max340 Opublikowano 26 Września 2006 Zgłoś Opublikowano 26 Września 2006 To 430 fsb na tej płycie nie jest problem osiągnąć jak piszesz ze osiąga 460? i tez jak Asus P5B Deluxe współpracuje z tym prockiem Intel's Core 2 Quadro Kentsfield to i ta tez na pewno za ta cenę oczywiście mowa o 650 zł chyba najlepsza płyta tez pod przyszła rozbudowę na 4 rdzeniowego procka tylko chyba brac e6300 i czekac po wejściu tych 4 rdzeniowych jakieś 2 miesiące i niech spadają wreszcie ceny i później tylko wymiana . Cytuj Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Niemiec Opublikowano 26 Września 2006 Zgłoś Opublikowano 26 Września 2006 gral juz w poprzednim tygodniu mial je na stanie na stronce a jak dzwonilem to mialy byc 26 a teraz juz 28. Cytuj Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
kszonek Opublikowano 26 Września 2006 Zgłoś Opublikowano 26 Września 2006 gral juz w poprzednim tygodniu mial je na stanie na stronce a jak dzwonilem to mialy byc 26 a teraz juz 28. w poprzednim tygodniu były, znbajomy odebrał wczoraj, za tą kwote. Cytuj Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Twój Pan Opublikowano 26 Września 2006 Zgłoś Opublikowano 26 Września 2006 A ja własnie wychodze do Niemca po moją promocyjna sztuke :D Cytuj Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Niemiec Opublikowano 26 Września 2006 Zgłoś Opublikowano 26 Września 2006 w poprzednim tygodniu były, znbajomy odebrał wczoraj, za tą kwote. ja do nich dzwonilem i mowili mi, ze nie maja. zreszta co mnie to. Cytuj Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
kszonek Opublikowano 26 Września 2006 Zgłoś Opublikowano 26 Września 2006 ja do nich dzwonilem i mowili mi, ze nie maja. zreszta co mnie to. moze to ostatnia sztuka, on zamowil wczesniej, zreszta co mnie to też :D ja chce swoja za tyle i koniec :D wazne ze na miescu to z gwarą latwiej potem. Cytuj Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Drejfus Opublikowano 26 Września 2006 Zgłoś Opublikowano 26 Września 2006 (edytowane) Ja bede mial :) narazie sa jazdy z hurtowniami ale bede ich troche mial :) Edytowane 26 Września 2006 przez Drejfus Cytuj Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
LordFury Opublikowano 26 Września 2006 Zgłoś Opublikowano 26 Września 2006 Ja bede mial :) narazie sa jazdy z hurtowniami ale bede ich troche mial :) Oczekuję na ten moment z niecierpliwością, bo liczyłem, że już wczoraj, najpóźniej dziś by dotarła(dopóki trochę czasu jest), a tu jeszcze parę dni przeczekać trzeba... Cytuj Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
yotomeczek Opublikowano 26 Września 2006 Zgłoś Opublikowano 26 Września 2006 Oczekuję na ten moment z niecierpliwością, bo liczyłem, że już wczoraj, najpóźniej dziś by dotarła(dopóki trochę czasu jest), a tu jeszcze parę dni przeczekać trzeba... no chyba masz swoją ? Cytuj Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
LordFury Opublikowano 26 Września 2006 Zgłoś Opublikowano 26 Września 2006 (edytowane) no chyba masz swoją ?Swoją mam z pierwszego, do tej pory najtańszego rzutu w ESC. U Drejfusa czekam na kolejną sztukę, do drugiego kompa... :wink: Przy okazji będzie możliwość fajnych testów porównawczych, bo jedna z E6400, a druga z E6600. Grafiki w obu kompach identyczne, pamięci też, WC również bardzo podobne. Zobaczymy, co z tego wyjdzie... Edytowane 26 Września 2006 przez LordFury Cytuj Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Twój Pan Opublikowano 26 Września 2006 Zgłoś Opublikowano 26 Września 2006 Hyhyhy a ja dzis osobiscie widzialem 5x P5W64 w dobrej cenie:D Oczywiscie jedna zabralem i teraz stabilizuje cpu na 4.2GHz na boxie ;) Cytuj Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Hanu Opublikowano 26 Września 2006 Zgłoś Opublikowano 26 Września 2006 FC BOXie ? :lol: Cytuj Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Twój Pan Opublikowano 26 Września 2006 Zgłoś Opublikowano 26 Września 2006 Jednak 4.2Ghz i "normalne" vcore przy temp otoczenia +26'C raczej nie jest do wykonania ;) BOX ze zmienionym wentylem na cos nieco cichszego :) Jaki procek :D ? Haha nie powiem :D Cytuj Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
yotomeczek Opublikowano 26 Września 2006 Zgłoś Opublikowano 26 Września 2006 FC BOXie ? :lol: heh - widywalem już 4GHz na AC C2D 1,58V 32M ... może kolega traił :D Cytuj Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Hanu Opublikowano 26 Września 2006 Zgłoś Opublikowano 26 Września 2006 @MaSell - widzę ciekawe rzeczy w sigu. Daj no marchewke :) Cytuj Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Weelkoo Opublikowano 26 Września 2006 Zgłoś Opublikowano 26 Września 2006 czy P5W64 WS po 640PLN ktos byłby zainteresowany ?? Cytuj Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Niemiec Opublikowano 26 Września 2006 Zgłoś Opublikowano 26 Września 2006 Mateusz to czlowiek zagadka.... ale procek ladny, nawet bardzo :D Cytuj Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
DEVILEK Opublikowano 26 Września 2006 Zgłoś Opublikowano 26 Września 2006 Jaki procek :D ? Haha nie powiem :D Celeron, nawet wiem ktory :-P Cytuj Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
cyrus_6 Opublikowano 27 Września 2006 Zgłoś Opublikowano 27 Września 2006 czy P5W64 WS po 640PLN ktos byłby zainteresowany ?? Cena niby dobra tylko niech ktoś mi powie w czym ona jest lepsza od P5W DH Deluxe ? Cytuj Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Lizardus Opublikowano 27 Września 2006 Zgłoś Opublikowano 27 Września 2006 (edytowane) wlasnie dzisiaj odebralem plytke z esc.pl (630zl ale wczesneij przedplata), no i podlaczylem molex do EZ Pluga (molex na plycie obok 24 pin wejscia) comp nie chcial sie wlaczyc....swiatelko na plycie pali sie na zielono (wiec good), a jak naciskam swicth ON na obudowie to na chwile sie zapala swiatelko na klawie i to wszystko....pozneij odlaczylem ez pluga i nadal nic, dopiero za jakims 2,3 nacisnieciem comp wystartowal.....myslalem ze ten molex daje dodatkowa energie ale to chyba tylko dla tych ktorzy maja stare 20pin zasilacze.....jak sadzicie bo ja zielony jestem jesli chodzi o nowe mobo Zasilacz: chiefetc 450W EDIT: juz wszystko ok, nie wiem czemu nei chcialo sie wlaczyc wtedy, obecnie mam molex podlaczony (ez plug) i wszystko jest OK Edytowane 27 Września 2006 przez Lizardus Cytuj Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
LordFury Opublikowano 27 Września 2006 Zgłoś Opublikowano 27 Września 2006 wlasnie dzisiaj odebralem plytke z esc.pl (630zl ale wczesneij przedplata), no i podlaczylem molex do EZ Pluga (molex na plycie obok 24 pin wejscia) comp nie chcial sie wlaczyc....swiatelko na plycie pali sie na zielono (wiec good), a jak naciskam swicth ON na obudowie to na chwile sie zapala swiatelko na klawie i to wszystko....pozneij odlaczylem ez pluga i nadal nic, dopiero za jakims 2,3 nacisnieciem comp wystartowal.....myslalem ze ten molex daje dodatkowa energie ale to chyba tylko dla tych ktorzy maja stare 20pin zasilacze.....jak sadzicie bo ja zielony jestem jesli chodzi o nowe mobo Zasilacz: chiefetc 450W Hmmm.... Ja podczepiłem wszystko co się dało (24-pin + 8-pin + molex) i wstało od razu bez zająknięcia... Cytuj Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
yotomeczek Opublikowano 27 Września 2006 Zgłoś Opublikowano 27 Września 2006 Zwodowałem NB :) Zysk - hmm zerowy :? Fsb ciutke wyżej leci asyncho Cytuj Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
ent Opublikowano 27 Września 2006 Zgłoś Opublikowano 27 Września 2006 zvoltuj MCH yoto, to chyba cos daje :wink: http://www.ocxtreme.org/forumenus/showpost...mp;postcount=18 Cytuj Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Lizardus Opublikowano 27 Września 2006 Zgłoś Opublikowano 27 Września 2006 (edytowane) kurde no nie moge zainstalwoac sterownikow audio w tej plycie probowalem tych sterow z plyty jak i z netu po kilku sekundach wlaczeniu setupa wyskakuje komunikat: "wymagany sterownik magistrali HD Audio nie zostal znaleziony" poradzcie cos plz. OS: Windows XP Pro swierzo zainstalowany + autopatcher lite z wrzesnia 06 Edytowane 27 Września 2006 przez Lizardus Cytuj Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
LordFury Opublikowano 27 Września 2006 Zgłoś Opublikowano 27 Września 2006 kurde no nie moge zainstalwoac sterownikow audio w tej plycie probowalem tych sterow z plyty jak i z netu po kilku sekundach wlaczeniu setupa wyskakuje komunikat: "wymagany sterownik magistrali HD Audio nie zostal znaleziony" poradzcie cos.... Te z płyty też się u mnie nie zainstalowały. Ale ze strony Asusa jak najbardziej, zwykły setup i poszły... Cytuj Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Twój Pan Opublikowano 27 Września 2006 Zgłoś Opublikowano 27 Września 2006 (edytowane) zvoltuj MCH yoto, to chyba cos daje :wink: http://www.ocxtreme.org/forumenus/showpost...mp;postcount=18 plum Edytowane 7 Sierpnia 2007 przez MaSell Cytuj Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
yotomeczek Opublikowano 27 Września 2006 Zgłoś Opublikowano 27 Września 2006 zvoltuj MCH yoto, to chyba cos daje :wink: Zbieram się do tego jak do jeża :D Mam na ustawieniu 1,8V Vmch z miernika 1,78V Mody dla zainteresowanych: Cytuj Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
demek Opublikowano 28 Września 2006 Zgłoś Opublikowano 28 Września 2006 @Lizardus a SP2 masz zainstalowane? Cytuj Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Twój Pan Opublikowano 28 Września 2006 Zgłoś Opublikowano 28 Września 2006 A vcore ktos ma ;) ? Cytuj Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
cavarr Opublikowano 28 Września 2006 Zgłoś Opublikowano 28 Września 2006 może się przyda [ASUS P5W64 WS Pro Simple Pencil Mods] Cytuj Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...