Carl0s Opublikowano 25 Września 2006 Zgłoś Opublikowano 25 Września 2006 za mało szpachli, 2 dezodoranty + mlowanie budy + okno i wentylatorki ze światelkami.. nuda@forest jakistam... pokaz mnie no palcem te swiacace wiatraki... szpachli Ci malo? Moge Ci podeslac z puche... Dezodoranty? Hehe, jakbys wiedzial ile taki termos kosztuje, inaczej bys to nazywal... Nuda...pojecie wzgledne, podobnie jak ludzka glupota... @ zawleka Byku, pic narazie nie moge, ale chetnie zapale szluge:) daj znac Cytuj Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
FatAlbert Opublikowano 25 Września 2006 Zgłoś Opublikowano 25 Września 2006 "grzebałeś" cos przy budzie ? jakieś apdejciwo ? Cytuj Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Carl0s Opublikowano 25 Września 2006 Zgłoś Opublikowano 25 Września 2006 Niestety, update dopiero w weekend. Nawal obowiazkow zwiazanych z wydarzeniami w rodzinie zmusil mnei do odsuniecia projekty na dalszy plan. Ale spoko, juz niebawem :) Cytuj Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
zero700 Opublikowano 2 Października 2006 Zgłoś Opublikowano 2 Października 2006 hehe, w ten weekend który zakończył się 4h temu? ;) Cytuj Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
PMichalak Opublikowano 6 Października 2006 Zgłoś Opublikowano 6 Października 2006 gdybymod? :lol: Cytuj Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
msn Opublikowano 6 Października 2006 Zgłoś Opublikowano 6 Października 2006 gdybymod? :lol: na ja tez nie wiem co się z nim dzieje ostatnio, może umarł? Cytuj Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Imperator Kret Opublikowano 6 Października 2006 Zgłoś Opublikowano 6 Października 2006 może umarł?Carl0s czy mod? :lol: Cytuj Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Veilroth Opublikowano 6 Października 2006 Zgłoś Opublikowano 6 Października 2006 chyba zyje...logowal sie 2 dni temu :-| Cytuj Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
jonas Opublikowano 7 Października 2006 Zgłoś Opublikowano 7 Października 2006 Cóż za dywagacje :> A mówiła matula - pochwa-l się dopiero, jak skończyłeś. I teraz wielkie zawracanie kontramarki - "ej, ziom, daj foty", "k...a twoja w d.... ........ ....... !!! foty!", "fakin szit, foty, apdejt!" i tak dalej. A jeśli czasu nie staje, warto dysklejmera umieścić z przodu - "won pastuchy, foty będą jak będą bo czasu nie mam, zajmijcie się swoją stulejką" i sprawa byłaby jasna :> Żarło i zdechło? Może powinienem zająć się odpłatnym wróżeniem z kart, fusów i płatków kukurydzianych? Cytuj Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Mayo Opublikowano 7 Października 2006 Zgłoś Opublikowano 7 Października 2006 (edytowane) No i co się tak wpieniasz ;) Niech go trochę popędzą, należy mu się odrobina nieuprzejmości za całokształt krytyki :D Edytowane 7 Października 2006 przez Mayo Cytuj Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
PelzaK Opublikowano 7 Października 2006 Zgłoś Opublikowano 7 Października 2006 myślę że w przypadku Carl0sa nie za bardzo jest sens popędzania.. skoro nie pisze tzn że nie może... dla mnie sprawa oczywista. Jesli będzie mógł to napisze... :wink: Cytuj Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Mayo Opublikowano 7 Października 2006 Zgłoś Opublikowano 7 Października 2006 (edytowane) Nie, jasne, masz rację. Ale mi chodzi o to, że Carl0s tylu skrytykował, że odrobina "wnerwu" mu nie zaszkodzi... :D Koniec OT, ja nie chce % :). Edytowane 7 Października 2006 przez Mayo Cytuj Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Gość Opublikowano 15 Października 2006 Zgłoś Opublikowano 15 Października 2006 gdybymod? :lol:chyba jednak :D Cytuj Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Black_war Opublikowano 15 Października 2006 Zgłoś Opublikowano 15 Października 2006 Ooooo jaaaa Carl0s umarł :) Cytuj Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
msn Opublikowano 15 Października 2006 Zgłoś Opublikowano 15 Października 2006 hehe, w ten weekend który zakończył się 4h temu? ;) gdybymod? :lol: na ja tez nie wiem co się z nim dzieje ostatnio, może umarł? ' date=' 6 paź 2006, 17:08' post='2344638'] Carl0s czy mod? :lol: chyba zyje...logowal sie 2 dni temu :-| Cóż za dywagacje :> A mówiła matula - pochwa-l się dopiero, jak skończyłeś. I teraz wielkie zawracanie kontramarki - "ej, ziom, daj foty", "k...a twoja w d.... ........ ....... !!! foty!", "fakin szit, foty, apdejt!" i tak dalej. A jeśli czasu nie staje, warto dysklejmera umieścić z przodu - "won pastuchy, foty będą jak będą bo czasu nie mam, zajmijcie się swoją stulejką" i sprawa byłaby jasna :> Żarło i zdechło? Może powinienem zająć się odpłatnym wróżeniem z kart, fusów i płatków kukurydzianych? No i co się tak wpieniasz ;) Niech go trochę popędzą, należy mu się odrobina nieuprzejmości za całokształt krytyki :D myślę że w przypadku Carl0sa nie za bardzo jest sens popędzania.. skoro nie pisze tzn że nie może... dla mnie sprawa oczywista. Jesli będzie mógł to napisze... :wink: Nie, jasne, masz rację. Ale mi chodzi o to, że Carl0s tylu skrytykował, że odrobina "wnerwu" mu nie zaszkodzi... :D Koniec OT, ja nie chce % :). chyba jednak :D Ooooo jaaaa Carl0s umarł :) W imieniu Carl0sa przeprazaszam za opóźnienina, ale ma problemy osobiste i na razie nie ma czasu na skończenie moda, ale gwarantuję, że w bliższej lub dalszej przyszłości na pewno ukaże się update. To tyle ;) Cytuj Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Mayo Opublikowano 15 Października 2006 Zgłoś Opublikowano 15 Października 2006 No to już przynajmniej wiadomo "co się stao". Cytuj Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Carl0s Opublikowano 16 Października 2006 Zgłoś Opublikowano 16 Października 2006 Witam po dosc dlugiej przerwie. Z gory zaznaczam - jeszcze przez jakis czas w tym temacie raczej sie nic nie ruszy. Prosze tylko o odrobine cierpliwosci, nie odpuscilem sobie tak jak to sugeruja niektorzy, po prostu mam obecnie inne, duzo wazniejsze sprawy na glowie. Ale zapewniam - wroce. Cytuj Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Gość Opublikowano 18 Października 2006 Zgłoś Opublikowano 18 Października 2006 a juz mialem zaczac jezdzic po tobie ze zaczynasz i nie konczysz:> Cytuj Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
msn Opublikowano 18 Grudnia 2006 Zgłoś Opublikowano 18 Grudnia 2006 wyczytałem z mojej szklanej kuli, że dzisiaj zanosi się na jakiś update Cytuj Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Carl0s Opublikowano 18 Grudnia 2006 Zgłoś Opublikowano 18 Grudnia 2006 (edytowane) niestety...jak widzicie po moim sigu, chcialem, bardzo chcialem...niestety moj cyfrak nie podzielal entuzjazmu, wzial sie i zepsul...wiec wolalem sie nie odzywac - ale jako ze MSN juz zdarzyl rozdziawic jadaczke - glupio tak siedziec cicho. Tak, wrocilem do prac - dzisiaj chcialem wam pokazac jak wyglada buda 3 miesiacach stania w zapomnieniu...ale nie wyszlo. jednak zgodnie z obietnica - wrocilem i mam nadal zamiar psuc krew co niektorym... Lecz najpierw musze nadrobic zaleglosci... Edytowane 18 Grudnia 2006 przez Carl0s Cytuj Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
msn Opublikowano 18 Grudnia 2006 Zgłoś Opublikowano 18 Grudnia 2006 - ale jako ze MSN juz zdarzyl rozdziawic jadaczke - glupio tak siedziec cicho. oooo nie wiesz czasem, trzeba było szanować aparat. Wszystko na mnie zrzuca. Do cholery. :lol2: Cytuj Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Arek460 Opublikowano 23 Grudnia 2006 Zgłoś Opublikowano 23 Grudnia 2006 no ileż można czekać na foty, pożycz od kogoś ten apart i zrub żesz jakieś kolwiek zdjęcia.Byle szybko bo jestem ciekawy. Cytuj Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Carl0s Opublikowano 24 Grudnia 2006 Zgłoś Opublikowano 24 Grudnia 2006 Obiecane fotki obudowy po 3 miesiacach stania w zapomnieniu. Jak widac, ktos zrobil z niej podstawke pod cos, brud i kurz wgryzlu sie w farbe. Czyli zamierzony efekt zostal osiagniety :D. Wesołych i spokojnych świat, spedzonych w milej atmosferze zyczy wam Carl0s... Cytuj Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
RadeX Opublikowano 24 Grudnia 2006 Zgłoś Opublikowano 24 Grudnia 2006 wesołych ;] Cytuj Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Veilroth Opublikowano 25 Grudnia 2006 Zgłoś Opublikowano 25 Grudnia 2006 no carl0sek to teraz masz czas między świętami a nowym rokiem to zrób na złość sąsiadom i bierz się za moda...:] btw. łelkam bak faszniaku ;p Cytuj Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
msn Opublikowano 25 Grudnia 2006 Zgłoś Opublikowano 25 Grudnia 2006 ten avatar to taki z [gluteus maximus] wzięty, już tamten poprzedni był lepszy Cytuj Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
PelzaK Opublikowano 26 Grudnia 2006 Zgłoś Opublikowano 26 Grudnia 2006 (edytowane) nie miał sie do czego przyczepić to sie czepił avatara :D powiadasz że mod musiał odstać 3 miechy aby kurz się związał z powierzchnią... no to tak jak u mnie :D Edytowane 26 Grudnia 2006 przez PelzaK Cytuj Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
zero700 Opublikowano 27 Grudnia 2006 Zgłoś Opublikowano 27 Grudnia 2006 nie Pel, u Ciebie mój miły to mchem porasta... :> noł ofens carl0s, ale ten mod to jakoś na relewację się nie zapowiada.. trochę rozmachu.. explozji.. przypalania i pobitego szkła, wtedy będzie industrialnie ;) jak w opustoszałej stoczni.. Cytuj Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Carl0s Opublikowano 27 Grudnia 2006 Zgłoś Opublikowano 27 Grudnia 2006 (edytowane) Nie zero700, wtedy bedzie po "polskiemu". A to nie ma byc smutny pomnik minionej dekady, tylko ostra jak brzytwa, zla i robiaca duzo szumu maszyna w stylu przemyslowym. Juz kiedys pisalem, ze nie wszystko co industrialne, musi byc jak w naszym kraju zdewastowane i w polowie rozkradzione... Edytowane 27 Grudnia 2006 przez Carl0s Cytuj Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
PelzaK Opublikowano 27 Grudnia 2006 Zgłoś Opublikowano 27 Grudnia 2006 nie Pel, u Ciebie mój miły to mchem porasta... :>tam mchem.. jak już cos to grzybem.. bo mam duża wilgoć w domu... :D Dużo szumu robiąca.. tzn że zamiast wyciszać wiatraki będziesz je podkręcał? :wink: Cytuj Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...