zomo Opublikowano 17 Września 2006 Zgłoś Opublikowano 17 Września 2006 Jaka jest najlepsza płyta pod E6600. Nie moge wybrac z tych dwóch P5B DELUXE czy P5W DH DELUXE. Zależy mi na OC stabilności i jak najmniejszych problemach. Mam 7900GT i 2x1GB DDR2 800 no i E6600? Pzdr Cytuj Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Raptor Opublikowano 17 Września 2006 Zgłoś Opublikowano 17 Września 2006 gdybyś poczytał temat o conroe (a właściwie to 2 tematy) wiedziałbyś ze pod procki z 4MB cache lepiej brać płyty na 975 Cytuj Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
zomo Opublikowano 17 Września 2006 Zgłoś Opublikowano 17 Września 2006 Czytalem wiele tematów na wielu forach i na kazdym co innego ludzie mówią. Cytuj Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Caldi Opublikowano 17 Września 2006 Zgłoś Opublikowano 17 Września 2006 Witaj! wraz z płytą P5W DH DELUXE zyskujesz mnostwo funkcji DIGITAL HOME... ja bym sie nie zastanawiał.. i jaka róznica w cenie Cytuj Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
zomo Opublikowano 17 Września 2006 Zgłoś Opublikowano 17 Września 2006 Troche nie kumam Twojej wypowiedzi no roznica jest okolo 150zł ale na korzysc P5B DELUXE. Czyli ze ktora lepsza? Cytuj Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Sysak Opublikowano 17 Września 2006 Zgłoś Opublikowano 17 Września 2006 Pewnie chodziło u o to, że za jedyne 150zł dopłaty (choć dla mnie to akurat dużo... ;-) ) będziesz miał mnóstwo nowych technologii, ale ja ci już nie powiem jakich, bo nie wiem. :) Z tego co czytałem do E6600 lepszym wyborem będzie P5W DH Deluxe. Cytuj Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...