ZoRrO Opublikowano 1 Lutego 2003 Zgłoś Opublikowano 1 Lutego 2003 Cze. Mój kumpel ma problem. Kupił sobie kompa: Płyta - nie pamiętam mało znana firma i nie jest to ECS Procek - Athlon XP 1800+ Grafa - Radek 9000/128 MB RAM Karta TV - KWorld RAM - 256 MB Dźwięk - SB Live + głośniki 5.1 Creative - dźwięk na głośnikach z SB. CDRW - LiteOn 48/coś tam DVD - HL-DT-ST DVD-ROM GDR8161B Modem - Conexant 56K Klawiatura Samsung, mysz A4Tech Podczas odtwarzania filmów z DVD i Divix'a co jakiś czas następowało bzyczenie i zatrzymanie na ułamek do 1 sekundy dźwięku i obrazu. Zrobiłem reinstalke Windy XP i zainstalowałem PowerDVD XP 4.0 Full (z orginalnej płytki objawy jak wyżej) i uspokoiło się odtwarzanie z DVD natomiast po zainstalowaniu dixiX 3, 4 i 5 lub tylko kodeka DivX502Bundle lub DivX5Bundle filmy w Divix'ie odtwarzają się z błędami jak wyżej. DiviX odtwarzany w Best Playerze lub SubEdit Playerze. Ufff i teraz pytanko czy ktoś miał podobne problemy i PROŚBA poradźcie coś bo mnie już czacha dymi 8O :evil: :? i nie wiem co począć. Cytuj Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Gość Opublikowano 1 Lutego 2003 Zgłoś Opublikowano 1 Lutego 2003 zainstaluj mu divx'a 5.03 pro może pomóc a jak nie to może ffdshow a jak nie to nie wiem. Cytuj Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
ZoRrO Opublikowano 2 Lutego 2003 Zgłoś Opublikowano 2 Lutego 2003 ffdshow i inne packi instalowałem i kicha a Divix 5.03 jeszcze nie bo nie wiedziałem że cóś takiego już jest dzięki :D i prosze o następne sugestie innych użytkowników. Cytuj Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Crevw Opublikowano 2 Lutego 2003 Zgłoś Opublikowano 2 Lutego 2003 może kolory ma na 16 bit? Cytuj Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
ZoRrO Opublikowano 3 Lutego 2003 Zgłoś Opublikowano 3 Lutego 2003 DiviX 5.03. nie pomógł . Kolory były dawane na 32 i 16 i jak by nie patrzeć d...a zawsze z tyłu. Problem na 99% tkwi w sprzęcie bo zrobiłem Ghosta jak na DVD było OK a Divix się sypał i dziś przywróciłem system z obrazu i .... kicha na Divix'ie i na DVD Cytuj Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...