hans00 Opublikowano 7 Sierpnia 2007 Zgłoś Opublikowano 7 Sierpnia 2007 Powtorze pytanie kolegi: Czy są jakieś modele godne uwagi za 50-70zł? Czy lepiej dać sobie spokój? Logitech Dual Action warto brac czy lepiej dolozyc. Przewodowy czy bez, nie zalezy mi na tym. Cytuj Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
vENiZE Opublikowano 13 Sierpnia 2007 Zgłoś Opublikowano 13 Sierpnia 2007 (edytowane) Miałem Dual Action... Chłam, że aż strach - niby Logitech, ale wolałem już "kanciaka" z PSX-a (tak, ten mniejszy pad do PlayStation, bez wibracji i analogów). Najtańszy godny uwagi to Chillstream ("Balon X"), później oczywiście DS2 i SA, ale to już inne ceny. Pamiętaj tylko, że kupuje się tylko w sklepach (i to najlepiej dużych sieciach) bo 3/4 padów to podróby z analogami jak skrzynia biegów w maluchu... Gdybyś zdecydował się na Chillstreama taniej jest kupić wersję PS3 (która imho ma lepiej rozplanowane przyciski) ;) Edytowane 13 Sierpnia 2007 przez Vidi Cytuj Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Capsello Opublikowano 18 Sierpnia 2007 Zgłoś Opublikowano 18 Sierpnia 2007 mam pytanie potrzebuje sterowniki do pada mt-160 media tech nie moge ich namiezyc albo po prostu nie umiem moze ktos pomoze Cytuj Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Gość Opublikowano 21 Sierpnia 2007 Zgłoś Opublikowano 21 Sierpnia 2007 Gdybyś zdecydował się na Chillstreama taniej jest kupić wersję PS3 (która imho ma lepiej rozplanowane przyciski) ;)Wersją ps3 wygląda odpustowo ;] Miałem w rękach i z dwojga złego wybrałbym wersję do Xo. Cytuj Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
rshmn Opublikowano 23 Sierpnia 2007 Zgłoś Opublikowano 23 Sierpnia 2007 Mam w domu Logitecha Chillstream'a, wrzucilem mu sterowniki XBCD 1.07 i nie dziala prawy analog w Lost Planet. To normalne? Jakie inne pady daja rade na pc (byle nie wiecej niz 200 PLN). Wzglednie jakie sterowniki dac temu logitechowi, zeby zaczal dzialac normalnie? Cytuj Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
av8 Opublikowano 31 Sierpnia 2007 Zgłoś Opublikowano 31 Sierpnia 2007 jak duze prawdopodobienstwo ze to oryginalny pad od ps2 czy zakup np w mediamarkecie daje 100% gwarancji ze kupie oryginal pytam bo sie nie znam, cena to drugorzedna sprawa Cytuj Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
MaZZeo Opublikowano 11 Września 2007 Zgłoś Opublikowano 11 Września 2007 Witam Chce kupic jakiegos pada, wybór padnie najprawdopodobniej na ten od Xbox'a 360, ale czy warto brac bezprzewodowy? bo w sumie to ja bede na krześle grał, a jest 50zł różnicy w cenie. Z drugiej strony, przewodowego pada nie moge nigdzie znaleźć w żadnym sklepie <_< owszem jest w ofercie, ale "nie jest w magazynie". Ktoś wie gdzie go kupic mozna? Cytuj Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
paweł.s Opublikowano 12 Września 2007 Zgłoś Opublikowano 12 Września 2007 Wzglednie jakie sterowniki dac temu logitechowi, zeby zaczal dzialac normalnie? Ja mam normalne od logi i mi działał w demie. Nie sprawdzałem w full wersji. Może dzisiaj bym sprawdził jak znajdę czas to dam Ci znać. czy zakup np w mediamarkecie daje 100% gwarancji ze kupie oryginal Oczywiście, że tak. Cytuj Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
yamaykee Opublikowano 12 Września 2007 Zgłoś Opublikowano 12 Września 2007 Witam Chce kupic jakiegos pada, wybór padnie najprawdopodobniej na ten od Xbox'a 360, ale czy warto brac bezprzewodowy? bo w sumie to ja bede na krześle grał, a jest 50zł różnicy w cenie. Z drugiej strony, przewodowego pada nie moge nigdzie znaleźć w żadnym sklepie <_< owszem jest w ofercie, ale "nie jest w magazynie". Ktoś wie gdzie go kupic mozna? jesli pad do PC to tylko przewodowy. bezprzewodowy nie ma wtyczki żeby go podłączyć :) ja swojego kupiłem w empiku Cytuj Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
av8 Opublikowano 13 Września 2007 Zgłoś Opublikowano 13 Września 2007 heh odpowiedz po prawie 2tyg :D kupilem juz z allegro oryginal kilka dni temu, jestem zadowolony Cytuj Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Gość Opublikowano 13 Września 2007 Zgłoś Opublikowano 13 Września 2007 Wersją ps3 wygląda odpustowo ;] Miałem w rękach i z dwojga złego wybrałbym wersję do Xo.No i kupiłem odpustowego pada. Na szczęście srebrna wersja nie odrzuca tak jak czarna ;] Kaj dojdzie to napisze coś niecoś ;> Cytuj Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
-GIZIU- Opublikowano 9 Października 2007 Zgłoś Opublikowano 9 Października 2007 (edytowane) Witam, postanowiłem że kupię sobie bezprzewodowy pad do NBA Live 08 i Gears of War :wink: Wstępnie zastanawiam się nad: 1) Logitech Cordless Rumblepad II 2) Microsoft Xbox 360 Wireless Controller for Windows ale może jest coś lepszego. Co polecacie ? To będzie mój pierwszy pad w życiu Z góry dzięki za pomoc Edytowane 9 Października 2007 przez -GIZIU- Cytuj Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Gość Opublikowano 11 Października 2007 Zgłoś Opublikowano 11 Października 2007 Witam, postanowiłem że kupię sobie bezprzewodowy pad do NBA Live 08 i Gears of War :wink: Wstępnie zastanawiam się nad: 1) Logitech Cordless Rumblepad II 2) Microsoft Xbox 360 Wireless Controller for Windows ale może jest coś lepszego. Co polecacie ? To będzie mój pierwszy pad w życiu Z góry dzięki za pomoc Najlepiej sprawdzić jak oba pady leżą w dłoni. Mi np po dłuższym obcowaniu podszedł pad od xO. Oczywiście wiesz że potrzebujesz do niego jeszcze odbiornika?;] Ja wciąż staram się przystosować do chilloutstreama w wersji ps3. Pad leży mi źle w dłoniach, bo w miejscu gdzie zawsze trzymam końcówki paluchów mamy wiatraczek. Po za tym mam wrażenie że nieraz z przyciśnięciem X wciska się []. Sam system chłodzenia jest do kitu bo więcej to hałasuję niż chłodzi :lol2: Cytuj Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
gMolimo Opublikowano 11 Października 2007 Zgłoś Opublikowano 11 Października 2007 Pad 2) jest z odbiornikiem ponieważ jest to zestaw (pad + odbiornik). Można grać na PC i (chyba) na X360. Cytuj Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
-GIZIU- Opublikowano 12 Października 2007 Zgłoś Opublikowano 12 Października 2007 Pad 2) jest z odbiornikiem ponieważ jest to zestaw (pad + odbiornik). Można grać na PC i (chyba) na X360.Dzięki za info. Zdecydowałem się jednak na Microsoft Xbox 360 Wireless Controller for Windows. Tylko gdzie go kupić ? Szukam i nigdzie nie ma. Zna ktoś sklep (najlepiej w Warszawie) w którym mógłbym go dziś kupić ? Aha, i czy występuje on w czarnym kolorze ? Cytuj Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
paweł.s Opublikowano 12 Października 2007 Zgłoś Opublikowano 12 Października 2007 (edytowane) komputronik chyba ma w swojej ofercie. Edytowane 12 Października 2007 przez paweł.s Cytuj Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
-GIZIU- Opublikowano 12 Października 2007 Zgłoś Opublikowano 12 Października 2007 komputronik chyba ma w swojej ofercie.Widziałem, mają 1szt. ale chciałym kupić dziś pada osobiście w Wawie. W Empikach mają te pady ? Cytuj Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
paweł.s Opublikowano 12 Października 2007 Zgłoś Opublikowano 12 Października 2007 O ile mi wiadomo nie. Przynajmniej nie u mnie w Gdyni. Cytuj Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
wistler Opublikowano 23 Października 2007 Zgłoś Opublikowano 23 Października 2007 Nowy PES na horyzoncie, czas kupić jakiegoś pada. Zależy mi na analogach oraz solidnym wykonaniu. Zastanawiam się nad przewodowym padem od xboxa, rumblepadem lub padem od psx/ps2. A może jest coś tańszego, godnego zakupu? Cytuj Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Vennor Opublikowano 15 Listopada 2007 Zgłoś Opublikowano 15 Listopada 2007 (edytowane) Teraz moja kolej: w związku z nadchodzącymi premierami, postanowiłem zaopatrzyć się w pad: Logitech Chillstream, lub Logitech Dual Action (może coś innego w podobnej cenie? Nie zależy mi na wibracjach, wręcz ich nie chcę). I pytanie: Chillstream dla PS3 działa na PC bez kombinowania ze sterownikami (czytałem, że tak właśnie jest, ale lepiej będzie jeżeli się upenię)? Chętniej wziąłbym Dual Action, bo nie potrzebuję jakiegoś tam chłodzenia dłoni ;). Miał z nim ktoś jakieś nieprzyjemne doświadczenia? Edytowane 15 Listopada 2007 przez Vennor Cytuj Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Gość Opublikowano 15 Listopada 2007 Zgłoś Opublikowano 15 Listopada 2007 Nie ma sterowników żadny :P Pełne plug&play, wpinasz kabel w usb i grasz :) Cytuj Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
wladziu Opublikowano 19 Listopada 2007 Zgłoś Opublikowano 19 Listopada 2007 (edytowane) Który z padów bedzie najlepszy? 1. Logitech Rumblepad (wibracje) 2. Chillstream dla PS3 (chlodzenie...) 3. Pad od PS2 + przejsciówka 4. Inne... Wczesniej mialem Dual Action logitecha i był nawet dobry, ale gralem tylko w PESa. Sprzedalem bo nie mial wibracji i chcialem kupic Rumblepada, pozniej na rynku pojawil sie Chillstream i teraz nie wiem jakiego wybrać. Edytowane 19 Listopada 2007 przez wladziu Cytuj Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Gość Opublikowano 19 Listopada 2007 Zgłoś Opublikowano 19 Listopada 2007 Który z padów bedzie najlepszy? 1. Logitech Rumblepad (wibracje) 2. Chillstream dla PS3 (chlodzenie...) 3. Pad od PS2 + przejsciówka 4. Inne... Wczesniej mialem Dual Action logitecha i był nawet dobry, ale gralem tylko w PESa. Sprzedalem bo nie mial wibracji i chcialem kupic Rumblepada, pozniej na rynku pojawil sie Chillstream i teraz nie wiem jakiego wybrać. Skoro sprzedałeś dual actiona z powodu braku wibracji, to chillstream chyba odpada? Mój typ to pad od ps2...sprawdzone i wygodne. Cytuj Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
wladziu Opublikowano 19 Listopada 2007 Zgłoś Opublikowano 19 Listopada 2007 (edytowane) Skoro sprzedałeś dual actiona z powodu braku wibracji, to chillstream chyba odpada? Mój typ to pad od ps2...sprawdzone i wygodne. Nie koniecznie musi odpadac. Czy każda gra obsluguje wibre? Warto brać pad z wibrą? Chillstream ma za to inną zalete :D Edytowane 19 Listopada 2007 przez wladziu Cytuj Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
beka Opublikowano 5 Grudnia 2007 Zgłoś Opublikowano 5 Grudnia 2007 Oryginał czy nie za bardzo -> http://allegro.pl/item276354374_chillstrea...d_logitech.html ? Tylko tu taka cena Cytuj Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Iwo Opublikowano 7 Grudnia 2007 Zgłoś Opublikowano 7 Grudnia 2007 No właśnie, co to jest?? Bo cena 2x niższa niż innych chillstreamów.. Cytuj Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Gość Opublikowano 7 Grudnia 2007 Zgłoś Opublikowano 7 Grudnia 2007 No właśnie, co to jest?? Bo cena 2x niższa niż innych chillstreamów.. Cena normalna....! Przecież to wersja ps3, która jest znacznie tańsza od wersji xO! Cytuj Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Iwo Opublikowano 7 Grudnia 2007 Zgłoś Opublikowano 7 Grudnia 2007 A dobra jest ta wersja? Na poziomie tego PCtowego? Ktoś może z niego korzysta? Jakieś opinie? Chce kupić padzika do 70-80zł i w sumie tylko dual action i ten chillstream ps3 są w opcji chyba... Cytuj Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Gość Opublikowano 8 Grudnia 2007 Zgłoś Opublikowano 8 Grudnia 2007 (edytowane) A dobra jest ta wersja? Na poziomie tego PCtowego? Ktoś może z niego korzysta? Jakieś opinie? Chce kupić padzika do 70-80zł i w sumie tylko dual action i ten chillstream ps3 są w opcji chyba... Temat ma 7 stron. Pominę już fakt że na poprzedniej jest wszystko... Nie ma wersji pctowej żadnego chillstreama. Jest wersja xO i ps3. Obie działają na piecu. Edytowane 8 Grudnia 2007 przez Gość Cytuj Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
beka Opublikowano 10 Grudnia 2007 Zgłoś Opublikowano 10 Grudnia 2007 Cena była 10-20 zł niższa niż u innych sprzedawców, pad przyszedł i wydaje się być oryginalny :) Cytuj Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...