YogiCK Opublikowano 28 Października 2006 Zgłoś Opublikowano 28 Października 2006 Tylko tyle że do telwoltu nie da rady się dodzwonić. Na maila też nie odpowiedzieli, a na GG ani razu nikogo z tego sklepu nie widziałem. Reszty nie odwiedzałem, ale znając praktyke też już nie mają. Cytuj Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
adamlop Opublikowano 28 Października 2006 Zgłoś Opublikowano 28 Października 2006 Jedynym wyjsciem jest wyjazd na polowanie, wydostac sie z metropolii i udac sie do jakiegos mniejszego miasteczka niedaleko. Napewno znajdziesz w jakims sklepie na jakims zadupiu :D Ja mieszkam w Gdyni, a wystarczy 20km i juz na obzezach plytka do dostania, bo wszyscy jezdza po kompy do wiekszych miast. Legnica: http://www.proline.pl/shop.php?prodid=ASROCK+K8+939DUAL-VS http://sklep.p-nd.com/?opis=PGARA3U05020 http://www.4speed.pl/sklep.php?stan=opis&id_towaru=2257 Cytuj Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
YogiCK Opublikowano 28 Października 2006 Zgłoś Opublikowano 28 Października 2006 W 4speedzie i Proline już nie mają. W Proline jest nawet jak wół napisane że już nie ma tych płytek i wszystkie zostały zarezerwowane. A ten sklep Projekt-ND nie wzbódza jakoś mojego zaufania. U siebie w Kielcach obdzwoniłem i odwiedziłem wszystkie sklepy, i ich nie mieli. Ale możliwe że jest to kwestia tego że wszystkie się zaopatrują w jednej hurtowni. Cytuj Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Gość Łukasz Tkacz Opublikowano 28 Października 2006 Zgłoś Opublikowano 28 Października 2006 Ja wczoraj po szkole czekając na autobus postanowiłem zajrzeć do "galerii pksu", był tam niewielki sklepik komputerowy a na jednej z półek uśmiechała się do mnie 939Dual-VSTA ;) Czasami jednak można je znaleźć ale jak zapytałem sprzedawcę czy mają sporo tych płyt to powiedział - ostatnia sztuka z hurtowni w której się zaopatrujemy :| Cytuj Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Gość sinsx Opublikowano 28 Października 2006 Zgłoś Opublikowano 28 Października 2006 Heh, stary kup ją i sprzedaj na licytacji. Pewnie z ponad 300zł byś wziął.. Cytuj Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Fredek Opublikowano 28 Października 2006 Zgłoś Opublikowano 28 Października 2006 Heh zapewne tak by sie rzucili że na C2D byś uzbierał :lol: Cytuj Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Gość Łukasz Tkacz Opublikowano 28 Października 2006 Zgłoś Opublikowano 28 Października 2006 Taa ciekaw jestem czy w poniedziałek jeszcze będzie w sklepie :lol: śmiem wątpić :D Cytuj Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Gość sinsx Opublikowano 28 Października 2006 Zgłoś Opublikowano 28 Października 2006 Ja śmiem wątpić czy jeszcze dzis była :D A tak na serio to to jest całkiem niezły business :D kupić takiego asrocka i niech sie o niego biją :D a Ty jesteś Panem i dyktujesz cenę .. :D podoba mi się taka wizja :D Cytuj Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
ronson Opublikowano 28 Października 2006 Zgłoś Opublikowano 28 Października 2006 (edytowane) No to się podzielę wrażeniami. Otóż na 7 forach pecetowych, w tym tutaj przez DWA TYGODNIE używając wykrzykników, słów PILNE itp. wrzeszczałem "królestwo za dualsata2 !" Aż pewnego dnia stał się cud i kupiłem... dwie od razu, hehehe :D A co! Namęczyłem się to skorzystam z sytuacji. :P Jedna pięknie śmiga od wczoraj druga w drodze. Jakby ktoś chciał to zapraszam, ale tanio nie oddam ;) buahahaha ! (Dzień w dzień siedziałem godzinami przy pececie odświeżając co 5 minut każdą stronę z ogłoszeniami, męczyłem użytkowników tej płyty (Pozdrawiam Maks!a , hehehe), a potrzebna była na wczoraj bo ani ja, ani sprzedający nie wiedzieliśmy czy pamięć 2gb w jednym module i na dodatek ECC jest sprawna.) Niniejszym oświadczam wszem i wobec: Nasza kochana płytka radzi sobie z modułem 2gb z korekcją ECC (oczywiście NIE registered) a za ile ją (pamięć) kupiłem to Wam nie powiem, co by nie denerwować. Ew. poszukajcie w dziale sprzedam, bo gość dwa razy ogłaszał (tu, na Pure) a nikt mu nie wierzył że to może działać. DFI Ultra-D SLI - się na ten ram wypina mój (już niedługo) Abit AV8 tak samo, mimo specyfikacji (up to 8gb memory total) Napisałem do Asrock -bezpośrednio do nich, Taiwan. Odpisali że ta płyta takich ramek NIE obsługuje :shock: :shock: 10 dni myślałem że mnie oszukał sprzedawca. Pozdrawiam wszystkich szukających Asrocków dualsata2/vsta. Wiem jaki to ból ale warto, jak widać na moim przykładzie :) P.S Mam bios 1.6 i TEŻ mam coldbooty czyli problemy z restartem nawet przy ŻADNYM OC ale zawsze tylko po tym jak odpalam SP2004. Jutro zmiana biosu na.... 2.10? 2.20 ? 1.80? No właśnie. Który? Edytowane 28 Października 2006 przez ronson Cytuj Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Przemas_85 Opublikowano 28 Października 2006 Zgłoś Opublikowano 28 Października 2006 http://aukcjewp.wp.pl/show_item.php?item=137977252 Cytuj Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Fredek Opublikowano 29 Października 2006 Zgłoś Opublikowano 29 Października 2006 Biosik to 2.10 Cytuj Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Falc0 Opublikowano 29 Października 2006 Zgłoś Opublikowano 29 Października 2006 www.symex.pl Tam płytka jest na bank miła i fachowa obsługa Lokalizacja Nowy bytom Cytuj Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Evil One Opublikowano 29 Października 2006 Zgłoś Opublikowano 29 Października 2006 www.symex.pl Tam płytka jest na bank miła i fachowa obsługa Lokalizacja Nowy bytom Jakoś nie widzę w ofercie 959DUAL-VSTA, może pomyliło ci się z 775DUAL-VSTA? Cytuj Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Fredek Opublikowano 29 Października 2006 Zgłoś Opublikowano 29 Października 2006 (edytowane) Ja też nic takiego tam nie widze :blink: Kto chce niech zalicytuje na aukcji Przemasa :D Edytowane 29 Października 2006 przez Fredek Cytuj Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
adamlop Opublikowano 29 Października 2006 Zgłoś Opublikowano 29 Października 2006 http://aukcjewp.wp.pl/show_item.php?item=137977252 Mam prosbe, czy po przesiadce na nowa plyte moglbys napisac w tym temacie co ci to dokladnie dalo. Bylbym wdzieczny. Cytuj Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
bakaraka1 Opublikowano 29 Października 2006 Zgłoś Opublikowano 29 Października 2006 (edytowane) bawiłem sie wczoraj w podkrecanie athlona 3000+ DH-E6,chciałem go podkrecic do 2,4ghz przez zmniejszenie mnoznika x8 czyli 8 x 300 niestety plyta przy tym ustawieniu nie wstała-bios 2.10, Twinmos 1T,133mhz,ht 3,przy mnozniku 9x267 płyta wstaje 166mhz 1T ht 3 czy zmniejszenie mnoznika na 8 to jakis problem dla tej płyty czy to wina procesora? dałem 1.45 V i nic płyta w kółko włącza sie Edytowane 29 Października 2006 przez bakaraka1 Cytuj Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Fredek Opublikowano 29 Października 2006 Zgłoś Opublikowano 29 Października 2006 A dawałes wyższe napiecie?? Cytuj Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Przemas_85 Opublikowano 29 Października 2006 Zgłoś Opublikowano 29 Października 2006 Mam prosbe, czy po przesiadce na nowa plyte moglbys napisac w tym temacie co ci to dokladnie dalo. Bylbym wdzieczny. 1. satysfakcja ze to asrock 939 dual sata 2 :D 2. satysfakcja ze nie mam juz w plycie semprona 2500+ socket A tylko athlona 64 3. pasuje mi kolorystycznie do wnetrza obudowy:D 4. wzrost wydajnosci szczegolnie w grach 5. mozliwosc przyszlej rozbudowy do PCI Express, Sata II 6. wieksze mozliwosci OC = wiecej zabawy i mozliwosci spedzania wolnego czasu:D Cytuj Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
adamlop Opublikowano 29 Października 2006 Zgłoś Opublikowano 29 Października 2006 (edytowane) Ehhh. ,myslalem ze to twoja aukcja i sprzedajesz Asrocka zeby kupic DFI, troszke sie zakrecilem Edytowane 29 Października 2006 przez adamlop Cytuj Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
przemo3642 Opublikowano 29 Października 2006 Zgłoś Opublikowano 29 Października 2006 (edytowane) Cena płytki na aukcji rośnie w zastraszającym tempie. Wczoraj było jeszcze 50 dziś już 200zł i dwa dni do końca :) Hihihi, ciekawe jaką cenę ostatecznie osiągnie:) Może porobimy zakłady? Zobaczymy kto będzie najbliżej :lol: Mój typ: 270zł Edytowane 29 Października 2006 przez przemo3642 Cytuj Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Przemas_85 Opublikowano 29 Października 2006 Zgłoś Opublikowano 29 Października 2006 Cena płytki na aukcji rośnie w zastraszającym tempie. Wczoraj było jeszcze 50 dziś już 200zł i dwa dni do końca :) Hihihi, ciekawe jaką cenę ostatecznie osiągnie:) Może porobimy zakłady? Zobaczymy kto będzie najbliżej :lol: Mój typ: 270zł bez przesady;p to tylko asrock:D Ehhh. ,myslalem ze to twoja aukcja i sprzedajesz Asrocka zeby kupic DFI, troszke sie zakrecilem bo to jest moja aukcja:) mam taka plyte w configu i druga na handel:) Cytuj Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
YogiCK Opublikowano 29 Października 2006 Zgłoś Opublikowano 29 Października 2006 Tylko i aż :D. Przecież to jedna znajbardziej poszukiwanych płyt głównych na rynku. 300zl minimum. Cytuj Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
przemo3642 Opublikowano 29 Października 2006 Zgłoś Opublikowano 29 Października 2006 Może za parę miesięcy albo wcześniej znów się ukażą. Historia nowożytna zna takie przypadki: ponownie ukazały się na naszym rynku semprony na s939, bez problemu można też dostać x800gto. A warto zauważyć, że zarówno w pierwszym jak i drugim przypadku miało już dawno nie być tego sprzętu; że gto dochodziło na aukcjach do 1tys zł, a sempron był niewiele tańszy niż atholn 3000+. Jak wiadomo historia lubi się powtarzać, a polityka wielkich korporacji często bywa trudniejsza do odgadnięcia, niż by się mogło wydawać. Dlatego wszystko jest możliwe IMHO. Cytuj Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Przemas_85 Opublikowano 29 Października 2006 Zgłoś Opublikowano 29 Października 2006 Może za parę miesięcy albo wcześniej znów się ukażą. Historia nowożytna zna takie przypadki: ponownie ukazały się na naszym rynku semprony na s939, bez problemu można też dostać x800gto. A warto zauważyć, że zarówno w pierwszym jak i drugim przypadku miało już dawno nie być tego sprzętu; że gto dochodziło na aukcjach do 1tys zł, a sempron był niewiele tańszy niż atholn 3000+. Jak wiadomo historia lubi się powtarzać, a polityka wielkich korporacji często bywa trudniejsza do odgadnięcia, niż by się mogło wydawać. Dlatego wszystko jest możliwe IMHO. jak ktos chce czekac na zmiany biegu historii to prosze bardzo, rozsadniejszych zapraszam na moja aukcje:) ps.nadzieja matka glupcow:) Cytuj Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
adamlop Opublikowano 29 Października 2006 Zgłoś Opublikowano 29 Października 2006 ps.nadzieja matka glupcow:) Wiekszosc matek kocha swoje dzieci :D Cytuj Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
przemo3642 Opublikowano 29 Października 2006 Zgłoś Opublikowano 29 Października 2006 jak ktos chce czekac na zmiany biegu historii to prosze bardzo, rozsadniejszych zapraszam na moja aukcje:) ps.nadzieja matka glupcow:) Nie irytuj się zbytnio kolego, zwłaszcza że chyba nie do końca zrozumiałes moje intencje. Mój post to nie antyreklama twojej aukcji! Osobiśce uważam, że jeśli ktoś nastawił się na kupno tej płyty i rzeczywiście musi ją mieć, to nie ma co liczyć na jakieś niepewne spekulacje co do przyszłości: musi albo kupić sprzęt albo z mniejszym lub większym bólem porzucić ten plan wogóle. Zgadzam się, że plan dotyczący zakupu płyty w przyszłości, oparty na założeniu, "że może się jeszcze pojawią i będą tanie" jest głupim planem. Ale nie oznacza to wcale i nie wyklucza możliwości, właśnie, że płyty te pojawią się jeszcze kiedyś. (I o tym był mój post!) Poza tym, nadzieja nie koniecznie jest matką głupców- nadzieja jest też matką bezsilnych... Pozdro Cytuj Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Przemas_85 Opublikowano 29 Października 2006 Zgłoś Opublikowano 29 Października 2006 Nie irytuj się zbytnio kolego, zwłaszcza że chyba nie do końca zrozumiałes moje intencje. Mój post to nie antyreklama twojej aukcji! ale ja sie nie irytuje i nie mam pretensji:) to tylko moja opinia w zwiazku z zaistnialym deficytem na rynku:) Cytuj Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
bakaraka1 Opublikowano 29 Października 2006 Zgłoś Opublikowano 29 Października 2006 (edytowane) cena płyty na aukcji to teraz 233,50zł !!!!!!!!!!!!!!! już 270,00 zł!!!!!!!!!!!!! o matko!!!!!!! Edytowane 29 Października 2006 przez bakaraka1 Cytuj Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Przemas_85 Opublikowano 29 Października 2006 Zgłoś Opublikowano 29 Października 2006 cena płyty na aukcji to teraz 233,50zł !!!!!!!!!!!!!!! zobacz dokladniej:D Cytuj Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Gość sinsx Opublikowano 29 Października 2006 Zgłoś Opublikowano 29 Października 2006 Cena przekroczy 400zł tak na mój gust.. niesamowite.. niedługo jak juz kompletnie nigdzie jej nie będzie za jej cenę kupisz C2D :D :D Cytuj Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...