Hipo Opublikowano 18 Września 2006 Zgłoś Opublikowano 18 Września 2006 Witam. Mam problem następującej natury, kupiłem karte pamieci 1GB Kingstona RS-MMC (typ obsługiwany przez mój smartphone) no i niestety się nie nacieszyłem nabytkiem, próba zapisu czegokolwiek na karcie powoduje zwis telefonu, nie ważne czy chce coś wgrać z windowsa czy też np zrobie zdjecie fonem. Czy ktoś spotkał się z takim czymś i jak sobie poradzić z tym problemem. __________________________ Problem został rozwiązany, jednak okazało sie ze karta pamieci jest padnięta. Cytuj Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
MesJasZ Opublikowano 19 Września 2006 Zgłoś Opublikowano 19 Września 2006 a masz kartę rs-mmc zwykłą czy DUAL Voltage? bo te nowsze nokie wymagają dwunapięciowej chyba.... mialem kiedys 7610 i ona dla odmiany dzialala tylko z jednonapięciowym rs-mmc Cytuj Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Hipo Opublikowano 2 Października 2006 Zgłoś Opublikowano 2 Października 2006 Miałem takiego RS'a jak trzeba, dual voltage ale jak się okazało karta była po prostu uszkodzona. Cytuj Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...