano 16 Września 2006 Zgłoś Opublikowano 16 Września 2006 (edytowane) Jeśli to Nec z podpisu to raczej to jego wina, mam podobne numerki ze swoim napędem tego producenta. Dodam jeszcze, że nie udało mi się rozwiązać tego problemu. Nowe firmware, markowe płytki, powolne nagrywanie nie pomaga. Raczej serwis lub wymiana, ale ponieważ jeszcze dość rzadko mi sie takie przypadki zdarzają, nie zdecydowałem się go reklamować. Edytowane 16 Września 2006 przez DeTe Cytuj Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Leoni Opublikowano 16 Września 2006 Zgłoś Opublikowano 16 Września 2006 Sprobuj uruchomic te plyte pod innym systemem operacyjnym. Mialem kiedys podobny przypadek. Kolezanka nagrywala plyte (teledyski, mp3 itp). Plyta nagrywana byla w kilku sesjach (Nero Windows XP) . Cyrk polegal na tym, ze windows widzial tylko ostatnia sesje (nero pokazywal wszystkie sesje). Pech chcial, ze ostatnia sesja to byla JEDNA mp3-ka. Uruchomilem te plyte u mnie pod Linuksem (Suse 10.0) i zawartosc plyty byla pokazywana prawidlowo. BEz problemu zgralem wszystko na twardy i nagralem to na nowo pod Linuksem. Cytuj Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...