bogdan777 Opublikowano 17 Września 2006 Zgłoś Opublikowano 17 Września 2006 (edytowane) Co powiecie o takiej konfiguracji ? 17"(1440*900) , C2D T7200 , RAM 1G 667(na poczatek) , GF7900GS :lol: ... http://dellstore01.dell.com.au/public/cart...043&sr_no=1[/url] Poniewaz za dwa tygodnie lece do Australii B-) mysle o tym Dellu , w Polsce za takie pieniadze 3470 $AUD*2,4=8330zl nic zblizonego nie znajde . Moj angielski b.kiepski :mur: i moglem cos przeoczyc wiec prosze o ewentualne uwagi. na mobilności az tak mi nie zalezy wiec raczej 17" , ram dokupie pozniej , dysk 80GB 7200RPM gdzies kiedys czytalem ze sie grzeja 7200RPM wiec tu nie jestem pewien , beteria - czy jest sens doplacic do 9-Cell 80Whr ? Czekam na uwagi Edytowane 21 Września 2006 przez bogdan777 Cytuj Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
sector Opublikowano 19 Września 2006 Zgłoś Opublikowano 19 Września 2006 laptop jak to dell rewelacja. do matrycy bym doplacil zeby wziac wuxga. reszta spoko. tez mam della i polecam. Cytuj Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
bogdan777 Opublikowano 19 Września 2006 Zgłoś Opublikowano 19 Września 2006 (edytowane) link poprawilem bo nie dzialal (tzn.nie kierowal gdzie powinien) ale jak dlugo bedzie kierowal nie wiem , cene poprawilem poszla sporo do gory - moze to wynik wahan kursow walut $USA do $AUD z ta matryca to kombinuje tak - ma mniejsza(lecz nie mala) rozdzielczosc wiec gry beda chodzily plynnie w natywnej "dluzej"(tzn.mam nadzieje ze pogram i za rok) - tak kombinuje nie wiem czy mam racje Edytowane 21 Września 2006 przez bogdan777 Cytuj Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
sector Opublikowano 20 Września 2006 Zgłoś Opublikowano 20 Września 2006 to co z tego ze bedziesz gral w natywnej? wiekszosc gier i tak juz ma rozdzielczosci widescreen wiec mozesz sobie ustawic inna, co to za roznica. a jak ktos juz pisal kiedys w innym temacie. w matryce gapisz sie caly czas, to nie proc czy k graficzna czy cos jeszcze innego, wiec warto doplacic do lepszej. takie jest moje zdanie. Sam osobiscie mam WUXGA i polecam. Cytuj Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
maSTHa212 Opublikowano 20 Września 2006 Zgłoś Opublikowano 20 Września 2006 (edytowane) Jemu chodzi o gre w natywnej rozdzielczosci a nie w szerokim aspekcie, to nie to samo. I ma racje ze na mniejszej rozdzialce dluzej pogra w natywnej. Edytowane 20 Września 2006 przez maSTHa212 Cytuj Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
sector Opublikowano 22 Września 2006 Zgłoś Opublikowano 22 Września 2006 nie twierdze ze to to samo. fakt pogra dluzej. mimo wszytko ja jednak wole swoja wersje :-) 8) Cytuj Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
maSTHa212 Opublikowano 22 Września 2006 Zgłoś Opublikowano 22 Września 2006 Kazdy chwali co ma, taka prawda. Cytuj Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
bogdan777 Opublikowano 22 Września 2006 Zgłoś Opublikowano 22 Września 2006 dzieki za uwgi , mam teraz tyle roboty (wylot za tydzien) ze notebook zszedl na dalszy plan Pozdrawiam Cytuj Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Shantillas Opublikowano 22 Września 2006 Zgłoś Opublikowano 22 Września 2006 Duzy i ciezki, ot co. Za te pieniadze mozesz nabyc alienware z 7900gs za 1,7tys dolkow usd i miec znacznie lepsza obudowe :) Cytuj Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
bogdan777 Opublikowano 23 Września 2006 Zgłoś Opublikowano 23 Września 2006 lece do Australi , tam oferta Alienware http://www.alienwaresystems.com.au jest uboga tak jak mozliwosc konfiguracji (nie da sie zlozyc z GF7900 i c2d ) no i cena tez do kitu Cytuj Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...