piotres Opublikowano 19 Września 2006 Zgłoś Opublikowano 19 Września 2006 (edytowane) A wentyl na skraplaczu to mocno sie kreci? W ogole jest opcja zeby zrobic cos takiego na jakichs wolnych slizgowych wentylach? Czy musi byc odrzutowiec? :) Btw zrobisz jeszcze jednego chillera to zlamiesz regulamin (sig 10 linijek) :lol: Nie musi to byc glosny wentylator ...ale musi byc wydajny - jesli znasz taki wentyl 120mm, ktory spelnie oba te kryteria to nie musi to byc glosne ;-). Druga opcja to zastosowac wiekszy skraplacz :-P . A co do siga >>>> bryce dobrze mowi :wink: To będzie pisał w jednym ciągu jeszcze sporo miejsca mu zostanie :lol: :wink: Juz wszystkim ktorzy chcieli wyslalem ceny ? pozdrawiam piotres Edytowane 19 Września 2006 przez piotres Cytuj Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Twój Pan Opublikowano 20 Września 2006 Zgłoś Opublikowano 20 Września 2006 Juz wszystkim ktorzy chcieli wyslalem ceny ? Jak zwykle zapomniales mi podac :D Cytuj Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Gość majkel84 Opublikowano 20 Września 2006 Zgłoś Opublikowano 20 Września 2006 Jak zwykle zapomniales mi podac :D ja też poprosze Cytuj Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Yacho Opublikowano 20 Września 2006 Zgłoś Opublikowano 20 Września 2006 i ja tez :D slicznie to wyglada ! Cytuj Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Jacek-Placek Opublikowano 20 Września 2006 Zgłoś Opublikowano 20 Września 2006 Ja tez poproszę Cytuj Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
bryce Opublikowano 20 Września 2006 Zgłoś Opublikowano 20 Września 2006 (edytowane) ja też poprosze i ja tez :D slicznie to wyglada ! Ja tez poproszę No piotres chyba bedziesz miał dużo roboty :D . P.S. Ludzie odciążcie troche piotresa, są też inni "producenci" fc, a jakoś będzie taka sama:] . Edytowane 20 Września 2006 przez bryce Cytuj Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
kszonek Opublikowano 20 Września 2006 Zgłoś Opublikowano 20 Września 2006 P.S. Ludzie odciążcie troche piotresa, są też inni "producenci" fc, a jakoś będzie taka sama:] . podejrzewam ze to nie wynika z checi zakupu a z ciekawosci: ile to moze kosztowac i dlaczego tak duzo. Cytuj Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Martinii Opublikowano 23 Września 2006 Zgłoś Opublikowano 23 Września 2006 Super sprawa! Zaczalem sie zastanawiac... :) Poprosze o cene. Cytuj Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
michal-zal Opublikowano 2 Października 2006 Zgłoś Opublikowano 2 Października 2006 też poproszę o cene . Cytuj Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
HUD Opublikowano 2 Października 2006 Zgłoś Opublikowano 2 Października 2006 Ładnie to wygląda, fwc w takim stanie mi odpowiada. Prosiłbym o cene na PW. :) Cytuj Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Martin_Ez Opublikowano 3 Października 2006 Zgłoś Opublikowano 3 Października 2006 no piotres, twoj chillerek robi niezla furorke...podejrzewam ze caly przyszly roczek juz rozpisany na zamowienia ;) ale wcale sie nie dziwie bo dziala rewelacyjnie. Cytuj Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
piotres Opublikowano 5 Października 2006 Zgłoś Opublikowano 5 Października 2006 (edytowane) no piotres, twoj chillerek robi niezla furorke...podejrzewam ze caly przyszly roczek juz rozpisany na zamowienia ;) ale wcale sie nie dziwie bo dziala rewelacyjnie. Ciesze sie ze wszystko dziala Ci rewelacyjnie Marcinie :) Pytajcie i zamawiajcie :wink: smialo Panowie, chetnie powysylam PM'ki :wink: . pozdrawiam piotres Edytowane 5 Października 2006 przez piotres Cytuj Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...