mattnick Opublikowano 16 Września 2006 Zgłoś Opublikowano 16 Września 2006 Płyta Asrock AliveNF4G-DVI nForce C51G VGA z sempronem 64 2800... Wiatraki hulają, głośniczek milczy, dysk kręci diody się świecą, 12v podłączone i tyle...jakieś sugestie ?? nikt nie wie o co może chodzić ?? Używaj edycji postów Domik Cytuj Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
YogiCK Opublikowano 16 Września 2006 Zgłoś Opublikowano 16 Września 2006 BIoS resetowales?? Jaki zasilacz?? Cytuj Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
mattnick Opublikowano 16 Września 2006 Zgłoś Opublikowano 16 Września 2006 jakaś 350...bios resetowałem no ilu znawców tematu na forum...:) Cytuj Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
heryf Opublikowano 17 Września 2006 Zgłoś Opublikowano 17 Września 2006 mialem podobny przypadek i padl bios, aktualnie plyta jest na gwarancji Cytuj Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Lanc Opublikowano 17 Września 2006 Zgłoś Opublikowano 17 Września 2006 jakaś 350...Działało wcześniej ? Czy to 1 podłączenie ? Jak 1 to możliwe, że przez zasilacz... EW dociśnij jeszcze grafe i poprzekładaj kostki ramu ;] Cytuj Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
ULLISSES Opublikowano 17 Września 2006 Zgłoś Opublikowano 17 Września 2006 Tematów w stylu "komp nie startuje" było tysiące, a nawet setki. Szukaj! Cytuj Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
kisiel91 Opublikowano 17 Września 2006 Zgłoś Opublikowano 17 Września 2006 ULLISSES- chyba było setki a nawet tysiące ;) Cytuj Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
ULLISSES Opublikowano 17 Września 2006 Zgłoś Opublikowano 17 Września 2006 (edytowane) @kisiel91: Dobrze napisałem - tak miało być. Myślałem, że wszyscy znają ten cytat. Nie wiem czyj on jest, ale jest dobry. :P Edytowane 17 Września 2006 przez ULLISSES Cytuj Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
mattnick Opublikowano 17 Września 2006 Zgłoś Opublikowano 17 Września 2006 Szukałem i nic ne znalazłem. To pierwszy start kompa...składałem go kumplowi, ale miał go wcześniej składać facet w sklepie za 100...może to on coś zmajstrował ?? Cytuj Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
ULLISSES Opublikowano 17 Września 2006 Zgłoś Opublikowano 17 Września 2006 1. Zasilacz może być za słaby - podaj pełen konfig komputera ze szczegółami (grafika, ram, zasilacz - marka, model i moc tego ostatniego to podstawa). 2. Bios może nie obsługiwać tego procesora - wymagana aktualizacja biosu. Opis znajdziesz na forum. 3. Coś mogłeś źle podłączyć. Rozłącz i podłącz od nowa wszystko. Rzuć okiem do instrukcji. Może ram w złym slocie, może zworka źle ustawiona. 4. Strasznie słabo się starałeś szukając. Cytuj Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...