silion Opublikowano 5 Października 2008 Zgłoś Opublikowano 5 Października 2008 Dzięki. Mam dualshocka 2 , ale jest troszke za mały na moje dłonie. Dlatego w oko wpadł mi ten xbox-owski controller for widnows. Jest jeszcze Chillstream, który chłodzi, ale jednak skłaniam się wobec tego pierwszego. Pady na kosole to sprawdzony towar. Ciekawe tylko jak się bedzie kierwać krzyżakiem i gałką... Cytuj Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
silion Opublikowano 7 Października 2008 Zgłoś Opublikowano 7 Października 2008 Czy jest jakaś różnica pomiędzy tym padem : http://www.agito.pl/microsoft-xbox-360/mic...2097.35445.html a tym: http://www.allegro.pl/item445545418_nowy_p...alny_r2pol.html Pozdrawiam Cytuj Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Jin* Opublikowano 7 Października 2008 Zgłoś Opublikowano 7 Października 2008 jest roznica w cenie. 10zł 99gr. Pozdrawiam Cytuj Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
silion Opublikowano 16 Października 2008 Zgłoś Opublikowano 16 Października 2008 (edytowane) Witam. I kupiłem pada Xbox 360 controller for windows.... i zaczynają się problemy... Nie można ustawić tiggerów na digital.. aby to zrobić należy ściagnąć XBCD - alterantywne sterwoniki do tych padów. Najpierw zainstalowałem sterowniki z płytki dołączonej do pada, a następnie XBCD. ALe nie chcą sie poprawnie zainstalować. Gdy odpalam program albo pada nie wykrywa albo program nie reaguje na niego.. Ktoś może miał podobny problem.? Jak to poprawnie zainstalować? Już poradziłem sobie... wystarczy zastosować sie do instrukcji na stronie gdzie można ściągnąc program... Edytowane 18 Października 2008 przez silion Cytuj Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
michuuu92 Opublikowano 17 Grudnia 2008 Zgłoś Opublikowano 17 Grudnia 2008 mam pytanie czy jest pad taki jak ma X-box 360 do PC?? bo zakochany w tym padzie jestem a ja mam pieca i nie chce kumplowi konsoli okupowac :D dajcie znak bo nie widze na allegro bynajmniej ;) Cytuj Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Auris Opublikowano 17 Grudnia 2008 Zgłoś Opublikowano 17 Grudnia 2008 sprawdzlaes Logitech Airstream? (czy jakus tak) Powazny minus to, ze na kablu siedzi. Cytuj Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
michuuu92 Opublikowano 17 Grudnia 2008 Zgłoś Opublikowano 17 Grudnia 2008 (edytowane) niestety nie moge znalesc tego pada nawet w google nie ma :| z logitech znalazłem tylko to pad i chyba o to chodziło?? Edytowane 17 Grudnia 2008 przez michuuu92 Cytuj Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Mumin Opublikowano 26 Grudnia 2008 Zgłoś Opublikowano 26 Grudnia 2008 (edytowane) witam. chcę zaopatrzyć się w pada - wybór padł na ten od xboxa360 w wersji bezprzewodowej. myślałem jeszcze nad chillstreaem'em. pytania: czy ktoś używał go grając na xboxie? doczytałem, że działać powinien, a jak w praktyce? drugie - co to jest vibration feedback? coś jak FF w DFP na przykład, czy tylko wibracje? (ktoś w tym temacie użył określenia "pseudo vibration feedback, stąd moje wątpliwości). kolejne - w niektórych sklepach jest on jako xboxowy, w niektórych jako pod pieca. mam szukać z "for windows" w nazwie prawda? ostatnie - jest jakaś lepsza propozycja od tego co wybrałem? cena zasadniczo nie gra roli (w granicach rozsądku :wink: ). dzięki za pomoc, pozdrawiam. Edytowane 26 Grudnia 2008 przez Mumin Cytuj Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Piotrekkkk Opublikowano 26 Grudnia 2008 Zgłoś Opublikowano 26 Grudnia 2008 Witam! Orientuje się ktoś czy Manta Gamepad MM-812 jest kompatybilny z PS2? Nigdzie nie znalazłem o tym informacji w internecie... Cytuj Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Gość Opublikowano 27 Grudnia 2008 Zgłoś Opublikowano 27 Grudnia 2008 niestety nie moge znalesc tego pada nawet w google nie ma :| z logitech znalazłem tylko to pad i chyba o to chodziło?? Tak, o to mu chodziło. Ale nie polecam jednak tego pada. Po roku użytkowania zatarł mi się wiatraczek (:lol:) i teraz nie mam ani wibracji, ani chłodzenia :ploom: Imho na dzień dzisiejszy najlepszym wyborem jest pad od klocka. Cytuj Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Mumin Opublikowano 28 Grudnia 2008 Zgłoś Opublikowano 28 Grudnia 2008 Imho na dzień dzisiejszy najlepszym wyborem jest pad od klocka. a warta jest jego "bezprzewodowość" kilkudziesięciu złotych? bo z kablem to koszt ok. 130 zł, bez kabla to 160-170. kabel w sumie na tyle długi, że nie powinno być problemów, z drugiej jednak strony, brak kabla ma swój urok ^_^ Cytuj Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
letrev Opublikowano 29 Grudnia 2008 Zgłoś Opublikowano 29 Grudnia 2008 ja od x-pudła uzywam padow od roku w mediacenter i zero problemów + MEGA FUN w PES 2009 :D na 37" wygląda SYCĄCO ... Cytuj Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
vENiZE Opublikowano 3 Stycznia 2009 Zgłoś Opublikowano 3 Stycznia 2009 A czy bezprzewodowy można podłączyć jakimś kablem do PC? Cytuj Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
raven_88 Opublikowano 1 Lutego 2009 Zgłoś Opublikowano 1 Lutego 2009 Zestaw play&charge współpracuje z pc ?.. Bo się właśnie zastanawiam nad jakimiś akumulatorkami do pada.. Cytuj Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
pci Opublikowano 1 Lutego 2009 Zgłoś Opublikowano 1 Lutego 2009 (edytowane) "For Windows" oznacza, iż dostajesz w zestawie Receiver podłączany do USB, takie coś jak przy klawiaturach bezprzewodowych oraz sterowniki. Analogowe są gałki i triggery (to co wygląda jak spust w broni palnej :) ) Kupiłem pada, ale niestety nie zauważyłem że nie jest "For Windows", i jestem ciekawy czy gdzieś można kupić ten Receiver ?? A niestety paragon mi gdzieś przepał :/ Jak co to mogę tanio oddać oryginalnego pada do x360bezprzewodowy (wersja czarna), nówka sztuka nic nie śmigania, bez gwary. Edytowane 1 Lutego 2009 przez pci Cytuj Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
raven_88 Opublikowano 1 Lutego 2009 Zgłoś Opublikowano 1 Lutego 2009 Kupiłem pada, ale niestety nie zauważyłem że nie jest "For Windows", i jestem ciekawy czy gdzieś można kupić ten Receiver ?? A niestety paragon mi gdzieś przepał :/ Jak co to mogę tanio oddać oryginalnego pada do x360bezprzewodowy (wersja czarna), nówka sztuka nic nie śmigania, bez gwary. Można, tylko niech mi ktoś jego cenę wytłumaczy, zważywszy na to, że różnica w cenie pada od x360 (tzn bez odbiornika) a wersji "for windows" to 1/3 tej ceny jak nie mniej.. Cytuj Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
pci Opublikowano 2 Lutego 2009 Zgłoś Opublikowano 2 Lutego 2009 biorąc pod uwagę cenę tego odbiornika, nie chce nikt kopić pada:) tanio oddam. Cytuj Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Gość Opublikowano 2 Lutego 2009 Zgłoś Opublikowano 2 Lutego 2009 Można też kupić moduł rf, dolutować do niego kabel usb i mieć homemade Receiver. Tak wygląda moduł rf: http://allegro.pl/item514490085_modul_rf_x...ule_okazja.html http://allegro.pl/item509690364_modul_rf_xbox360.html A tu jest instrukcja, niestety po hiszpańsku: http://www.elotrolado.net/hilo_tutorial-re...unciona_1022864 Miałem gdzieś po polsku, ale nie mogę teraz tego znaleźć, więc szukajcie na własną rękę. Cytuj Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
pci Opublikowano 2 Lutego 2009 Zgłoś Opublikowano 2 Lutego 2009 Za dużo roboty ale dzięki. Cytuj Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
graczyk Opublikowano 3 Lutego 2009 Zgłoś Opublikowano 3 Lutego 2009 (edytowane) Witam Zamierzam kupić pada, cena do 130zł. Początkowo miał być Logitech Dual Action, później DS2 a teraz znalazłem Thrustmaster Run'N' Drive. Czy ktoś wie coś na temat tego Thrustmastera? Jak się sprawuje, czy wygodny itp itd? Czy DS2 bez problemu gra się we wszystkie gry na kompie? Wystarczy przejściówka tylko i jest ok, żadnych sterów, kalibracji itp? Gram głównie w ścigałki, symulatory lotu i PESa (profesjonalistą nie jestem) póki co na klawiaturze, czy DS2 analogami bezproblemowo kontroluje gierki tego typu? Edytowane 3 Lutego 2009 przez graczyk Cytuj Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
graczyk Opublikowano 3 Lutego 2009 Zgłoś Opublikowano 3 Lutego 2009 (edytowane) Gdzie można dostać przejściówki Mayflash (chyba tak się pisze?) do Dulal Shocka 2 ? DS2 działa bez problemów na XP i Vista w wszystkich grach? Edytowane 3 Lutego 2009 przez graczyk Cytuj Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Spik8 Opublikowano 8 Lutego 2009 Zgłoś Opublikowano 8 Lutego 2009 Hej mam problem z Gamepadem od firmy Trust. Problem polega na tym ze we wszystkich aplikacjach prawy analog działa odwrotnie czyli góra to lewo dól to prawo itd.Nie wiem czy to wina pada czy visty ponieważ wcześniej miałem pada saitek p580 i byl ten sam problem. Cytuj Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Martines82 Opublikowano 18 Lutego 2009 Zgłoś Opublikowano 18 Lutego 2009 (edytowane) Istnieje jakaś stronka gdzie można ściągnąć profile do gier dla pada RumblePad 2 ? :D Edytowane 18 Lutego 2009 przez Martines82 Cytuj Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
zwierzak07 Opublikowano 3 Kwietnia 2009 Zgłoś Opublikowano 3 Kwietnia 2009 Prosze o pomoc w wyborze jakiegos Pad-a do TDU. Kompletniae sie na tym nie znam, a chcialbym sobie sprobowac czegos innego niz klawiatura(kierwonica niestety zajmuje za duzo miejsca i jest za droga) I podstawowa sprawa nie moze byc za drogi Cytuj Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Michaelius Opublikowano 3 Kwietnia 2009 Zgłoś Opublikowano 3 Kwietnia 2009 Prosze o pomoc w wyborze jakiegos Pad-a do TDU. Kompletniae sie na tym nie znam, a chcialbym sobie sprobowac czegos innego niz klawiatura(kierwonica niestety zajmuje za duzo miejsca i jest za droga) I podstawowa sprawa nie moze byc za drogi Przewodowy pad do X360 ? IMHO nie ma sie co bawic tylko trzeba brac to co teraz jest defaultowo obslugiwane w kazdej grze. Cytuj Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
zwierzak07 Opublikowano 3 Kwietnia 2009 Zgłoś Opublikowano 3 Kwietnia 2009 Chyba jednak za drogo jak dla mnie do zabawy w jedenj grze. Cytuj Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
adimery Opublikowano 12 Kwietnia 2009 Zgłoś Opublikowano 12 Kwietnia 2009 czy ten gamepad od pc będzie działał na xbox360 bo zastanawiam się nad kupnem do Mojego pc pada ale kumpel ma konsole z jednym padem i czasami gram u niego i 2 pad przydałby się wiec potrzebuje takiego sprzetu który działby na pc i xbox wiem ze pad od Xbox działa na pc ale nie chce wydawać tyle $$ i co sadzicie o tym padzie Cytuj Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
szpachla2 Opublikowano 12 Kwietnia 2009 Zgłoś Opublikowano 12 Kwietnia 2009 Wygląda tandetnie. Bierz oryginalnego z XBOX'a. Wiesz dlaczego oryginalne pady są droższe? Bo producent musiał wydać pieniądze na stworzenie danego produktu, czyli między innymi: testy materiałów z których został stworzony, odpowiednią jakość podzespołów (elektroniki) (wiadomo żę lepsze jest droższe). Takie drobnostki jak opór (fizyczny) przycisków, gałek, trigerów oraz ich dokładność mają podstawowe znaczenie. Kupując oryginalnego pada możesz spodziewać się wykonania na najwyższym poziomie co odbija się na komforcie zabawy oraz długowieczności samego urządzenia. Cytuj Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
adimery Opublikowano 12 Kwietnia 2009 Zgłoś Opublikowano 12 Kwietnia 2009 a jest jaki odpowiednik Xbox360 Wireless Gaming Receiver for Windows czyli tego może jakaś przeróbka innego odbiornika wchodzi w gre bo sam odbiornik do pc jest strasznie drogi Cytuj Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
PeterMac Opublikowano 12 Października 2009 Zgłoś Opublikowano 12 Października 2009 (edytowane) ee tam drogi :) kup zestaw razem z padem są dostepne w marketach, ja kupowałem z ebay'a z UK taki zestaw jakis rok temu za 150zł z przesyłką juz do PL, ostatnio sprzedałem jeden odbiornik za 70zł :) bo mam jeszcze jeden tyle ze czarny. Edytowane 12 Października 2009 przez PeterMac Cytuj Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...