Gość Manamana1989 Opublikowano 16 Września 2006 Zgłoś Opublikowano 16 Września 2006 (edytowane) Witam,Chciałbym się zapytać czy jest jakiś programik do tego by sam uruchamiał neostrade potym jak się rozłonczy :razz: ...Tylko Problem wtym że modem sie ładuje z minute spowrotem :-| ,Często zostawiam emule na noc żeby się sciagało,a przychodze puzniej patrze i sie po godzinie rozłonczyło,a komp chodzil z wylonczonym netem cala noc :mur: Z góry dzięki za odpowiedź... Edytowane 16 Września 2006 przez Manamana1989 Cytuj Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
wisnia666 Opublikowano 17 Września 2006 Zgłoś Opublikowano 17 Września 2006 autoconnect Cytuj Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
GordonInc Opublikowano 17 Września 2006 Zgłoś Opublikowano 17 Września 2006 W tym głupim niebieskim oprogramowaniu do Neo gdzieś w opcjach zaawansowanych była możliwość zaznaczenia ponownego uruchamiania przy rozłączeniu. Ja mam większy problem. Wyjechałem do Danii zostawiajać Neo na kompie i te głupi niebieski soft. Teraz jak chcę się zalogować zdalnie na kompa, żeby zrobić na nim cokolwiek to przy przelogowywaniu użytkownika rozłącza i łączy ponownie z netem (zmieniając przy okazji IP). Robi to za każdym razem, więc nie mam jak się podłączyć. Myślałem jeszcze o tym, żeby ktoś się zalogował na moje konto i wtedy ja bym spróbował się podpiąć, ale nie podam dla rodzinki hasła na admina, bo wtedy dopiero sieczka będzie. A tak póki co wszystko chodzi i będzie chodzić do momentu aż zniszczą coś fizycznie ;-) Cytuj Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Manamana Opublikowano 22 Września 2006 Zgłoś Opublikowano 22 Września 2006 W tym głupim niebieskim oprogramowaniu do Neo gdzieś w opcjach zaawansowanych była możliwość zaznaczenia ponownego uruchamiania przy rozłączeniu. Ja mam większy problem. Wyjechałem do Danii zostawiajać Neo na kompie i te głupi niebieski soft. Teraz jak chcę się zalogować zdalnie na kompa, żeby zrobić na nim cokolwiek to przy przelogowywaniu użytkownika rozłącza i łączy ponownie z netem (zmieniając przy okazji IP). Robi to za każdym razem, więc nie mam jak się podłączyć. Myślałem jeszcze o tym, żeby ktoś się zalogował na moje konto i wtedy ja bym spróbował się podpiąć, ale nie podam dla rodzinki hasła na admina, bo wtedy dopiero sieczka będzie. A tak póki co wszystko chodzi i będzie chodzić do momentu aż zniszczą coś fizycznie ;-) No tak,to nikt niewie jakim programem można to zrobić? Cytuj Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Gość razorex Opublikowano 22 Września 2006 Zgłoś Opublikowano 22 Września 2006 No tak,to nikt niewie jakim programem można to zrobić? Przecież wisnia666 ci napisał jakim :blink: AUTOCONNECT Cytuj Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...