jakac Opublikowano 2 Lutego 2003 Zgłoś Opublikowano 2 Lutego 2003 Panowie może mieliście coś takiego przedni prawy kanał mi nie działa Ile na Boxowe wyroby Creativa jest gwarancji? Moje głośniki mają już 1,5 roku :( Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Pretorian Opublikowano 2 Lutego 2003 Zgłoś Opublikowano 2 Lutego 2003 dziwne ja mam swoje kolo 2 lat na dodatek kupilem uzywki. pozatym sprawdz kabel może się nadwerw czy coś takiego rozkręć głośniczek i oblookaj co i jak :D Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
bruce Opublikowano 2 Lutego 2003 Zgłoś Opublikowano 2 Lutego 2003 na boxa chyba 2 lata Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
jakac Opublikowano 2 Lutego 2003 Zgłoś Opublikowano 2 Lutego 2003 wszystko posprawdzałem i dalej mi nie działa mam nadzieję że te głośniki mają 2 lata gwarancji Czekam do poniedziałku i zobaczę co w sklepie mi powiedzą :evil: moze mi sie jakiś kanał we wzmacnieczu spalił Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
PITer Opublikowano 2 Lutego 2003 Zgłoś Opublikowano 2 Lutego 2003 Boxy maja 2 lub 3 lata, tez mam takie glosniki, kiedys mi padlo gniazdo od zasilacza ale juz jest OKI przyczyny moga byc rozne ze Ci nie dziala prawy przedni kanal,uszkodzony kabel miedzy woferem a kompem, uszkodzone gniazdo lub karta w kompie, uszkodzony wofer, uszkodzone gniazdo w wooferze i.t.d trzeba by wszystko po kolei sprawdzić. Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...