Caldi Opublikowano 17 Września 2006 Zgłoś Opublikowano 17 Września 2006 Pytanie jest zasadnicze. Czego muszę poszukiwać (jakieś specjalnej płyty głownej?? a może jakiegoś napędu optycznego, lub może przedniego panelu z taką funkcją?) by znaleźć takie rozwiązanie technologiczne bym mogł słuchać cd-audio przy wyłączonym kompie, korzystając jednocześnie z głośników podłączonych do kompa. Kiedyś ASUS miała na płycie głownej podobną funkcję INSTANT MUSIC, obecnie nie znajduję nigdzie takiego rozwiązania. PROSZE O POMOC W ZNALEZIENIU:) dzieki Cytuj Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
skl Opublikowano 17 Września 2006 Zgłoś Opublikowano 17 Września 2006 Pytanie jest zasadnicze. Czego muszę poszukiwać (jakieś specjalnej płyty głownej?? a może jakiegoś napędu optycznego, lub może przedniego panelu z taką funkcją?) by znaleźć takie rozwiązanie technologiczne bym mogł słuchać cd-audio przy wyłączonym kompie, korzystając jednocześnie z głośników podłączonych do kompa. Kiedyś ASUS miała na płycie głownej podobną funkcję INSTANT MUSIC, obecnie nie znajduję nigdzie takiego rozwiązania. PROSZE O POMOC W ZNALEZIENIU:) dzieki nie ma napędu do słuchania muzy przy wyąłczonym kompie propozycja: sprzedaj głośniczki i kup amplituner z DVD + 2 prawdziwe głośniki audio - ja takie coś używane kupiłem za 550 (amplituner 5x60W ze zmieniarką DVD + 2 głośniki Onkyo 40W - oba na Allegro) i mam spokój Cytuj Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Caldi Opublikowano 17 Września 2006 Zgłoś Opublikowano 17 Września 2006 Dziekii bardzo .. odrazu rozważe taka możliwość. Ten ampltuner... to ma dvd video?? masz go podłączony do kompa?? czy do telewizora?? komputer tez masz do niego podlączony?? Cytuj Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...