xrobcio Opublikowano 17 Września 2006 Zgłoś Opublikowano 17 Września 2006 Witam. W pamieciach nigdy nei bylem dobry :) ale mam zamiar kupic 2x512. Mam Abita AN8 Ultra. Prawdopodobnie w gre wchodzi tylko allegro... Czy Takie oplaca sie kupic za 375zl :?: Cytuj Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
xrobcio Opublikowano 17 Września 2006 Zgłoś Opublikowano 17 Września 2006 A co moge osiagnac na nich :?: Bo niby to sa kostki CH-5 i ze niby na 500mhz ida..Ale gdzies czytalem ze moga sie zdazyc z innymi koscmi i ze slabo ida...:/ Cytuj Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
xrobcio Opublikowano 18 Września 2006 Zgłoś Opublikowano 18 Września 2006 Ok zamowielem sobie z 2 reki od robota 2x512 twinmosy na winbondach ch-5 utt. Mam nadzieje ze bede zadowolony... Cytuj Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...