RadeX Opublikowano 17 Września 2006 Zgłoś Opublikowano 17 Września 2006 (edytowane) Myśleliście że będzie Orac 2 pewnie albo coś w tym stylu ;] A tu po prostu mi się nudziło ;] :D Edytowane 17 Września 2006 przez romek Cytuj Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Carson Opublikowano 17 Września 2006 Zgłoś Opublikowano 17 Września 2006 hehe. faktycznie Ci sie nudzilo. zaraz bedzie "closed" ;) a tak poza tym to nie ma czegos takiego jak "Najlepszy Mod Na Świecie" :D to kwestia gustu, tak jak z samochodami (nie osiagi tylko wyglad) Cytuj Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
YogiCK Opublikowano 17 Września 2006 Zgłoś Opublikowano 17 Września 2006 (edytowane) Poza tym widac lekkie niedorobki - przyjzyjcie sie temu miejscu gdzie w shift powinno byc t. Edytowane 17 Września 2006 przez YogiCK Cytuj Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Santi Opublikowano 17 Września 2006 Zgłoś Opublikowano 17 Września 2006 Zamknąłbym i zastanowiłbym się nad procentami, w związku z :Na szczescie Ty o tym nie decydujesz. :) Mod moze nie najlepszy na swiecie, ale prawie najlepszy. :P Cytuj Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
RadeX Opublikowano 17 Września 2006 Zgłoś Opublikowano 17 Września 2006 (edytowane) Trochę luzu Panowie. Venom jak chcesz to możemy się pokłócić o nazwę tematu. Ale jak dla mnie jest to np. najlepszy mod na świecie no i co? ;] Edytowane 17 Września 2006 przez RadeX Cytuj Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Sarkazz Opublikowano 17 Września 2006 Zgłoś Opublikowano 17 Września 2006 (edytowane) Myśleliście że będzie Orac 2 pewnie albo coś w tym stylu ;]pomyślałem "Ooo... wejdę i wszystkim wyjasnię że Orac3 jest najlepszy" ;X A mod jest wypas, śmiechu co nie miara ;) BTW to Gnome robi znowu coś a la Orac, tylko że z Matrixem... Albo Piloux, nie pamiętam. Edytowane 17 Września 2006 przez Sarkazz Cytuj Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Veilroth Opublikowano 17 Września 2006 Zgłoś Opublikowano 17 Września 2006 a moze by tak zmodowac ctrl+alt+del i dac tam jakies hmm mocniejsze slowa :wink: ale shit tez sympatyczny ;] Cytuj Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
RadeX Opublikowano 17 Września 2006 Zgłoś Opublikowano 17 Września 2006 a moze by tak zmodowac ctrl+alt+del i dac tam jakies hmm mocniejsze slowa :wink: ale shit tez sympatyczny ;] ALT - K***A CTRL - MAĆ DEL - ZNOWU ;] Cytuj Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Twój Pan Opublikowano 17 Września 2006 Zgłoś Opublikowano 17 Września 2006 (edytowane) Rowniez i ja posiadam (juz) najlepszego moda na swiecie [; Zaraz zrobie na drugim przycisku "shit" jak i wersje 3 przyciskow :D done[; Edytowane 17 Września 2006 przez MaSell Cytuj Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Jacek Opublikowano 17 Września 2006 Zgłoś Opublikowano 17 Września 2006 Fajne ;) Sfaniaki .. na jasne klawiaturze juz nie jest tak łatwo "zmodowac" przyciski hehe :P Cytuj Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Caleb Opublikowano 17 Września 2006 Zgłoś Opublikowano 17 Września 2006 (edytowane) Fajne ;) Sfaniaki .. na jasne klawiaturze juz nie jest tak łatwo "zmodowac" przyciski hehe :P Też sprawdzałem na swoim biały logitechu i nie bardzo chce T schodzic :unsure: Edytowane 17 Września 2006 przez -Caleb- Cytuj Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Veilroth Opublikowano 17 Września 2006 Zgłoś Opublikowano 17 Września 2006 ALT - K***A CTRL - MAĆ DEL - ZNOWU ;] myslalem raczej nad: CTRL - JOB ALT - TWOJU DEL - MOC :lol: co do bialych klawiatur nie jest to faktycznie proste sam mam bialego logitecha i na dodatek na shiftach sa tylko strzalki :? Zaraz zrobie na drugim przycisku "shit" jak i wersje 3 przyciskow icon_biggrin3.gif done[; zdjecia prosimy :D Cytuj Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
RadeX Opublikowano 17 Września 2006 Zgłoś Opublikowano 17 Września 2006 (edytowane) Też sprawdzałem na swoim biały logitechu i nie bardzo chce T schodzic :unsure:a czym zmazywałeś? może by tak zmywaczem do paznokci? (ale można zmazać za dużo) ewentualnie tak jak ja zeskrobać czubkiem noża Edytowane 17 Września 2006 przez RadeX Cytuj Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Orgiusz Opublikowano 17 Września 2006 Zgłoś Opublikowano 17 Września 2006 Ktos cos ma do ctrl+alt+del? :twisted: Swoja droga to znajomy sobie nakleil k..r wa mac na trzech krolach ;] Moze nastepny bedzie znaczek apple zamiast winlogo? :wink: Cytuj Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Carl0s Opublikowano 17 Września 2006 Zgłoś Opublikowano 17 Września 2006 (edytowane) mod? hłe hłe hłe... Nie powiem dobre :P A co powiecie na nienajlepszy mod na swiecie, ale za to idacy jak burza do przodu? oto fotka z poczatkowego etapu prac" http://i107.photobucket.com/albums/m310/carl00s/obraz37.jpg wiecej wkrotce... Radex mam nadzieje ze sie nie gniewasz ze wlazlem Ci w temat. » Naciśnij, żeby pokazać/ukryć tekst oznaczony jako spoiler... « zmodowalem tez sobie twarz: http://i107.photobucket.com/albums/m310/carl00s/ja.jpg Edytowane 17 Września 2006 przez Carl0s Cytuj Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
RadeX Opublikowano 17 Września 2006 Zgłoś Opublikowano 17 Września 2006 Carlos - będzie fajny industrialny mod ale okno wygląda okropnie. nie chodzi mi o to że mod jest nie dokońcozny ale o kształt, rozmiar i umiejscowienie okna. zmienisz je jeszcze? Cytuj Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Carl0s Opublikowano 17 Września 2006 Zgłoś Opublikowano 17 Września 2006 chyba juz nie dam rady, musialbym zaspawac to co jest, bo ciac juz nie ma z czego. A ponadto okno doskonale wpasowuje sie do projektu, ktory wyglada mniej wiecej tak: http://i107.photobucket.com/albums/m310/carl00s/obraz12.jpg myslisz ze warto zakladac workloga juz, jeszcze nie skonczylem w sumie... Cytuj Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
romek Opublikowano 17 Września 2006 Zgłoś Opublikowano 17 Września 2006 @ Radex urzekła mnie twoja historia ;) Teraz rób na szybko moda CTRL+ALT+DELETE. @Venom proszę nie baw się w modera, bo takiej funkcji nie masz i jakoś nie widzę, aby ten temat bardzo wybiegał poza tą tematykę. Jest śmieszny a zarazem łatwy do zrobienia. Cytuj Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
ar2r Opublikowano 17 Września 2006 Zgłoś Opublikowano 17 Września 2006 Caps_Lock lol {:} Cytuj Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Orgiusz Opublikowano 17 Września 2006 Zgłoś Opublikowano 17 Września 2006 Hehh przypomnial mi sie mod mx'a z wyswietlaczem z nokii i skoro byl maly lcd w budzie na modyfikacjach czemu nikt nie pokusil sie jeszcze o lekka modyfikacje klawiatury numerycznej? :twisted: :?: BTW. Czym estetycznie usunac nadruk na klawiszach? Papierem 3k? Bo kusza mnie czyste czarne klawisze na a4techu :blurp: Cytuj Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
RadeX Opublikowano 17 Września 2006 Zgłoś Opublikowano 17 Września 2006 Carlos - dawaj workloga ;] Rafał - jeszcze coś zrobię ale nie wiem co :D Orgiusz - papierem 3k to będziesz musiał pół godziny ścierać :) daj najpierw jakimś chamskim a potem wygładź ewentualnie. ale spróbowałbym lepiej wszystko przetrzeć szmatką nasączoną zmywaczem do paznokci. też miałem coś takiego robić tyle że pomalować klawiaturę srebrnym sprayem żeby pasowało do Pure Metal 2 Cytuj Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Orgiusz Opublikowano 17 Września 2006 Zgłoś Opublikowano 17 Września 2006 Nie chodzi o czas bo jak cos ma byc wykonane dobrze to nie mozna sie spieszyc :wink: Szmatka ze zmywaczem... Bo ja wiem? Czy nie bedzie pieknego efektu zaciekow/rozpuszczonego plastiku? Chyba bede musial przetestowac na funkcyjnych F9-F12 rozne metody niszczenia nawierzchni. :wink: Cytuj Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
RadeX Opublikowano 17 Września 2006 Zgłoś Opublikowano 17 Września 2006 Wiem wiem ;] chodzi o to że być może ten sam efekt można by uzyskać szybciej korzystając z innej metody. najlepiej tak jak mówisz, metoda prób i błędów Cytuj Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
ziupo Opublikowano 17 Września 2006 Zgłoś Opublikowano 17 Września 2006 e to jeszcze nic, lepsza alwiaturke szloby zrobic wykorzystujac projekt Optimus http://www.artlebedev.com/everything/optimus/ Cytuj Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
atomel Opublikowano 17 Września 2006 Zgłoś Opublikowano 17 Września 2006 Mogłeś moda pokazać w Gdańsku :D Fajny - ja bym na niego głosował jakbyś go wyeksponował bo jest trudny do zauwazenia dla niewtajemniczonego :D Cytuj Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Orgiusz Opublikowano 17 Września 2006 Zgłoś Opublikowano 17 Września 2006 RadeX Mniej wiecej. Najbardziej boje sie o reszte klawisza - generalnie nie chce zeby wygladalo to beznadziejnie i nie bylo chropowate. @ziupo Poprawcie mnie jesli sie myle - projekt tej klawiatury ma jakies 1,5 roku a jakies 8 mc temu wspomniano o produkcji i przewidywalnej cenie - 150 USD :| Cytuj Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
ziupo Opublikowano 18 Września 2006 Zgłoś Opublikowano 18 Września 2006 Orgiuszjest juzdostepna wersja z 3 klawiszami [sugeruje uzycie CCTRL ALT DEL] :) za niecomniejsza kase,ale takze oled i ladniejsza obudowa w dwoch kolorach http://www.artlebedev.com/everything/optimus-mini/ Cytuj Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Orgiusz Opublikowano 18 Września 2006 Zgłoś Opublikowano 18 Września 2006 No to dzisiaj w wolnych chwilach skasowalem sobie klawisze funkcyjne... Chociaz nie do konca - musze dopiescic ich powierzchnie papierkiem 1000 i zastanawiam sie nad ewentualnym lakierem bezbarwnym... Ale ze z natury jestem len... ;] Jezeli oczy mnie nie myla papier 180 nad wyraz dobrze sie spisal... Cytuj Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
MeDAN Opublikowano 19 Września 2006 Zgłoś Opublikowano 19 Września 2006 (edytowane) RadeX jak ty czasem czos wymyslisz :D żal :D , mam stara klawe to chyba też sobie shita zrobie hehe albo zamiast "CTRL+ALT+DELETE" zrobie "KK+THX+BYE" ;) Edytowane 19 Września 2006 przez MeDAN Cytuj Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...