zaemka Opublikowano 16 Września 2006 Zgłoś Opublikowano 16 Września 2006 Witam, mam pytanie do szanownych kolegów specjalistów-coolerowców mam Asusa M2NPV na am2 i na płycie jest podłączenie do coolera CPU 4-pinowe z funkcją Q-fan. - czy Box'owy cooler od Athlona 64 (na am2) ma 4 piny ? - czy mogę zainstalować cooler 3 pinowy ? - czy jak będzię 3 pinowy cooler to funkcja Q-fan będzie działać ? pozdr. zaemka Cytuj Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
PMichalak Opublikowano 16 Września 2006 Zgłoś Opublikowano 16 Września 2006 1. Raczej nie 2. NA 100% tak przecież wszystkie Coolery są 3 pin ew. z przejściówką na Molex 3. Nie powinna Cytuj Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
t0bi Opublikowano 30 Września 2006 Zgłoś Opublikowano 30 Września 2006 Mam tą płytę i powiem, że: 1. Boxowy cooler ma 3 piny. 2. Tak, bezproblemowo. 3. Działa. Cytuj Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...