daro-2 Opublikowano 16 Września 2006 Zgłoś Opublikowano 16 Września 2006 Witam. To mój pierwszy post na tym forum. Mam następujący problem. Złożyłem nowego koma na Asrocku 939 dual VSTA + AMD 64 X2 3800+. Niekiedy podczas pracy w Wordzie ( z działającymi w tle WMP, eMule, Outlooku) następuje zwis lub ogromne spowolnienie. Nie jestem pewien, ale możliwe, że podczas instalacji systemu niewłaściwie skonfigurowałem bios. Wyjąłem zworkę z dysku SATA II, ale zapomniałem przestawić w biosie opcję Sata II mode z IDE na SATA. Czy to może być tego powód, czy może przegrzewające się NB i SB? Proszę pomóżcie, bo żona i dzieci nie dadzą mi spokoju... :mur: Cytuj Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
deadfrog Opublikowano 16 Września 2006 Zgłoś Opublikowano 16 Września 2006 Moze cos sie przegrzewa? Chlodzenie na proca dobrze zalozone? Podkrecany? Ram mozna by memtesyem przeleciec. Cytuj Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
daro-2 Opublikowano 16 Września 2006 Zgłoś Opublikowano 16 Września 2006 OK. Sróbuję potraktować pamięci memtestem. Cytuj Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
KosiMazaki Opublikowano 17 Września 2006 Zgłoś Opublikowano 17 Września 2006 Ustaw 2T na pamięci i poczytaj temat o tej płycie a zwłaszcza przyklejony FAQ. Cytuj Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...