binio21 Opublikowano 22 Września 2006 Zgłoś Opublikowano 22 Września 2006 to ci dopiero sprzęcior: http://www.allegro.pl/item127164642_dual_s...osc_swieci.html what a balls :lol:.Zwróćcie uwage na boczne przyciski. Moim zdaniem powinny być jeden pod drugim. W tym padzie mogą być one troche niewygodne. I jak dla mnie to wieśniacko się swieci ale jak komuś sie podoba... Cytuj Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Maks! Opublikowano 22 Września 2006 Zgłoś Opublikowano 22 Września 2006 Kto bardziej zorientowany mi powie czy się różni analog od cyfrowego? niektóre modele mają tryb taki i taki, a niektóre tylko analogowy. Czy wibracje dużo dają i czy są obsługiwane przez gry, bo z tego co widziałem dużo osób ma problemy, aby je uaktywnić. Jest sens dopłacać do wibry? :D Cytuj Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Gość Bio Opublikowano 22 Września 2006 Zgłoś Opublikowano 22 Września 2006 tryb cyfrowy - gałki wyłączone a jesli są włączone to ful wychylenie daje jakiś skutek analog - tyle ile wychylisz gałkę tyle ci np.: skręcą koła w grze Cytuj Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Gość Bio Opublikowano 24 Września 2006 Zgłoś Opublikowano 24 Września 2006 wracając do media-techa (sory za drugi post ale to może być pomocne) w toce 3 pomogło ustawienie kontrolera zamiast pada, ustawiłem przypadkiem kierownice i wibracje działają :] Cytuj Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Maks! Opublikowano 9 Października 2006 Zgłoś Opublikowano 9 Października 2006 W CD-A widziałem fajny pad Apollo 3080, raz że przypadł mi do gustu, dwa uzyskał bardzo dobrą netę, z chęcią bym sobie go kupił, tylko gdzie..? na allegro nie ma, w sklepach też nie :? Cytuj Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Gość Bio Opublikowano 9 Października 2006 Zgłoś Opublikowano 9 Października 2006 wygląda całkiem zgrabnie powiedziałbym :] powinno się ciekawie trzymać jeśli chodzi o linki: http://www.allegro.pl/item127677850_mega_p...ami_nowosc.html ^^ innego koloru knefle ale po za tym to to samo :] Zresztą dobrego pada się zwykle nie pozbywa xD a jesli będziesz chciał coś innego z firmy apollo: http://www.tomsoft.com.pl/opis.php?HTMLnam...c4fdda5f39e517c Cytuj Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Maks! Opublikowano 9 Października 2006 Zgłoś Opublikowano 9 Października 2006 wygląda całkiem zgrabnie powiedziałbym :] powinno się ciekawie trzymać jeśli chodzi o linki: http://www.allegro.pl/item127677850_mega_p...ami_nowosc.html ^^ innego koloru knefle ale po za tym to to samo :] Zresztą dobrego pada się zwykle nie pozbywa xD a jesli będziesz chciał coś innego z firmy apollo: http://www.tomsoft.com.pl/opis.php?HTMLnam...c4fdda5f39e517c To jest prawie ten sam Pad, jest jakiś niebieskawy.. :/ Cytuj Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
costi Opublikowano 10 Października 2006 Zgłoś Opublikowano 10 Października 2006 Ale w opisie stoi: PRZEDMIOTEM AUKCJI JEST JOY PAD SPACE RUMBLE GP-3080 DO PC FIRMY APOLLO MULTIMEDIA;) Cytuj Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Gość Bio Opublikowano 11 Października 2006 Zgłoś Opublikowano 11 Października 2006 zresztą większość rzeczy od apollo jest bardzo dobrej jakości a ma względnie niską cenę :] Cytuj Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
oldskul Opublikowano 11 Października 2006 Zgłoś Opublikowano 11 Października 2006 zresztą większość rzeczy od apollo jest bardzo dobrej jakości a ma względnie niską cenę :] Jasne, jakość wykonania wprost cudowna i jakość materiałów/wytrzymałość też :lol2:. Boki zrywam, nie lepiej dozbierać trochę kasy i kupić o niebo lepszego/wytrzymalszego Saiteka? Apollo to ten sam shit co Manta. Cienkie gałki, które mają tendencje do łamania się, odpadania, kiepskawe tandetne przyciski i gumki, które dość szybko się zużywają. Jeśli to ma być "niedzielny" pad, to można brać, a jeśli ma być to pad do ostrego grania, to raczej odpada imho... Cytuj Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
binio21 Opublikowano 11 Października 2006 Zgłoś Opublikowano 11 Października 2006 Moim skromnym zdaniem już lepiej kupić taką MANTE niż tego Apollo. Cytuj Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Gość Bio Opublikowano 12 Października 2006 Zgłoś Opublikowano 12 Października 2006 ja i tak wole media-techa ostatnio się poprawili (i nie wiem co zrobiłem ale wibracje w we wszystkich grach działają :] ) Cytuj Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Gość BilGejtZ Opublikowano 13 Października 2006 Zgłoś Opublikowano 13 Października 2006 (edytowane) Witam Planuję kupić pada (bez granicy cenowej, choć bez przesady :D ), ponieważ krew mnie zalewa grając w DMC3 lub PES5 :( Myślałem nad DS2 + przejściówka, ale jest dla mnie zbyt mały... Najbardziej interesujące są pady Apollo - tanie, a (jak wynika z wielu recenzji) badzo dobre. Tylko co wybrać? Edytowane 13 Października 2006 przez BilGejtZ Cytuj Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
YogiCK Opublikowano 13 Października 2006 Zgłoś Opublikowano 13 Października 2006 Jakiegos Logietecha lub Saiteka. W sumie najlepszy to byl by wlasnie ten DualShock + przejsciowka. Reszta to syf. Cytuj Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
binio21 Opublikowano 13 Października 2006 Zgłoś Opublikowano 13 Października 2006 (edytowane) Najbardziej interesujące są pady Apollo - tanie, a (jak wynika z wielu recenzji) badzo dobre. Tylko co wybrać? :lol2: Buahahahahaha... Najlepszym wyborem jest DS2 + przejściówka. Tewszystkiepady Apollo i inne Warezy to jest badziew. Głównie chodzi tu o dokładność analogów. Lekko je przechylisz a one już są w windzie wychylone na maxa. W DS2 albo w logitechu tego nie uświadczysz. Edytowane 13 Października 2006 przez binio21 Cytuj Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Gość BilGejtZ Opublikowano 13 Października 2006 Zgłoś Opublikowano 13 Października 2006 :lol2: Buahahahahaha... Najlepszym wyborem jest DS2 + przejściówka. Tewszystkiepady Apollo i inne Warezy to jest badziew. Głównie chodzi tu o dokładność analogów. Lekko je przechylisz a one już są w windzie wychylone na maxa. W DS2 albo w logitechu tego nie uświadczysz.Niekoniecznie lekkie przechylenie oznacza wychylenie na maksa, ale na pewno nie jest to 100%-owa dokładność. Wiem o tym doskonale, ale jak czytam recenzje ludzie mówią, że to praktycznie nie przeszkadza. Warez to po prostu robi tańsze "odpowiedniki" padów Sonego (i nie tylko), a Apollo to inna historia :D Cytuj Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Gość Bio Opublikowano 14 Października 2006 Zgłoś Opublikowano 14 Października 2006 jeśli chodzi o pady... jeśli coś taniego a iczy się firma to to: http://proline.pl/shop.php?prodid=LOG+963335-0914 oczywiście jeśli nie potrzebny ci analog :] http://www.merlin.com.pl/frontend/towar/449085 może tracer ale też nie głupi ewentualnie jak znajdziesz starego dobrego logitech wingmana z gałkami to też bęzie dobrze :] (o ile była taka werjsa - już nie pamiętam...) + jeszcze to: http://1klik.pl/sklep/Gamepady/Gamepad_Spe...x/c115/p847059/ grałem na nim na X klocu i na kompie - całkiem fajnie :] Cytuj Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
binio21 Opublikowano 14 Października 2006 Zgłoś Opublikowano 14 Października 2006 jeśli coś taniego a iczy się firma to to: http://proline.pl/shop.php?prodid=LOG+963335-0914 oczywiście jeśli nie potrzebny ci analog :] Teraz prawie do każdej gry jest potrzebny analog, no chyba, że ktoś gra w bijatyki, ale to już jest zapomniany gatunek jeśli chodzi o PC'ta. Cytuj Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Gość Bio Opublikowano 15 Października 2006 Zgłoś Opublikowano 15 Października 2006 (edytowane) no cóż do thps'a analoga nie używam :] ale twój wybór, jak dla mnie dobry pad jeśli nie grasz w jakieś symulacje :] (do PES, thps, fifa, tekken, ssx i inne tego typu wystarczy :] ) (prosiłbym moderatora o przyklejenie tego tematu - przynajmniej będzie mniej nowych topiców o padach) Edytowane 15 Października 2006 przez Bio Cytuj Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Conti Opublikowano 29 Października 2006 Zgłoś Opublikowano 29 Października 2006 (edytowane) Jeśli chce precyzyjnego pada z analogiem i bez wibracji (tzn. nie muszą być - nie będe używał) to za jakim się oglądać ?? Najważniejsza to precyzja i ergonomia. Na lagitechu zawiodłem się - analogowy joistic stoi pod biurkiem użyty parę razy od nowości z powodu: jeśli w grze nie można ustalić "martwej strefy" do w pozycji "zero" są dzikie skoki we wszystkie strony. Manty / tracera itp też nie chcę. Edytowane 29 Października 2006 przez Conti Cytuj Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
binio21 Opublikowano 29 Października 2006 Zgłoś Opublikowano 29 Października 2006 Orginalny pad od PS2 + przejściówka!!!! A jeśli w jakichś grach nie możesz ustawić "martwej strefy" to ściągnij sobie programik ControlMK, tam wszystko ustawisz. Cytuj Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Conti Opublikowano 29 Października 2006 Zgłoś Opublikowano 29 Października 2006 OK - to już jest napisane wielokrotnie. ALE to wyjdzie zdrowo ponad 100zł. A np pada analogowego saiteka można dostać za 60zł. A chće od czasu do czasu pograć w nfsu2 i collina 2005. Czasami jakiś spacesim. A na wstrząsach mi nie zależy. Cytuj Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
shakur_45 Opublikowano 9 Listopada 2006 Zgłoś Opublikowano 9 Listopada 2006 chcialem kupic pada mysle nad jakims saitek szczegolnie 2600 lub 2900 lub 3000, poszukalem troche i znalazlem, ze np model p3000 jest z 2003 roku, nie wiem jak inne, ale czy to nie dziwne, ze najwyzszy model jest taki stary ??, ktory z nich bedzie najlepszy ? Cytuj Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
YogiCK Opublikowano 10 Listopada 2006 Zgłoś Opublikowano 10 Listopada 2006 Ile masz forsy?? Jako do 100zł, to szukaj Sony DS2 i przejściówki. Cytuj Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
shakur_45 Opublikowano 10 Listopada 2006 Zgłoś Opublikowano 10 Listopada 2006 nie chce, az tyle wydac, zdecydowalem sie na saitek p2600, mysle, ze to niezly wybor i bede zadowolony Cytuj Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Gość Bio Opublikowano 11 Listopada 2006 Zgłoś Opublikowano 11 Listopada 2006 jak będziesz miał to napisz coś ciekawego o nim, jak się sprawuje itd :] Cytuj Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
shakur_45 Opublikowano 11 Listopada 2006 Zgłoś Opublikowano 11 Listopada 2006 na pewno napisze bede go mial pewnie w srode ;] lub jak dobrze pojdzie we wtorek ;] hmm testowal bede glownie w nhl07 i nfl07 no i pozniej w fifie07 lub pes6 takze czekaja go ciezkie testy;] Cytuj Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Gość Bio Opublikowano 11 Listopada 2006 Zgłoś Opublikowano 11 Listopada 2006 ok no to czekam na opinię :] Cytuj Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
binio21 Opublikowano 11 Listopada 2006 Zgłoś Opublikowano 11 Listopada 2006 shakur_45 najlepiej to wejdz w panel sterowania->kontrolery gier i tam sprawdz jak się sprawują analogi. Cytuj Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
shakur_45 Opublikowano 16 Listopada 2006 Zgłoś Opublikowano 16 Listopada 2006 jak dla mnie troche za maly opor maja analogi :) luzno chodza ;] w ogole pad ok, wibracje fajne ma, pad jak pad ;] gralem troche na ps2, ale nie pamietam juz szczerze mowiac jak sie gralo ;d, ale z tego co pamietam to analogi tam byly bardziej masywne, przez co opor byl wiekszy i nie mowie tutaj o force feedback'u... Cytuj Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...