Skocz do zawartości
bogdan777

Dell Inspiron 9400 Co O Nim Sadzicie?

Rekomendowane odpowiedzi

Co powiecie o takiej konfiguracji ? 17"(1440*900) , C2D T7200 , RAM 1G 667(na poczatek) ,

GF7900GS :lol: ...

http://dellstore01.dell.com.au/public/cart...043&sr_no=1[/url]

Poniewaz za dwa tygodnie lece do Australii B-) mysle o tym Dellu , w Polsce za takie pieniadze

3470 $AUD*2,4=8330zl nic zblizonego nie znajde .

Moj angielski b.kiepski :mur: i moglem cos przeoczyc wiec prosze o ewentualne uwagi.

na mobilności az tak mi nie zalezy wiec raczej 17" , ram dokupie pozniej , dysk 80GB 7200RPM gdzies kiedys czytalem ze sie grzeja 7200RPM wiec tu nie jestem pewien , beteria - czy jest sens doplacic do 9-Cell 80Whr ?

Czekam na uwagi

Edytowane przez bogdan777

Udostępnij tę odpowiedź

Odnośnik do odpowiedzi

link poprawilem bo nie dzialal (tzn.nie kierowal gdzie powinien) ale jak dlugo bedzie kierowal nie wiem , cene poprawilem poszla sporo do gory - moze to wynik wahan kursow walut $USA do $AUD

z ta matryca to kombinuje tak - ma mniejsza(lecz nie mala) rozdzielczosc wiec gry beda chodzily plynnie w natywnej "dluzej"(tzn.mam nadzieje ze pogram i za rok) - tak kombinuje nie wiem czy mam racje

Edytowane przez bogdan777

Udostępnij tę odpowiedź

Odnośnik do odpowiedzi

to co z tego ze bedziesz gral w natywnej? wiekszosc gier i tak juz ma rozdzielczosci widescreen wiec mozesz sobie ustawic inna, co to za roznica. a jak ktos juz pisal kiedys w innym temacie. w matryce gapisz sie caly czas, to nie proc czy k graficzna czy cos jeszcze innego, wiec warto doplacic do lepszej. takie jest moje zdanie. Sam osobiscie mam WUXGA i polecam.

Udostępnij tę odpowiedź

Odnośnik do odpowiedzi