altair Opublikowano 2 Lutego 2003 Zgłoś Opublikowano 2 Lutego 2003 witam, zabije was moim pomyslem ;) chodzi o to ze chcialbym zmniejszyc mozliwosci obliczeniowe mojego procesora oraz karty graficznej, w celu uniemozliwienia innym osobom korzystajacym z kompa wykorzystywanie jego pelnych mozliwosci. uzywam winxp i sa w nim zawarte pewne mechanizmy pt. dziennik wydajnosci, ale jeszcze nie wymyslilem jak mozna je wykorzystac do mojego niecnego celu :lol: byc moze ktos zna program, ktory moglbym wykorzystac i ktory mialby mozliwosc zabezpieczenia dostepu do ustawien tylko z profilu administratora. bede wdzieczny za sugestie ;) Cytuj Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
MicJes Opublikowano 2 Lutego 2003 Zgłoś Opublikowano 2 Lutego 2003 witam, zabije was moim pomyslem ;) chodzi o to ze chcialbym zmniejszyc mozliwosci obliczeniowe mojego procesora oraz karty graficznej, w celu uniemozliwienia innym osobom korzystajacym z kompa wykorzystywanie jego pelnych mozliwosci. uzywam winxp i sa w nim zawarte pewne mechanizmy pt. dziennik wydajnosci, ale jeszcze nie wymyslilem jak mozna je wykorzystac do mojego niecnego celu :lol: byc moze ktos zna program, ktory moglbym wykorzystac i ktory mialby mozliwosc zabezpieczenia dostepu do ustawien tylko z profilu administratora. bede wdzieczny za sugestie ;) Po prostu zmniejsz taktowanie proca i grafy i juz. :lol: Cytuj Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
altair Opublikowano 2 Lutego 2003 Zgłoś Opublikowano 2 Lutego 2003 Po prostu zmniejsz taktowanie proca i grafy i juz. :lol: obawialem sie takich wlasnie odpowiedzi. zmniejszenie taktowania proca wiaze sie z koniecznoscia zmian w biosie. fakt mozna zabezpieczyc haslem, ale jest to conajmniej niewygodne ... nie wyobrazam sobie zeby mi sie chcialo za kazdym razem grzebac w biosie gdy wlaczam kompa ;) co do grafy mozna zmniejszyc za pomoca power stripa, ale ten program nie ma zabezpieczenia na haslo. funkcjonuje caly czas w tle a jego ikona jest w trayu. mysle ze gdyby mi sie udalo wywalic ja z traya to byloby to jakies wyjscie. Cytuj Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
MicJes Opublikowano 2 Lutego 2003 Zgłoś Opublikowano 2 Lutego 2003 Po prostu zmniejsz taktowanie proca i grafy i juz. :lol: obawialem sie takich wlasnie odpowiedzi. zmniejszenie taktowania proca wiaze sie z koniecznoscia zmian w biosie. fakt mozna zabezpieczyc haslem, ale jest to conajmniej niewygodne ... nie wyobrazam sobie zeby mi sie chcialo za kazdym razem grzebac w biosie gdy wlaczam kompa ;) co do grafy mozna zmniejszyc za pomoca power stripa, ale ten program nie ma zabezpieczenia na haslo. funkcjonuje caly czas w tle a jego ikona jest w trayu. mysle ze gdyby mi sie udalo wywalic ja z traya to byloby to jakies wyjscie. To zamiast Powerstripa uzyj RivaTuner. Ona nie ma ikonu w trayu. Cytuj Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
altair Opublikowano 2 Lutego 2003 Zgłoś Opublikowano 2 Lutego 2003 muchos gracias amigo ;D to powinno wystarczyc !!! Cytuj Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...