sparda Opublikowano 18 Września 2006 Zgłoś Opublikowano 18 Września 2006 Witam.Za kilkia dni stane sie posiadaczem ipoda nano i słyszałem że słuchawy w zestawie nie sa najlepszej jakości. mam do wydania max 180-190zł co byscie zaproponowali??? tylko nie mowcie że i tak nie bede wiele słyszał w miescie bo mieszkam na zadupiu gdzie jest raczej cicho słuchawki powinny byc douszne. pozdrawiam Cytuj Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
slasher Opublikowano 18 Września 2006 Zgłoś Opublikowano 18 Września 2006 Witam.Za kilkia dni stane sie posiadaczem ipoda nano i słyszałem że słuchawy w zestawie nie sa najlepszej jakości. mam do wydania max 180-190zł co byscie zaproponowali??? tylko nie mowcie że i tak nie bede wiele słyszał w miescie bo mieszkam na zadupiu gdzie jest raczej cicho słuchawki powinny byc douszne. pozdrawiam Sony MDR-EX71 o takie Creative EP-630 Podobno całekim nieźle grają, z tym ze są to słuchawki dokanałowe i nie wszystkim mogą "pasować" Cytuj Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
f1zZ Opublikowano 18 Września 2006 Zgłoś Opublikowano 18 Września 2006 absolutnie polecam ep630. Pochodzisz z tydzien, przwyczaisz sie i juz nigdy nie bedziesz chcial sluchac niedokanałowych :) Cytuj Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
zdanek Opublikowano 18 Września 2006 Zgłoś Opublikowano 18 Września 2006 sam jestem posiadaczem sluchawek ep-630 creativa i rzeczywiscie moge je polecic, graja naprawde glosno, w skali do 40 na moim Mpio na 10 mi glosnosc w zupelnosci wystarcza, wczesniej tak nie bylo... (ok.20) dotego graja bardzo mocnym basem, ale nie jest zbyt mieki, troche za malo gory ale to tylko sluchawki dokanalowe... w cenie do 100zl polecam! tych sony nie slyszalem ale czytalem o nich co nieco i maja naprawde dobre recenzje. Ze sluchawek dousznych (nie dokanalowych) polecam SENNHEISER mx 400/500, graja mniej potrzeznym basem ale wiecej srodka i gory ( dla mnie mniej wygodne niz dokanalowe) Cytuj Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Luk@s Opublikowano 18 Września 2006 Zgłoś Opublikowano 18 Września 2006 absolutnie polecam ep630. Pochodzisz z tydzien, przwyczaisz sie i juz nigdy nie bedziesz chcial sluchac niedokanałowych :)Niekoniecznie :P Nie każdy lubi dokanałowe... Cytuj Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
sparda Opublikowano 18 Września 2006 Zgłoś Opublikowano 18 Września 2006 a tak wogóle to jakie to sa dokanalowe??? :wink: chodzi o to że głęboko wchodzą w ucho??? ja tera jade na mp3 w telefonie i słuchawy wypadaja mi z ucha to to sa chyba nie dokanałowe a tych sony nie kupie na allegro bo to od początkującego użytkownika a moze podacie jakis link do dobrego sklepu internetowego z takimi zeczami ps.a te sony to sa dokanałowe czy niedokanałowe ps2.a te niedokanałowe to chyba sa nazywane pchełkami tak???? bo taka nazwa obiła mi sie o uszy tylko nie bardzo wiedziałem o co chodzi Cytuj Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
slasher Opublikowano 18 Września 2006 Zgłoś Opublikowano 18 Września 2006 a tak wogóle to jakie to sa dokanalowe??? :wink: chodzi o to że głęboko wchodzą w ucho??? ja tera jade na mp3 w telefonie i słuchawy wypadaja mi z ucha to to sa chyba nie dokanałowe a tych sony nie kupie na allegro bo to od początkującego użytkownika a moze podacie jakis link do dobrego sklepu internetowego z takimi zeczami ps.a te sony to sa dokanałowe czy niedokanałowe ps2.a te niedokanałowe to chyba sa nazywane pchełkami tak???? bo taka nazwa obiła mi sie o uszy tylko nie bardzo wiedziałem o co chodzi tu masz te same Sonówki, Wystarczyło poszukać. Te słuchawki są dokanałowe tzn. wkładasz je troche głębiej - do kanału usznego czy jak tam to się nazywa(osobiście sam się zastanawiam nad takimi sonówkami, ale $$ brak :/). Pchełki to takie zwykłe jakie masz przy telefonie. Cytuj Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
sparda Opublikowano 18 Września 2006 Zgłoś Opublikowano 18 Września 2006 a słuchając na tych dokanałowych z czasem nie bedzie mnie bolała głowa czy cos??? Cytuj Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
f1zZ Opublikowano 18 Września 2006 Zgłoś Opublikowano 18 Września 2006 nie, pozatym w komplecie masz 3 rozne rozmiary koncowek, ktore wklada sie do ucha wiec bez problemu dopasujesz. Cytuj Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Arreat Opublikowano 18 Września 2006 Zgłoś Opublikowano 18 Września 2006 Logitech do PSP- nie ma co, jakosc dzwieku zarabista, malo zzeraja baterii, swietnie izoluja, dobry bas i tanio.. ok 50zł z allegro :D Cytuj Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Luk@s Opublikowano 18 Września 2006 Zgłoś Opublikowano 18 Września 2006 Taa i coś poza dobrym basem... ? Cytuj Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
slasher Opublikowano 18 Września 2006 Zgłoś Opublikowano 18 Września 2006 Logitech do PSP- nie ma co, jakosc dzwieku zarabista, malo zzeraja baterii, swietnie izoluja, dobry bas i tanio.. ok 50zł z allegro :D Wg. mnie słuchawki do gier, nie sprawdza sie dla kogos kto oczekuje niezłej jakosci dźwięku w muzyce. Pozatym jesli ktos chce wyłozyć na słuchawki prawie 200zł to ma jakies oczekiwania wobec sprzętu,a nie sądze żeby te logitechy je spełniały. Cytuj Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
zdanek Opublikowano 18 Września 2006 Zgłoś Opublikowano 18 Września 2006 jezeli zalezy komus na jakosci dzwieku to nie wybierze sluchawek ( czyt. logitechow do psp ) do sluchania muzyki, muzyka to nie tylko mocny dudniacy bas, liczy sie srednica, przestrzen, wysokie srednie tony, a tego chyba nie doswiadczysz na sluchawkach za 50 pln :P jesli to moja byc dokanalowe to polecam jeszcze koss the plug, badz spark the plug, a najlepiej byloby posluchac i przekonac sie samemu co wybrac, lecz to nie zawsze jest mozliwe- niestety :/. Cytuj Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
sparda Opublikowano 19 Września 2006 Zgłoś Opublikowano 19 Września 2006 dalej nie jestem przekonany czy nie bedzie mnie bolec łeb od dokanałowych :wink: ja mam taką jakby czułą głowe np. jak długo siedze przy kompie to mnie boli albo jak słucham muzy na takich słuchwkach http://www.capslock.pl/produkty/sluchawki_..._hp-9600mv/1658 to po kilku minutach mnie łeb od nich nawala a nie mam gdzie sprawdzic i posłuchac tych dokanałowych niestety i stad moje obawy :-P Cytuj Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
slasher Opublikowano 19 Września 2006 Zgłoś Opublikowano 19 Września 2006 dalej nie jestem przekonany czy nie bedzie mnie bolec łeb od dokanałowych :wink: ja mam taką jakby czułą głowe np. jak długo siedze przy kompie to mnie boli albo jak słucham muzy na takich słuchwkach http://www.capslock.pl/produkty/sluchawki_..._hp-9600mv/1658 to po kilku minutach mnie łeb od nich nawala a nie mam gdzie sprawdzic i posłuchac tych dokanałowych niestety i stad moje obawy :-P Może np. zbyt głosno słuchasz, albo zwyczajnie masz niewygodne słuchawki. Powodów może być wiele. Co do słuchania dokanałówek to nie sadze żebys gdzieś znalazł sklep w którym jest to mozliwe, bo jednak te słuchawki wchodzą troche głębiej do ucha. Sprzedawcy musieliby, albo czyścic ludziom uszy najpierw :D, albo dysponować duza ilością nakładek. Cytuj Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
zdanek Opublikowano 19 Września 2006 Zgłoś Opublikowano 19 Września 2006 albo te sluchawki ktore masz tak przeklamuja dzwiek ze nie da sie tego sluchac , i glowa daje znak zeby je zdjac :P a tak powaznie to moze rzeczywiscie sa mniej wygodne ... a do dokanalowych szybko sie przyzwyczaisz, u mnie tak bylo, a to jak zagraly zszokowalo mnie i nie chcialem ich wogole zdjac... Cytuj Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Piter6576 Opublikowano 19 Września 2006 Zgłoś Opublikowano 19 Września 2006 Od pełnowymiarowych słuchawek prawie zawsze będzie bolała głowa przy długim słuchaniu, szczególnie jak są zamknięte. Z dokanałowych to bierz ep'ki bo są w przystępnej cenie. Z taką kasą pomyśl nad porta pro, px100, akgk24/26p. Nie męczą uszu a jak grają to wystarczy przeczytać recenzje :) Cytuj Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
zdanek Opublikowano 19 Września 2006 Zgłoś Opublikowano 19 Września 2006 rzeczywiscie jak za taki hajs ( pod 200pln ) to porta pro albo sporta to dobra propozycja, co innego czy design tych sluchawek przypadnie ci do gustu bo o brzmieniu nie ma nawet co dyskutowac , jak sluchales muzyki na takich komputerowych pierdulkach za 25 pln to to bedzie prawdziwy skok jakosci... sam zreszta sie przekonasz! Cytuj Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
sparda Opublikowano 23 Września 2006 Zgłoś Opublikowano 23 Września 2006 temat nie aktualny bo ipod okazał sie zwykłą podróbą :) tera chce se kupic jakis dobry player do 500zł i biore pod uwage tylko te 4 ktory z nich najlepiej gra na dołaczonych do zestawu słuchawkach??? T10 T20 T30 H10jr pozdrawiam Cytuj Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
exe1987 Opublikowano 23 Września 2006 Zgłoś Opublikowano 23 Września 2006 Temat o playerach amsz przyklejony, tam znajdziesz odpowiedź. Cytuj Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
YogiCK Opublikowano 23 Września 2006 Zgłoś Opublikowano 23 Września 2006 http://forum.purepc.pl/index.php?showtopic=212856 Tu masz FAQ ktory odtwarzacz wybrac. A swoja droga zmien temat skoro nie bierzesz ipoda. Cytuj Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
sparda Opublikowano 24 Września 2006 Zgłoś Opublikowano 24 Września 2006 temat do zamkniecia bo słuchawek nie potrzebuje a playera juz wybrałem ps.W przyklejonym nie znalazłem odpowiedzi :-P pozdrawiam Cytuj Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...